A baš me zanima kaj bi govorio da je kritika popljuvala igru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta serenda, odnosno ne vidim razloga za pljuvanje svoje igre lol, meni je bas dobra kao i u ono vrijeme Fahrenheit
ne vele da je losa igra nego da su mogli napravit bolji posao kaj se tice animacija,tekstura i samog gameplaya
ne vele da je losa igra nego da su mogli napravit bolji posao kaj se tice animacija,tekstura i samog gameplaya
da nek predju na pc 
da nek predju na pc 
Kakve pak to ima veze s bilo cim ? I ne nece prec na pc kad imaju ugovor sa SONY-em
Sta serenda, odnosno ne vidim razloga za pljuvanje svoje igre lol, meni je bas dobra kao i u ono vrijeme Fahrenheit
da, baš...
na početku te igra uvuče, da bi kraj bio piece of shit...
Heavy Rain nisam igrao,al Fahrenheit žali Bože...
Pa vidim lol, nije mi zbog toga igra losa, mozda teenagerima kojima se servira samo grafika jest kada niti ne znaju sto je bog i batina kod neke igre.... sta imaju puno u gameplayu mijenjati... pa nije ovo FPS kampanja, pa i ovako je dobra, sto se tice animacija i npr. fizike, to je uvijek dobrodoslo za projekte koji se bave nesto ozbiljnijim temama.
BTW gin, mnogi se nece sloziti s tobom, to je jedna od boljih igara u povijesti gaminga i s time ce se sloziti gotovo svi koji s presli igru (a ima vise zavrsetaka). Osim toga, ako je meni dobra, ne mora biti i tebi.... o ukusima se inace ne raspravlja.
Pa vidim lol, nije mi zbog toga igra losa, mozda teenagerima kojima se servira samo grafika jest kada niti ne znaju sto je bog i batina kod neke igre.... sta imaju puno u gameplayu mijenjati... pa nije ovo FPS kampanja, pa i ovako je dobra, sto se tice animacija i npr. fizike, to je uvijek dobrodoslo za projekte koji se bave nesto ozbiljnijim temama.
BTW gin, mnogi se nece sloziti s tobom, to je jedna od boljih igara u povijesti gaminga i s time ce se sloziti gotovo svi koji s presli igru (a ima vise zavrsetaka). Osim toga, ako je meni dobra, ne mora biti i tebi.... o ukusima se inace ne raspravlja.
nisam teenager i odigrao sam igru prošle godine, grafika mi nije smetala a ni gameplay....
ja nisam zadovoljan s pričom, a to bi trebao biti glavni adut igre...
i da, nikako da izbacim iz glave onu matrix scenu na zgradi 
e sad da li je jedna od boljih, opet to je nečije subjektivno mišljenje...
Interesantno, ali ni meni se Heavy Rain nije dopao ni najmanje. Odigrao sam dvaput, tako da budem siguran.
Tehnicki je igra odlicno napravljena, mislim da gura PS3 do maksimuma, ali prica mi je pre-bijedna. Istina, nisam pogodio tko je killer do samog kraja, ali uopce se nisam vezao za likove, i siguran sam da je to tako jer su me bas 'forsali' da se vezem.
U Fahrenheitu je sve to teklo nekako prirodno... ovdje mi daju glupu scenu gdje si Mr. Tata mora prerezati prst, a ja zijevam. Ne radi se to tako.
Vise srece s novim uratkom, manje forsiranja oko tih emocija. Ispricajte dobru pricu pa ce one doci same od sebe. Cetkanje zubiju i spremanje namirnica u hladnjak me nece vezati za lika.
KAKO MOZE KRAJ BITI LOS, ZAR TI NE ZAS DA IMA PREKO 20 KRAJEVA( i ne to mass effect stil 3 stil, nego svaki kraj je drugaciji od drugog)