Remek djelo za 5 eura

poruka: 17
|
čitano: 2.224
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Remek djelo za 5 eura".
4 godine
Remek djelo za 5 eura

Nikad ovo nisam igrao, na žalost.

Pa je, evo, ova akcija iskorištena. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
3 godine
Remek djelo za 5 eura

Ovo mi je bila prva igra za PC. Donio mi ju je rodak da vidim jel mi se svida. Mislim da je bila 2001. god. Prica je bila predobra, gameplay, mogao si birato koji zavrsetak hoces. Sve u svemu ovo je jedna od najboljih igara sto sam igrao...ikad.

Set condition one throughout the forum
3 godine
Remek djelo za 5 eura

Djeco, ako mislite igrati, a još niste, OBAVEZNO je nabacite pod nekim glide wrapperom.

3 godine
Remek djelo za 5 eura

Te stare igre imaju nesto sto niti jedna nova igra nema. Samo,ne znam sto je to...

'Ono nesto',rekli bi neki :-D    Ja npr. kad igram The Longest Journey vidim nesto sto u vecini novijih naslova ne vidim. A sad tko je tu lud-ne znam.

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
3 godine
Remek djelo za 5 eura

Kakve veze ima Red Faction (jedan od priloženih screenshotova) sa Deus Ex-om Neodlučan?

Red Faction - pripadnik Ultor securitya u plamenu, nivo odma nakon kraja demoa, living area za rudare u M4 Red Faction - pripadnik Ultor securitya u plamenu, nivo odma nakon kraja demoa, living area za rudare u M4
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 20:09 (Sum_of_all_fears).
3 godine
Remek djelo za 5 eura

Remek djelo... Slažem se.

Prošao sam igru barem 10 puta i svaki put otkrio bi nešto novo.

Ali postoji jedna igra koja mi se ipak još više svidjela. I koju smatram najboljom ikad.

A to je System Shock 2. Čekam kao ozebli sunce da netko izda verziju prilagođenu Windowsima 7 i da mogu opet švrljat von Braunom.

Na pola puta do Deusa i System Shocka 2 su mi je Stalker i Witcher.

Ostale niti blizu (možda originalni HL, ali ta igra nema neki replay value)

Howgh!

3 godine
RE: Remek djelo za 5 eura

Šteta što ne mogu retail verziju prebaciti na Steam Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:34 (Zdenko).
3 godine
Remek djelo za 5 eura

Kupljeno =)

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
2 godine
Danny_HR kaže...

Nikad ovo nisam igrao, na žalost.

Pa je, evo, ova akcija iskorištena. :)

Vjeruj mi, igra je predobra ( ne gledajući grafiku, makar za to doba je bila savršenstvo ), ja sam znao ko mali to igrat dosta i dan danas još je volim proć jer je zanimljiva, nikad skoro ne pređem na isti način, to je ono zašto me vraća da opet pređem tu igru... btw još kad dođe i human revolution, waaa Cool

Dompa
4 godine
Remek djelo za 5 eura

Sami prvi dio je 2.5€ za one koji ne žele paket.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
4 godine
Remek djelo za 5 eura

Remek djelo za 3 "ojra"

;)

Ovog svakako nabavite...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
3 godine
Tvrdipanj kaže...

Remek djelo... Slažem se.

Prošao sam igru barem 10 puta i svaki put otkrio bi nešto novo.

Ali postoji jedna igra koja mi se ipak još više svidjela. I koju smatram najboljom ikad.

A to je System Shock 2. Čekam kao ozebli sunce da netko izda verziju prilagođenu Windowsima 7 i da mogu opet švrljat von Braunom.

Na pola puta do Deusa i System Shocka 2 su mi je Stalker i Witcher.

Ostale niti blizu (možda originalni HL, ali ta igra nema neki replay value)

Howgh!

Digni virtualnu masinu i instaliraj XP, na XPu radi sigurno. A performanse bi trebale bit dovoljne jer je starija igra. Mozes koristit virtual box.

3 godine
Tvrdipanj kaže...

Verzija koja su izdali Home of the underdogs (HOTU) radi bez problema pod WIndows 7 - ja je prošao nedavno. Ako te interesira, pošalji poruku na pp. Postoji i SS1 koja isto radi na današnjim OS-ovima.

Inače, na top listi želja na gog.com SS2 uvjerljivo vodi - zašto se već nije pojavila legalna prerađena verzija treba pitati EA, oni su navodno vlasnici licence i boli ih ona stvar za SS serijal ali ne daju nikome prava da je preradi i izda.

Bastards!

3 godine

Hvala, idem baš izvidi situaciju sa tim.

Howgh!

4 godine
neaktivan
Remek djelo za 5 eura

Nije ID Software vec je id Software. Da se radi o IPhoneu to bi vjerovatno znao dobro napisati :)

Yes, no.
2 godine
Remek djelo za 5 eura

Jedina stvar za koju se sjećam da je u Deus-ex-u bila jako loša je bio A.I. Ali sve ostalo je bilo toliko dobro, da se A.I. mogao prožvakati.

3 godine
Re: Remek djelo za 5 eura
FLes kaže...

Jedina stvar za koju se sjećam da je u Deus-ex-u bila jako loša je bio A.I. Ali sve ostalo je bilo toliko dobro, da se A.I. mogao prožvakati.

AI se moze 'upgradeati' s razlicitim modovima...

Takodjer, tko god planira igrati - definitivno skinite "Suckiness" mod i "HT" pack... Gunther Hermann izgleda opako s hidef texture packom...

Cyberpunk indie title - http://ghosts.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 19:47 (Deus ex machina).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice