Rage na Iphoneu radi u 60fps

poruka: 33
|
čitano: 1.772
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Rage na Iphoneu radi u 60fps".
3 godine

taj covjek nije s ove planete.

-- Ode pile pod kamion.
3 godine

Prezakon, jedva čekam Rage. To će sigurno ispasti kvalitetna igra.

Only a dead noob is a good noob.
2 godine
neaktivan

Ma sve je to zakon, samo da na pcu nebude rage prilagoden gejmanju na konzolama jer me to ubija u pojam u zadnje vrijeme i fpsove iz toga razloga u zadnje vrijeme skoro pa ne igram.

Ipak vjerujem da ce biti sve ok samo da bethesda nema tu svoje prste.

3 godine

A ako može na iphone 4, onda sigurno može i na androidu, samsung galaxy s skoro pa ima isti čip kao i iphone 4, pa bi i on mogao vrtiti to kad bi se ovi potrudili staviti i na androidOsmijeh

Stoja
2 godine
RE: Rage na Iphoneu radi u 60fps
Stoja kaže...

A ako može na iphone 4, onda sigurno može i na androidu, samsung galaxy s skoro pa ima isti čip kao i iphone 4, pa bi i on mogao vrtiti to kad bi se ovi potrudili staviti i na androidOsmijeh

da i jos bolje... jao

4 godine

Baš me zanima koliko su mu platili da na tom iPonyju predstavlja FPS. :S

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
2 godine
glupo pitanje,ali jeli moguce da je verzija za mob optimizirana za multicore?

(imam nokiu s dual coreom na 334mhz...)
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
3 godine

jos na mobu samo fali prikljucak za tipkovnicu i mis

3 godine
protjeran
xnight_hunterx kaže...

jos na mobu samo fali prikljucak za tipkovnicu i mis

pa na maemo, symbian i winmo uredaje uredno mozes prikljuciti usb ili bluetooth tipkovnicu i mis... a pretpostavljam i na android

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
2 godine

ima ovdje nešto malo o tome

bc2: SaPPhir3
3 godine
Zaist impresivno,gdje im je samo kraj :D
4 godine

nije to isti tech 5 koji se koristi na konzolama i na pc-u za rage. to je naravno preradena

verzija da bi radila na ipadu i iphoneu.   ta dva uredaja nemaju ni priblizno snage da bi se nosila

s modernim konzolama a pogotovo ne sa pc-em. npr. xbox verzija ga isto vrti u 60 frameova ali

izgleda prilicno lose u odnosu na neke nove naslove.
Barem je izgledao u nekom gameplay movie-u di gdje tup igrao u nekoj kanalizaciji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 11:23 (LevaOpaki).
23 mjeseca
neaktivan
8ax kaže...
glupo pitanje,ali jeli moguce da je verzija za mob optimizirana za multicore?

(imam nokiu s dual coreom na 334mhz...)

Ne postoji ni jedna nokia s dual core.

4 godine
LevaOpaki kaže...

nije to isti tech 5 koji se koristi na konzolama i na pc-u za rage. to je naravno preradena

verzija da bi radila na ipadu i iphoneu.   ta dva uredaja nemaju ni priblizno snage da bi se nosila

s modernim konzolama a pogotovo ne sa pc-em. npr. xbox verzija ga isto vrti u 60 frameova ali

Barem je izgledao u nekom gameplay movie-u di gdje tup igrao u nekoj kanalizaciji.

Kako bi to čudo išlo na HTC Desire HD sa dvojezgrenim 1.5 ghz procom. :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Službeni učesnik Mentalistove deathliste.
3 godine
protjeran
AlienWare1 kaže...
LevaOpaki kaže...

Kako bi to čudo išlo na HTC Desire HD sa dvojezgrenim 1.5 ghz procom. :D

jadno, jer tu je vaznija grafika nego proc, a tu je qualcomm sjebo stvar, a i htc jer uzima qualcomm pokraj TI omap

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
4 godine
zovitemebuha kaže...
Stoja kaže...

da i jos bolje... jao

Samsung Wave S8500 ima isti graficki cip kao i jojofon4. Samo jos da naprave verziju i za Bada platformu (nije problem, sve je to C++), i ima da na Waveu ide bar sa 90fps :)

A o starijem bratu Galaxy S da i ne pricam posto je jedan dio hardvera identican onom na Waveu, a ostale stvari su jos i bolje.

Pogledajte si benchove NFS Shifta na Waveu, debelo gazi konkurenciju, siguran sam da bi Rage isao perfektno.

Fingers crossed!

21 mjesec
Ovo je tolika glupost da stvarno moraš bit blesav za izjavit ovako nešto, možda bi bilo bolje da se malo educiraš prije nego sa 100% sigurnosti pišeš ovakve stvari... I još nešto, Dual Core je isključivo oznaka za dvojezirene čipove kod Intela dok Nokie imaju Dual ARM...
4 godine
Ivan1902 kaže...
Ovo je tolika glupost da stvarno moraš bit blesav za izjavit ovako nešto, možda bi bilo bolje da se malo educiraš prije nego sa 100% sigurnosti pišeš ovakve stvari... I još nešto, Dual Core je isključivo oznaka za dvojezirene čipove kod Intela dok Nokie imaju Dual ARM...

A ti se nauči kvotati tekst prije nego nekog nazivaš blesavim. Ovako ispada da se tvoj odgovor tiče mene, pošto je moj post ispred tvojeg. Ako je zbilja tako, onda daj neke argumente, a ne samo uvrede. Tek si došao na forum, mogao bi zaraditi bar žuti odmah prvi dan.

21 mjesec
Spojen sam preko Mobile verzije, i išao sam na 'odgovori' na njegov post, druge opcije nema tako da ne moraš napadati ako ne znaš o čemu je riječ, jer je očito da preko mobile verzije to jednostavno tako radi... Riječ blesav nije uvreda, odnosi se samo na njegovu lijenost da koristi internet pretraživač punih dvije minute prije nego što napise post, N95/N95 8gb/N96... To su 3 komada koja mi trenutno padaju na pamet, svi imaju po dva cipa bilo pa grafičkim akceleratorom ili bez...
3 godine
AlienWare1 kaže...

Baš me zanima koliko su mu platili da na tom iPonyju predstavlja FPS. :S

Ma jesi ti jadan tuzan sto nije na tvom mobu?

3 godine

jos malo pa budu nam poceli prodavati graficke za mobitele...

4 godine

Imaš opciju "nadporuka", zaš bi trebao kvotati ako ne može/želi (možda je na mobu?)

Death walks behind you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 20:49 (D4RKL1NG).
4 godine
Ivan1902 kaže...
Spojen sam preko Mobile verzije, i išao sam na 'odgovori' na njegov post

Onda drugi put bar napiši @autor da se zna na koga se post odnosi, jer ovako je jako zbunjujuće. Opcija "Odgovori" ima isti efekt kao i desktop verzija foruma, tj. samo ti na vrh tvojeg odgovora stavi kopiju posta na koji želiš odgovoriti ali bez citata tog posta, a to može biti veoma konfuzno ako se referenciraš na deseti post prije tvojeg. Ako je zadnji post, onda je skroz ok (bezveze trolati forum citatima).

2 godine
protjeran

iphone 4 je najbolji gaming stroj među mobitelima,naravno da to 90% vas nemože i neželi shvatiti ali to je istina...sto se tice igrica iPhone je daleko ispred konkurencije

4 godine
bugonja kaže...

iphone 4 je najbolji gaming stroj među mobitelima,naravno da to 90% vas nemože i neželi shvatiti ali to je istina...sto se tice igrica iPhone je daleko ispred konkurencije

Hajde mi reci po čemu.

3 godine
AlienWare1 kaže...

Hajde mi reci po čemu.

Dont feed the troll...to što ljudi neznaju da apple i samsung koriste prakitčki identični čip i imaju iste performanse je druga priča, iako je točno da je jedan od grafički performansi moćnijih mobitela.

Stoja
4 godine
bugonja kaže...

Gledajuci jojofon4 kao iOS platformu, trenutnu poziciju na trzistu i dobru podrsku za igre - istina, stoji da je najbolji, ali po pitanju hardveraja, ne moze se reci da je najbolji gejming stroj i tu gadno grijesis. Daj mi reci kolko taj tvoj jojofon bolje vrti NFS Shift od mojeg Wavea koji isto ima 1Ghz proc, isto 512MB i isti graficki procesor, a kosta 3 puta manje para? Samo me to zanima? Pogledaj malo testove na jubitou...

2 godine
protjeran

ma sta me boli qurac za taj neki SE sto ima hardver kad nema podrsku...to vi nemozete shvatiti...moze on imat quad core al se i moze jebat kad igara NEMA.App store ima na tisuce igara i svatko tko igra zna o cem pricam.nepricam o mobu samom nego o ip4 kao gaming stroju.

4 godine
bugonja kaže...

ma sta me boli qurac za taj neki SE sto ima hardver kad nema podrsku...to vi nemozete shvatiti...moze on imat quad core al se i moze jebat kad igara NEMA.App store ima na tisuce igara i svatko tko igra zna o cem pricam.

LOL! :) Koji si ti lik... Uopće nije riječ o SE, nego Samsungu s identičnim hardverom koji IMA svoj App Store. To je ono što TI ne možeš shvatiti. EOD za mene.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 11:21 (Burs).
3 godine
Burs kaže...

LOL! :) Koji si ti lik... Uopće nije riječ o SE, nego Samsungu s identičnim hardverom koji IMA svoj App Store. To je ono što TI ne možeš shvatiti. EOD za mene.

Dobro, ako ćemo gledati točno je da je iphone trenutno number 1 po pitanju igri na mobitelu, ali android je na drugom mjestu i iz dana dobiva dosta dobrih naslova i polako sustiže iOS i tako se i na androidu da igrati.Namigiva Ali ako se smartphone kupuje samo da bi igrao igre, onda je iphone ipak bolji izbor...ali mislim da za tu lovu bolje onda uzeti ipod touch i još ostane love za dobar mobNeodlučan

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice