ma zaraditi ce ljudi bi kupili barbike sam da su avp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovim mlađima koji nisu gledali starije Aliene ili Predatora zgadit će tematiku. Upropastiše odličan serijal. Veliki sam fan, al nedaj bože nastavka, bar ne njima.
Ja sam gledao oba AvP-a i toliko su me se dojmili da ne bi mogo prepričat ni jedan da mi život ovisi o tome. Za ljubitelje Aliena - 3 i 4 su na hrt-u preko vikenda.
Mislim da ste skroz krivo shvatili...
Radi se o igri koja je izašla prije par dana. Prodaja je očigledno odlična, pa žele napraviti novi nastavak igre.
Ja sam gledao oba AvP-a i toliko su me se dojmili da ne bi mogo prepričat ni jedan da mi život ovisi o tome. Za ljubitelje Aliena - 3 i 4 su na hrt-u preko vikenda.
a i sam mogu isto reči. gledao sam al nemam pojma o čemu se radi. inače igru sam prestao skidati na 90%. pročitavši neke komentare shvatio sam da je samo instaliranje gubljenje vremena.
Tnx, prekidam download, nadamo sam se da će biti kao prvi ili drugi dio ali znači ništa.
Ne znam kaj brijete, igra je odlična. Nije baš za 10-ku, ali svakako za preporuku.
Meni isto fakat nije jasno kaj neki tolko pljuju po igri. A sve su krive te neke debilne recenzije. Valjda Rebellion nije dovoljno potplatio recenzente... koma.
Meni isto fakat nije jasno kaj neki tolko pljuju po igri. A sve su krive te neke debilne recenzije. Valjda Rebellion nije dovoljno potplatio recenzente... koma.
Koje recenzije. Odigrao sam prijašnji AvP, odigrao sam ovaj. Bilo je to kao s konja na magarca. Kolko god prema igri nastojao biti fer i objektivan ne mogu reči ništa drugo već prosjek. A oni koji žestoko pljuju samo su razočarani što su sa serijalom napravili.
ja sam ju instalirao 2 h i vise