Trebala je igra biti dobar stari sp rpg, ovako iz dana u dan tone kao Titanic. Ali sve mi se čini da oni namjerno žele prebaciti patch u pretplatnički mjesec. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebala je igra biti dobar stari sp rpg, ovako iz dana u dan tone kao Titanic. Ali sve mi se čini da oni namjerno žele prebaciti patch u pretplatnički mjesec. 
Ma evo ide patch upravo, nisu toliko nesposobni.
Izgleda da su ipak preimenovali Medium Texture u High Textures
pa sad imamo opciju Low i High (tj medium) pod Textures Options.
Za tipa koji je pitao sada kada su sa novim patchom level 50ice odvojene od PvPa sa levelima 10-49 kako ce igrati warzone jer na njegovom serveru nema jos dovoljno levela 50, DEVELOPER mu je odgovorio da zarola alta
owned!
Za tipa koji je pitao sada kada su sa novim patchom level 50ice odvojene od PvPa sa levelima 10-49 kako ce igrati warzone jer na njegovom serveru nema jos dovoljno levela 50, DEVELOPER mu je odgovorio da zarola alta
owned!
Ovo je za vrištat od smijeha, di bi Blizzard sad bio da se tak ponašaju...ili RIFT jer su TRIONci navodno jedni od rijetkih game developera koji zbilja intenzivno slušaju svoj community.
kad pogledas igru ona i je rpg, mislim, 85% contenta mozes samo napraviti sa svojim companionima iliti petovima, a onih 15% su flashpoints, pvp i heroic quests
flashpoints su ok, meni predugo traju.
pvp me uopce ne zanima
heroic quests u pocetku kad dizes lvl nepotrebni jer ima xy questova koji se i brze odrade i sveukupno daju vise xp. kasnije samo ako farmas comendations na vecem lvl vratis se nazad jer se resetiraju svaki dan
a sto se tice ingame support tu je bez premca najbolji blizzard.
Slažem se, blizzar beli je kakav je, ipak rade najbolje... a šta i očekivat, radije bi igru cekao jos pola godine nego ovo sranje...
Slazem se, igra je trebala ostat Single player RPG, kupio bi ju je sto posto original. A ovako....nisam bas neki MMO fan... a da ne velim da mi ne pada na pamet placat svaki mj. njima samo da bi mogao igrat....
Lol, 1.1 nadogradnja je već instalirana, ljudi već traže ekipu za novi flashpoint. Vidim da se BioWare potrudio oko igrinom koda, igra mi dosta fluidnije radi, unatoč što je uključen AA filter
???
Pa koliko ja vidim patch je stigao i igriv je 
http://www.swtor.com/news/news-article/20120118
yup.. it's alive!