Razbijena Ubisoftova zaštita

poruka: 79
|
čitano: 6.837
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Razbijena Ubisoftova zaštita".
2 godine

hahaha, ne vjerujem da su nepotpune stoga EPIC FAIL Cool

Dompa
3 godine
protjeran
RE: Razbijena Ubisoftova zaštita
Dompa kaže...

ma to se oni tjese

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
2 godine

Kad će više proizvođači odustat od stavljanja "neprobojnih" zaštita, kad se ionako svaka probije..

Bolje da to vrijeme utroše na ispravljanje bugova u igri, dodavanju još stvari i slično..

Plod nepouzdanosti kontracepcije
2 godine

hmmmm vidjet ćemo to......

4 godine

Kad će više shvatit da ako ne stave baš nikakvu zaštitu da će piratizacija igre porati možda par promila, ali i da će nekoliko postotaka porasti prodaja igre! Sve te zaštite idu na štetu igrača koji kupuju igru jer moraju trpit nečiji inat!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine

A što da kažu drugo nego da crackovi ne rade, tko će kupovati inače singleplayer igru koja zahtijeva konstantnu konekciju na internet. Smijeh

4 godine
nontryer kaže..

Bolje da to vrijeme utroše na ispravljanje bugova u igri, dodavanju još stvari i slično..

to da pirati mogu jos bolje igrati...

Treba li operirati i vaše računalo?
3 godine

Nova,stara vijest.Pa zar su dečki u Ubisoftu stvarno mislili da se taj DRM neče probiti.A i opčenito način na koji DRM funkcionira jest glup i donosi više sranja i problema nego koristi.Eh baš mi je drago što su Ubisoftverovci dobili jednu dobru pljusku,možda ih to opameti.Cool

Istina je oko nas,a laž još više.
3 godine

/smijeh

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
4 godine

Što je bolja zaštita to se brže razbije.

Pirati tada imaju motivaciju.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 12:30 (Dodinho).
2 godine
igy kaže...
nontryer kaže..

to da pirati mogu jos bolje igrati...

Ako igra ima kvalitetan multiplayer ljudi će ju ionako kupit, stavili oni nekakvu bolesnu zaštitu ili ne..

Ovakvim stvarima samo kompliciraju život i ljudima koji su kupili original i onima koji nisu, a što je najžešće ulože nekakav trud u tu zaštitu a grupica hakera ga skine za 2 sata sa jednim okom zatvorenim.

Plod nepouzdanosti kontracepcije
2 godine
nontryer kaže...

..a što je najžešće ulože nekakav trud u tu zaštitu a grupica hakera ga skine za 2 sata sa jednim okom zatvorenim.

Pa kakvi bi to pirati bili da ne nose povez preko oka? Smijeh

3D Designer
2 godine
protjeran

hhaahhaha tako im i treba

jogurt nema kičmu
4 godine

Lol, neprobojna zastita, ta im je dobra. Kad ce shvatiti da takvo nesto ne postoji. I baciti se na pravi posao, rad na samoj igri.

3 godine

To se zove uzalud trošenje love u zaštite jer ako se ljudima sviđa igra oni će je kupiti bez obzira na sve, odnosno "vani" se više kupuju igr jer su tamo jeftinije.

Ljepo su mogle staviti igru bez zaštite i još bi imali uspjeha, kao naprimjer maxsis koji na sims 3 nije stavio nikakvu zaštitu a igra bila jedna od prodavanijih u prošloj godini.

3 godine
microman kaže...

Eh baš mi je drago što su Ubisoftverovci dobili jednu dobru pljusku,možda ih to opameti.

Teško, samo se sjeti njihovih igara sa Starforceom i neznam kojim svim zaštitama. Likovi nikada neće naučiti, samo forsiraju neke zaštite koje ionako budu probijene nakon tjedan dana. Šta se može to je njihova politika.

Najbolja zaštita je kvalitetna igra. Cool

Samo pogledajte Stardock ili Paradox, njihove igre nemaju nikakvu zaštitu osim CD-keya, a u slučaju Paradoxa taj key se ni ne traži pri instalaciji nego samo se ne može pristupiti dijelu foruma gdje se raspravlja o bugovima u igri i kako ih ispraviti. I te obje tvrtke iz mog primjera imaju super zajednicu igrača koji rado kupuju svaku njihovu originalnu igru jer su im sve igre kvalitetna i stalno rade na ispravljanju bugova i unaprijeđivanju igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 13:36 (Rhox).
4 godine
Rhox kaže...

Teško, samo se sjeti njihovih igara sa Starforceom i neznam kojim svim zaštitama. Likovi nikada neće naučiti, samo forsiraju neke zaštite koje ionako budu probijene nakon tjedan dana. Šta se može to je njihova politika.

Najbolja zaštita je kvalitetna igra. Cool

Da, baš to. Ako je igra dosta dobra nema razloga da imam jedan

orginalni primjerak na polici. Sve šta se može napraviti može se i

uništiti - pa i takve zaštite.

3 godine
protjeran
Jack Sparrow kaže...

To se zove uzalud trošenje love u zaštite jer ako se ljudima sviđa igra oni će je kupiti bez obzira na sve, odnosno "vani" se više kupuju igr jer su tamo jeftinije.

Ljepo su mogle staviti igru bez zaštite i još bi imali uspjeha, kao naprimjer maxsis koji na sims 3 nije stavio nikakvu zaštitu a igra bila jedna od prodavanijih u prošloj godini.

a imaju i oni zastitu al onu obicnu serial + validacija dvd-a

fallout 3 nije imao bas nikakvu zastitu 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
4 godine

najbolja zastita od pirata je smanjenje cijena samih igara...jer su preskupe......ali nee bitna je dobit....

Moj LOCKERZ tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=XbKPNuLjsUg
2 godine

Epic :D

"what we got here is a failure, some man you just can't reach" za Ubisoft.

Kako ne svataju da se igra najbolje prodaje kada je kvalitetna i nije skupa a pri tome nema zaštita i dodatnih gluposti koje su must have (GTA IV, IE8, flash, SecurROM itd)

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
2 godine
Dompa kaže...

propala im zaštita pa se sad izvlače

jednostavno bi im bilo bolje da priznaju da su poraženi te da je njihova zaštita EPIC FAIL

4 godine

Jel netko ima info jel netko probao igrati legalnu i crackanu verziju i usporediti razlike?

4 godine
neaktivan

Skidam, budem javio za par dana kakva je.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
2 godine

Ja mislim da bi se originalne igre bolje prodavale kad bi kupce u kutiji koju kupe osim igrice i uputa docekale i neke druge stvari. npr kako su za call of duty stavili noćne naočale ili takve sitnice koje bi privukle ljude.

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
3 godine

Sve te zastite ne sluze nicemu, gnjave vlasnike originale a ovi drugi imaju krakiranu verziju pa im ne smeta. Sve je to kriva pohlepa ljudi moji, vodi nas sve u propast.

Set condition one throughout the forum
2 godine
EZY-E kaže...

Ja mislim da bi se originalne igre bolje prodavale kad bi kupce u kutiji koju kupe osim igrice i uputa docekale i neke druge stvari. npr kako su za call of duty stavili noćne naočale ili takve sitnice koje bi privukle ljude.

Mislim da si ti to nesto krivo vidio. Modern Warfare 2 se prodavao u 3 edicije -> Standarnoj, Hardened i Prestige. U najjačoj Prestige ediciji se dobilo sve iz Hardened edicije + night googles koje se prodaju po ebayu za nekih osamdesetak dolara i to zoveš poticaj na kupnju... Mater im pohlepnu.

Osim toga prodavale su se neke stvarčice za Xbox 360, PS3 i PC i posebna XBOX 360 MW2 konzola sa 250gb hard diskom.

AC1 je bila super igra, a koliko čujem ( nisam je imao do sad prilike igrati ) puno bolja od originala te ispravlja više-manje sve pogreške iz jedinice. Namjeravao sam kupiti PC inačicu AC2 kad izađe, al baš za inat neću zbog te zaštite. Radje ću kupit PS3 verziju pa ju odigrat kod susjeda, toliko čekanja i nadanja nizašto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 17:25 (4Bastard).
4 godine

Kad li ce se Ubisoft suociti sa istinom,i javno priznati da im je famozni high tech DRM nefunkcionalan?Ha,Ha,Ha,....

2 godine

ali ipak, i to je nesto...  Izlanuo se

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
3 godine
Znalo se da če se zaštita probiti,ali ovako brzo...bezveze uložen novac.
2 godine

Ubisoft je polago velike nade u tu zaštitu na kraju su si stvorili nepotrebne troškove.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice