Nikad ovo nisam igrao, na žalost.
Pa je, evo, ova akcija iskorištena. :)
Ovo mi je bila prva igra za PC. Donio mi ju je rodak da vidim jel mi se svida. Mislim da je bila 2001. god. Prica je bila predobra, gameplay, mogao si birato koji zavrsetak hoces. Sve u svemu ovo je jedna od najboljih igara sto sam igrao...ikad.
Djeco, ako mislite igrati, a još niste, OBAVEZNO je nabacite pod nekim glide wrapperom.
Te stare igre imaju nesto sto niti jedna nova igra nema. Samo,ne znam sto je to...
'Ono nesto',rekli bi neki :-D Ja npr. kad igram The Longest Journey vidim nesto sto u vecini novijih naslova ne vidim. A sad tko je tu lud-ne znam.
Kakve veze ima Red Faction (jedan od priloženih screenshotova) sa Deus Ex-om
?
Remek djelo... Slažem se.
Prošao sam igru barem 10 puta i svaki put otkrio bi nešto novo.
Ali postoji jedna igra koja mi se ipak još više svidjela. I koju smatram najboljom ikad.
A to je System Shock 2. Čekam kao ozebli sunce da netko izda verziju prilagođenu Windowsima 7 i da mogu opet švrljat von Braunom.
Na pola puta do Deusa i System Shocka 2 su mi je Stalker i Witcher.
Ostale niti blizu (možda originalni HL, ali ta igra nema neki replay value)
Howgh!
Kupljeno =)
Vjeruj mi, igra je predobra ( ne gledajući grafiku, makar za to doba je bila savršenstvo ), ja sam znao ko mali to igrat dosta i dan danas još je volim proć jer je zanimljiva, nikad skoro ne pređem na isti način, to je ono zašto me vraća da opet pređem tu igru... btw još kad dođe i human revolution, waaa 
Sami prvi dio je 2.5€ za one koji ne žele paket.
Remek djelo... Slažem se.
Prošao sam igru barem 10 puta i svaki put otkrio bi nešto novo.
Ali postoji jedna igra koja mi se ipak još više svidjela. I koju smatram najboljom ikad.
A to je System Shock 2. Čekam kao ozebli sunce da netko izda verziju prilagođenu Windowsima 7 i da mogu opet švrljat von Braunom.
Na pola puta do Deusa i System Shocka 2 su mi je Stalker i Witcher.
Ostale niti blizu (možda originalni HL, ali ta igra nema neki replay value)
Howgh!
Digni virtualnu masinu i instaliraj XP, na XPu radi sigurno. A performanse bi trebale bit dovoljne jer je starija igra. Mozes koristit virtual box.
Verzija koja su izdali Home of the underdogs (HOTU) radi bez problema pod WIndows 7 - ja je prošao nedavno. Ako te interesira, pošalji poruku na pp. Postoji i SS1 koja isto radi na današnjim OS-ovima.
Inače, na top listi želja na gog.com SS2 uvjerljivo vodi - zašto se već nije pojavila legalna prerađena verzija treba pitati EA, oni su navodno vlasnici licence i boli ih ona stvar za SS serijal ali ne daju nikome prava da je preradi i izda.
Bastards!
Hvala, idem baš izvidi situaciju sa tim.
Howgh!
Nije ID Software vec je id Software. Da se radi o IPhoneu to bi vjerovatno znao dobro napisati :)
Jedina stvar za koju se sjećam da je u Deus-ex-u bila jako loša je bio A.I. Ali sve ostalo je bilo toliko dobro, da se A.I. mogao prožvakati.
Jedina stvar za koju se sjećam da je u Deus-ex-u bila jako loša je bio A.I. Ali sve ostalo je bilo toliko dobro, da se A.I. mogao prožvakati.
AI se moze 'upgradeati' s razlicitim modovima...
Takodjer, tko god planira igrati - definitivno skinite "Suckiness" mod i "HT" pack... Gunther Hermann izgleda opako s hidef texture packom...