Ako bi se portala kao GTA IV i bolje da ne dolazi na PC.
ovo mi sada već ide na živce
sve više forsaju konzole umjesto da je podjednako (ipak su se igre više manje rodile na kompovima)
sve je manje dobrih igara za komp
to su rekli i za gta iv da se ne nadamo, pa je ipak došao... to sam oni žele od nas da mi nabavimo konzole i da kupimo igru.... ( tipično marketinški )
to su rekli i za gta iv da se ne nadamo, pa je ipak došao... to sam oni žele od nas da mi nabavimo konzole i da kupimo igru.... ( tipično marketinški
Tako je....oce da sto je vise moguce ljudi kupi igru na nekoj od konzola i kladim se da ce ova igra za 1godinu biti na PC-u
sve više forsaju konzole umjesto da je podjednako (ipak su se igre više manje rodile na kompovima)
Pa i nisu, igre su se rodile na konzolama. Razne pong masine i kompanija sa cega je to krenulo. Tek kada su osobna racunala dobila na popularnosti je to masovno preslo na njih (spectrum, commodore, atari i drustvo). Tako da je realno ovo sto se sada dogadja povratak korjenima.
Pas mater! Šteta, baš sam se nadao da će je prebaciti na PC.
Iskreno, volio bih kada bi se napravio jasan rez između PC-a (za rad) i konzola za igre.
Tog dana bi Windowsi umrli :) Mmm...
vise mi ide na zivce sav taj konzolitis, samo cekam jednog dana kada nam skorzi maknu igre sa PC-a, a sto je najgore i kad portaju naprave konzolašku kvalitetu, rjetko koja igra je PC exkluziva
Ne znam čemu taj komentar.
Meni je GTA IV na PC-u radio glatko, izgledao fenomenalno i uz malo truda namjestio sam si kontrole kako mi odgovara.
Što se tiče izlaska RDR-a za PC - tvrdilo se i za Fable (jedinicu) kako nema šanse, tvrdilo se i za GTA IV, SW the force unleashed, itd. pa su na kraju svi ti naslovi ipak stigli i na PC (nekih 6 mjeseci do godinu dana kasnije).
Čekat pa vidjet.. (nije da se trenutačno na PC-u nema kaj igrati
)
Meni je GTA IV na PC-u radio glatko, izgledao fenomenalno i uz malo truda namjestio sam si kontrole kako mi odgovara.
Onda si ti jedan od rijetkih, ja sa originalnom verzijom i svim mogućim tweakovima nisam uspio dobiti stabilan frame rate na bilo kojim grafičkim postavkama. Na istom tom računalu igram Crysis na medium/high, tako da...
ma kj se sadaima igrat na kompu?
CNC je totalni down sa novom tehnikom igranja, supreme comander malo manje al i dalje se pogoršao (njega sam prešao kampanju + 20 h multiplayera), COD-ove prešao i multiplayer dosadio
i to bi bilo to u zadnje vrijeme
najviše mi na živce ide kada je prvi di o igre za sve konzole, a kada igra bude uspješna onda je idući nastavak ekskluziva za neku konzolu
Što se tiče izlaska RDR-a za PC - tvrdilo se i za Fable (jedinicu) kako nema šanse, tvrdilo se i za GTA IV, SW the force unleashed, itd. pa su na kraju svi ti naslovi ipak stigli i na PC (nekih 6 mjeseci do godinu dana kasnije).
Čekat pa vidjet.. (nije da se trenutačno na PC-u nema kaj igrati
)
S patchevima se naravno da igrat,ali bez njih bas i ne,ja sa svojom HD4670 sve drzim na maxu osim textura na medium i cca 25-40 fpsa a kad nema patcheva sve medium low 25-30 fpsa...
Lakse izoptimizirat igru samo za jedan tip hardwarea i softwarea nego za tisucu razlicitih kombinacija. Normalno da za PC ce biti sve manje naslova upravo zbog toga jer konzole su napravljene (opcenito) samo za igranje, znaju da ce svi igrati na istim postavkama i sa istim detaljima itd. PC kao igraca konzola ce opstati jos neko vrijeme, ali samo je pitanje vremena kada ce konzole potpuno zavladati.
(moja prognoza je jos 10 god i gaminga na PCu kakvog danas poznajemo nece biti)
Lakse izoptimizirat igru samo za jedan tip hardwarea i softwarea nego za tisucu razlicitih kombinacija. Normalno da za PC ce biti sve manje naslova upravo zbog toga jer konzole su napravljene (opcenito) samo za igranje, znaju da ce svi igrati na istim postavkama i sa istim detaljima itd. PC kao igraca konzola ce opstati jos neko vrijeme, ali samo je pitanje vremena kada ce konzole potpuno zavladati.
(moja prognoza je jos 10 god i gaminga na PCu kakvog danas poznajemo nece biti)
Da mozda malo snize cijene mozda bi i kupovali neki,a posto oni sam dizu onda bas i nebi kupio..
za 10 nikakvog gaminga kavog danas znamo neće bit
kažu da će do 2013 razviti kompjuter jak kao ljudski mozak, a do 2049 komp od 1000$ će imat mogućnosti računanja ko cijela zemaljska populacija
Tralalala, blablabla... Koliko je to ljudski mozak jak? U megahercima ga se sigurno ne moze mjeriti, u broju operacija sa pomicnim zarezom moze, no tu je vec potucen davnih dana jer i jedan rucni kalkulator racuna brze. I koje bi to bile "računanja ko cijela zemaljska populacija"? Npr. jedan strojar zna racunati daleko kompliciranije kalkulacije nego npr. 10 prosjecnih baustelaca zajedno...
Mislim... to sto si napisao je hrpa raznih pojmova nabacanih na hrpu koji realno nista ne znace...
vise mi ide na zivce sav taj konzolitis, samo cekam jednog dana kada nam skorzi maknu igre sa PC-a, a sto je najgore i kad portaju naprave konzolašku kvalitetu, rjetko koja igra je PC exkluziva
To se neće dogoditi jer bi proizvođači komponenata propali tj.u vecini slučajeva komp se kupuje zbog igri!
Da je PC gaming mrtav slusam od 1998 pa na ovamo. Svake godine ista pesma. Ali ne brini o tome da ce nam maknuti igre sa PCa. Ako ne verujes ili ako mislis da nema igre koje su PC exclusiva, onda pitaj Valve, Blizzard, id,... A isto tako mozes militi sta ce reci Ati, nVidia, Creative...
Sto se Red Dead tice, ova igra nije za PC gamere. Sandbox igra koja bi PC gameru bila dosadna. Pogledaj na YouTube, ili poslusaj komentar Yahtzee-a, koji nema dlake na jeziku za solidnu kritiku:
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation
To se neće dogoditi jer bi proizvođači komponenata propali tj.u vecini slučajeva komp se kupuje zbog igri!
huh? Mozda ti sa svoje strane gledas,ali sta je sa onima koji se profesionalno bave PCom? Rendering,3DS max,Photoshop,Sony Vegas,OpenGl i sve to cemu pridonosi CPU znaga,Rami i dobra grafa u kako kojem programu..Nije ti komp igrica,za igre imas konzolu pa se slobodno prebaci,imas xbox pa skitaj piratliju.
Hm, ne bih se složio da se toliko ljudi bavi tim stvarima. Ako si prosječan korisnik ne treba ti ništa više od prosječnog c2d cpu-a i integrirane grafe. Izgleda da je najpametnije kupit xbox i skidat piratice :D
Ne slažem se da su konzole bolje za igranje, meni je PC puno bolja platforma za igranje nego konzole. Mislim, zar možeš igrati strategije, point & click avanture, kvalitetne pucačine, te modove na konzoli?! I PC još dugo neće izumrijeti kao igraća platforma, a ako da, onda ne zbog konzola nego zbog toga što će jednog dana TV, konzola i PC biti spojeni u jedan uređaj.
Eh, da je barem Fallout 3 bio napravljen sa ovakvim motion capturingom.
Objektivno gledajući konzole su koliko toliko jeftine, kad ih usporediš sa high end kompom. Rađe dam 2k kuna za xbox neg za grafu.
Objektivno gledajući konzole su koliko toliko jeftine, kad ih usporediš sa high end kompom. Rađe dam 2k kuna za xbox neg za grafu.
Zašto dat 2k kn za grafu, imaš recimo HD4770/4850 za 800kn koja je jača od grafičkog podsustava od x360-tke.
Ne slažem se da su konzole bolje za igranje, meni je PC puno bolja platforma za igranje nego konzole. Mislim, zar možeš igrati strategije, point & click avanture, kvalitetne pucačine, te modove na konzoli?! I PC još dugo neće izumrijeti kao igraća platforma, a ako da, onda ne zbog konzola nego zbog toga što će jednog dana TV, konzola i PC biti spojeni u jedan uređaj.
mislim da se većina ovdje slaže da je u dosta slučajeva pc ugodniji za igranje jer nemoš ti tako precizno sa joystickom ko što moš sa mišem, a to je kod pucačina, strategija, p'n'c avantura, kao što si naveo
na konzolama je ugodnije igrati vozačke igre
i ne bih rekao da će se sve to spojit u jedno jer im to jednostavno nije profitabilno
sony prodaje ps3 po cijeni po kojoj gubi negdje 50$ po prodanoj konzoli ( dakle 1 prodana konzola, sony u minusu za 50$) jer zna da ljudi bez igara nemogu, a na igrama masovno zarađuju
svaki vlasnik ps3-a koji ima konzolu dulje od godine ima baarem 3 igre što im je već profit
Zašto dat 2k kn za grafu, imaš recimo HD4770/4850 za 800kn koja je jača od grafičkog podsustava od x360-tke.
ona sigurno neče moči pokretat igre za 2godine na high na full hd dok če xbox moči bez ikakvog trzanje
Danas uglavnom igre izlaze u 720p rezi znači manjoj od navedene, čak neke igre imaju i ispodHD rezu da bi se zadržo framerate. Nebih znao koje to jer me boli ona stvar za konzole (n00b platforma) ali znam da se pričalo o tome. Uostalom sve igre dobivaju teksture više reze za pc i dx10/11 (naravno ovisi od igre do ige).
ona sigurno neče moči pokretat igre za 2godine na high na full hd dok če xbox moči bez ikakvog trzanje
za 2 god. izaći će novi xbox i ovaj više neće biti fora!
Inače GTAIV, Crysis 2 i Fallout 3 (vjerovatno ih ima još) su imale inačicu za konzole ružniju od PC verzije pa tu leže "dobre performanse" konzola, mislim da će se to za još neko vrijeme još više odraziti.
Inače GTAIV, Crysis 2 i Fallout 3 (vjerovatno ih ima još) su imale inačicu za konzole ružniju od PC verzije pa tu leže "dobre performanse" konzola, mislim da će se to za još neko vrijeme još više odraziti.
Osim kaj su Fallout 3 i GTA4 izgledali identično na PC-u i xboxu npr. a Crysis 2 nije ni izašao.
Osim kaj su Fallout 3 i GTA4 izgledali identično na PC-u i xboxu npr. a Crysis 2 nije ni izašao.
No dobro, Fallout 3 je ipak bio "ljepši" na PC-u zbog svi onih đinđi-minđi (AA itd.)