Rat na sjeveru

poruka: 12
|
čitano: 1.059
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Rat na sjeveru".
2 godine
Rat na sjeveru

Samo da ne unište kao LOTR Conquest

Z-1
4 godine
Rat na sjeveru

Nekako mi ne izgleda kao potencijalni hit Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
2 godine
neaktivan
Rat na sjeveru

kao da bi trebao biti hit?

2 godine
Rat na sjeveru

Ma kakav ozbiljan RPG, taj žanr više ne postoji jer 99% developera gleda samo čistu lovu a lova je u casual igračima.

2 godine
neaktivan
RE: Rat na sjeveru
lunar3force kaže...

Ma kakav ozbiljan RPG, taj žanr više ne postoji jer 99% developera gleda samo čistu lovu a lova je u casual igračima.

kaj ti možda hoćeš reć da Mass Effect ili Fallout 3 nisu RPG? stram te budi i stid! :)))

2 godine
protjeran
marko247 kaže...
lunar3force kaže...

kaj ti možda hoćeš reć da Mass Effect ili Fallout 3 nisu RPG? stram te budi i stid! :)))

mass efect2 i fallout ozbiljni rpg? pih, svasta ovdje cujem

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
2 godine
neaktivan
dado8 kaže...
marko247 kaže...
lunar3force kaže...

...vidim da netko ima problema sa prepoznavanjem sarkazma...naravno da su Mass Effect i Fallout 3 miljama daleko od nečeg što bi se nazvalo rpg-om...

4 godine
neaktivan
Rat na sjeveru

Vijest kaže i za PC, na stranici imaju logo "Games for Windows", a u službenoj objavi kaže "and will be available on both the Xbox 360 and PS3 in 2011."

Bilo kako, ne treba dizati previše prašine, akcijski RPG može biti samo zabavan naslov. Iskustvo nas uči da u tom žanru čak ni jedan Diablo klon, ma koliko bio odličan, nije postao mega-hit. Važno je da bude kvalitetna produkcija i komercijalni uspjeh je tu, jer ima dovoljno fanova RPG akcije, kao i LOTR franšize.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
3 godine
Rat na sjeveru

Čudi me da još nisu napravili čistokrvni rpg u LOTR okruženju.

2 godine

Ja sam inače fan Tolkiena i njegovog sina, pročitao sam sve moguće knjige i knjižice, pa ne vjerujem da će napraviti igru koja će ih biti dostojna, za to treba puno truda oko svih detalja koje je Tolkien napisao, ali od LOTR ima veliki potencijalan za napraviti pravi RPG, ako ništa drugo neka to Bioware obavi, vidim da ih je dobro krenulo, neka se malo više potrude i neka naprave u stilu i duhu LOTR-a i bit će to super

Z-1
4 godine
Rat na sjeveru

Ja čekam već godinama vijest kako je u izradi novi - BFME ali od toga nažalost nikaj.

Nakon "osvajanja", ne raduje me nikakav slični akcijski RPG, barem ak ga misle tak jadno napraviti.

Dajte vi meni BFME 3 ili jedinicu s unaprijeđenom grafikom i još detaljnjijim stvarnim lokacijima iz najboljeg mi svijeta uopće...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
3 godine
dado8 kaže...
marko247 kaže...
lunar3force kaže...

Definiraj onda ozbiljni RPG, po meni je Fallout itekakav RPG, druga je stvar što osobno preferiram klasične RPG-ove (u izometriji i po D&D pravilima). Po čemu točno Fallout 3 (valjda misliš na tricu) nije ozbiljni (iako mi je korištenje ove riječi u kontekstu igre veliki LOL al' ajde) RPG?

...silence, exile, and cunning.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice