Rat za naftu

poruka: 4
|
čitano: 427
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Rat za naftu".
3 godine
Rat za naftu

Mene deprimira pomisao da ni u budućnosti neće smisliti neki bolji izvor energije od nafte.

4 godine
RE: Rat za naftu
Mad-Max-X kaže...

Mene deprimira pomisao da ni u budućnosti neće smisliti neki bolji izvor energije od nafte.

Ima nafte jos za ohohohohooo godina samo ju je problem vaditi po količini koliko svijet traži. A ja vjerujem da covjek brzo nade zamjenu kad ga se stisne a do tada ima vremena!

3 godine
Rat za naftu

U vijesti nedostaje podatak da će se igra pojaviti i na Linux OS-u. Pokreće ju Unigine engine (na kojem su napravljeni Sanctuary, Tropics i Heaven benchmarci), a developer je interni tim Unigine Corp-a. Uz ovu igru, u razvoju imaju i jošneimenovanu igru (više puta odgođenu zbog Heavena; vjerojatno se radi o FPS/TPS-u), također na Unigineu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 22:11 (hrx).
3 godine
RE: Rat za naftu
Luka kaže...

Ima nafte jos za ohohohohooo godina samo ju je problem vaditi po količini koliko svijet traži. A ja vjerujem da covjek brzo nade zamjenu kad ga se stisne a do tada ima vremena!

U tome i jeste problem, ima je ohoho, pa nas neće nikad stisnuti da se koristi nešto bolje, po mogućnosti jeftino.A i tad bi razmišljali kako da to što više naplate, a mi ne možemo ništa, jer su moćniji od nas, ili nisu, samo što se ne znamo izboriti.

Ja nemam ništa protiv električne energije, ali je teško doći do takvih vozila, proizvode ih malo i po velikoj cijeni, tako da se ne ugroze prihodi naftašima. A čak i to je stara tehnologija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice