Rebellion želi nastavak AvP-a

poruka: 10
|
čitano: 1.108
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Rebellion želi nastavak AvP-a".
3 godine

ma zaraditi ce ljudi bi kupili barbike sam da su avp

4 godine

Ovim mlađima koji nisu gledali starije Aliene ili Predatora zgadit će tematiku. Upropastiše odličan serijal. Veliki sam fan, al nedaj bože nastavka, bar ne njima.

...something diabolic
2 godine
RE: Rebellion želi nastavak AvP-a

Ja sam gledao oba AvP-a i toliko su me se dojmili da ne bi mogo prepričat ni jedan da mi život ovisi o tome. Za ljubitelje Aliena - 3 i 4 su na hrt-u preko vikenda.

4 godine

Mislim da ste skroz krivo shvatili...

Radi se o igri koja je izašla prije par dana. Prodaja je očigledno odlična, pa žele napraviti novi nastavak igre.

3 godine
Badaboom kaže...

Ja sam gledao oba AvP-a i toliko su me se dojmili da ne bi mogo prepričat ni jedan da mi život ovisi o tome. Za ljubitelje Aliena - 3 i 4 su na hrt-u preko vikenda.

a i sam mogu isto reči. gledao sam al nemam pojma o čemu se radi. inače igru sam prestao skidati na 90%. pročitavši neke komentare shvatio sam da je samo instaliranje gubljenje vremena.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD
3 godine

Tnx, prekidam download, nadamo sam se da će biti kao prvi ili drugi dio ali znači ništa.

4 godine
moderator

Ne znam kaj brijete, igra je odlična. Nije baš za 10-ku, ali svakako za preporuku. 

4 godine

Meni isto fakat nije jasno kaj neki tolko pljuju po igri. A sve su krive te neke debilne recenzije. Valjda Rebellion nije dovoljno potplatio recenzente... koma.

4 godine
Dachande kaže...

Meni isto fakat nije jasno kaj neki tolko pljuju po igri. A sve su krive te neke debilne recenzije. Valjda Rebellion nije dovoljno potplatio recenzente... koma.

Koje recenzije. Odigrao sam prijašnji AvP, odigrao sam ovaj. Bilo je to kao s konja na magarca. Kolko god prema igri nastojao biti fer i objektivan ne mogu reči ništa drugo već prosjek. A oni koji žestoko pljuju samo su razočarani što su sa serijalom napravili.

...something diabolic
2 godine
protjeran

ja sam ju instalirao 2 h i vise

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice