id Software već dugo (barem ne samostalni naslov) nije ništa izdao, koji im je k...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
id Software već dugo (barem ne samostalni naslov) nije ništa izdao, koji im je k...
Istina ali oni ne izbacuju smeća, kad već jednom nekaj izbace.
Jedva čekam Rage.
Pa Doom 4 i napokon da se pojavi neki znak o Quake 5
haha, ovo će pokopati Crysis 2 jednom kad izađe !
Sumnjam, grafički neće sigurno, a što se gameplaya tiče radi se o različitim vrstama FPS-eva, id je oduvijek radio klasične old-school FPS-ove i sigurno će naći svoju publiku. Crysis, s druge strane, puno je moderniji FPS i njemu su skloniji zaljubljenici u ratne pucačine. Osobno volim oboje, ali mislim da ću ipak više uživati u RAGE-u :).
Jedva čekam Rage.
Prvo je izašao Doom 4 pa Quake 4...
Tko voli Quake a nije probao Quake live (Q3 Arena) nema više šta čekati :D
Sumnjam, grafički neće sigurno, a što se gameplaya tiče radi se o različitim vrstama FPS-eva, id je oduvijek radio klasične old-school FPS-ove i sigurno će naći svoju publiku. Crysis, s druge strane, puno je moderniji FPS i njemu su skloniji zaljubljenici u ratne pucačine. Osobno volim oboje, ali mislim da ću ipak više uživati u RAGE-u :).
Mislim da je Crytek dosta tehnicki napredniji, ali ne zaboravi jednu stvar koja je zlatno pravilo u industriji: bitna je percepcija, ne istina.
Rage je prva igra koja ce zapravo pravilno koristiti megatexturing (jer je ono u QW:ET-u bio vise manje prototip), a pravilno iskoristen, cijeli svijet moze izgledati PUNO drugacije nego bilo koja igra dosada.
Lighting je bitan.
Ali bez dobih tekstura, besmislen ;-)
Jos uvijek navijam za ID Software, za sada su _uvijek_ u proslosti dokazali da su lideri, cak i kad su druge kompanije impresionirale svojim engineovima.
Jedva čekam Rage.
Prvo je izašao Doom 4 pa Quake 4...
Tko voli Quake a nije probao Quake live (Q3 Arena) nema više šta čekati :D
Daj mi pls jedan primjerak, pls
Jedva cekam, iako sam pristran (s dobrim razlogom) mislim da se definitivno isplati cekati za sve sto oni rade, njihovi naslovi su u pravilu izrazito dugovjecni - QWET sam imao do nedavno instaliran, doom3 jos uvijek picim s vremena na vrijeme..
ovo mi je slicno fallout-u