Resurgence Package za MW2

poruka: 46
|
čitano: 2.276
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Resurgence Package za MW2".
4 godine

Ne, DLC se ne može nazvati ekspanzija, ali da, pljačka je sigurno. Po meni smo mi potrošači krivi, doveli smo administraciju Activisiona u ulogu da mogu tražiti i višu cijenu od ove. Šteta što glas gamera neće nikad biti ujedinjen.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 18:33 (Adisuki).
4 godine

Ma ne dam 15$ da dobiješ i besplatnu kavu i kolačiće uz to. I tako mi MW2 "stoji" na kompu bzvz, nezz šta me i natjeralo da ga kupim. Imam sve skupa 10h igre... Mogo bi ga poklonit bratiću za rođ, pa nek si on kupuje ako želi

There's no SAVE GAME in real life!!!
3 godine

Mora se priznati da te mw2 ipak jedna od najboljih i najuspješnijih igru na Pc-u uopče

2 godine
neaktivan
RE: Resurgence Package za MW2
bik kaže...

Mora se priznati da te mw2 ipak jedna od najboljih i najuspješnijih igru na Pc-u uopče

Vise cijeli call of duty nego samo njegov zadnji nastavak

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
3 godine

Prerano je izasao, da dolazi poslije lijeta kupio bi, ovako mi je glupo dat u mjesec dana skoro 30€. Dobra stvar je sto su prve mape nove sad dodane u sve playliste pa dolaze jedanko cesto kao i ostale. Ne znam da li ce isti broj kupit i ove mape.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 19:26 (mislav_01).
4 godine

Koja pohlepnost eee, 15 dolara za 5 mapa, još prije par godina map packovi su bili besplatni

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 20:07 (Prince-Artas).
2 godine

Ma kolko god Bilo hebenih expanzija tolko ce i bit nasih prijatelja Skidrowa i Razora da svaku hackiraju ma tako i treba pohlepnim ********

3 godine
bik kaže...

Najbolja definitivno nije.

Ako uzmeš da se igra u prvom tjednu prodala u nenormalnom broju primjeraka onda joj možemo nazvati "najuspješnijom".

Death has a thousand faces,evil only one.
3 godine
Prince-Artas kaže...

Koja pohlepnost eee, 15 dolara za 5 mapa, još prije par godina map packovi su bili besplatni

Slažem se da su pohlepni,ali nikad nisu bili besplatni map packovi.

Prije su ih platili sponzori a sad izgleda neće platit...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
4 godine

Bili su besplatni krajnjem korisniku odnosno gameru, briga mene da li ih je platio sponzor ili developer. Nije problem čak ni u naplati već u pohlepnosti, da sad idem napravit listu kvalitetnih igara koje se mogu kupit za 15 dolara doša bi možda i do brojke 100.

3 godine
pirat kaže...
Slažem se da su pohlepni,ali nikad nisu bili besplatni map packovi.

Prije su ih platili sponzori a sad izgleda neće platit...

A kada su to map-packovi bili sponzorirani???

Ja sam PC gamer vise od 20 godina i ne secam se da je neko sponzorirao map-pack. Radili su ih developeri. Davali zasebno kao MP ili zapakovane u patch. Recimo zadnji, [malo "deblji"] patch sa brdo mapa je bio upravo CoD ali WaW.

Kod UT, recimo, je bilo map-packova koji su bili delo komune, ali to opet nije niko sponzorirao Epic-a, vec je sam Epic sponzorirao mlade talente.

Map-pack je bio "stimulans" da igra sto duze "zivi".

Konzolasi su cini mi se placali i demoe. Ako se ne varam bilo je slucajeva za PS. Onda su videli da ima budala koji placaju sve pa su zato "usvojili" konzolasku ideju da se neka beda od mapa i kojecega, placa.

2 godine
luckyluke kaže...
bik kaže...

Najbolja definitivno nije.

Ako uzmeš da se igra u prvom tjednu prodala u nenormalnom broju primjeraka onda joj možemo nazvati "najuspješnijom".

Mislim da su definitivno po mom misljenju najbolji i najkvalitetnij Cod 2 i Cod4.

A ovaj dlc mi ne pada na pamet kupovat. Bolje cu curi kupit steku plavog walteraSmijeh

http://tridizajn.com/index.php
3 godine

Uzasno pretjeruju. Igra 60eu, i dva DLC 30eu? Stvarno nisu normalni, ajde ako su odlucili naplacivati mape onda su mogli dati neku normalnu cijenu pa se vjerojatno nitko nebi bunio. Ovako mi je zao sto sam uopce kupio igru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 22:08 (Badpix3l).
3 godine

Activision Blizzard i Bobby Kotick su postali sinonim za pohlepnost, a prije je to bio EA. 

Only a dead noob is a good noob.
4 godine
Solo kaže...

A kada su to map-packovi bili sponzorirani???

Ja sam PC gamer vise od 20 godina i ne secam se da je neko sponzorirao map-pack. Radili su ih developeri. Davali zasebno kao MP ili zapakovane u patch. Recimo zadnji, [malo "deblji"] patch sa brdo mapa je bio upravo CoD ali WaW.

Nisi primjetio u WaWu na loading screenu kod mapa reklame za Intel?

3 godine
dekstroza kaže...

Nisi primjetio u WaWu na loading screenu kod mapa reklame za Intel?

To ne znaci po automatizam, da je map-pack sponzoriran. SPONZORIRANI map-pack znaci nesto drugo. A reklama za Intel je moguca i na "vanila" verziji, [koja i jeste kod puno igara], i to opet ne znaci "sponzorstvo" same igre!

U pitanju su ugovori koji vaze za izdavacku kucu, bez ralike koja je igra.

4 godine
Solo kaže...

To ne znaci po automatizam, da je map-pack sponzoriran. SPONZORIRANI map-pack znaci nesto drugo

Intel je baš platio da bi te mape izašle na PC-u(i naravno da nakelje svoje ime da se vidi tko je platio), za CoD4 recimo platila je nVidia, da oni nisu pljunili pare Activisionu te mape PC igrači ne bi dobili besplatno putem patcha, dakle sponzorirali su map pack kako god okreneš. Slobodno guglaj vjesti iz tog perioda ako iz nekog razloga ne vjeruješ meni.

3 godine
dekstroza kaže...
Solo kaže...

To ne znaci po automatizam, da je map-pack sponzoriran. SPONZORIRANI map-pack znaci nesto drugo

Intel je baš platio da bi te mape izašle na PC-u(i naravno da nakelje svoje ime da se vidi tko je platio), za CoD4 recimo platila je nVidia, da oni nisu pljunili pare Activisionu te mape PC igrači ne bi dobili besplatno putem patcha, dakle sponzorirali su map pack kako god okreneš. Slobodno guglaj vjesti iz tog perioda ako iz nekog razloga ne vjeruješ meni.

Da slažem se u potpunosti,to sam i gore rekao samo ne tako detaljno...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
3 godine
dekstroza kaže...

Odakle si ti ovo izvukao? Na nekima od najbolje informiranih stranica, [sa ogromnom arhivom], za igre nisam nasao nista o ovome. Google isto. Imas ti neki posebni link? Jedino sto sam nasao su spekulacije forumasa, [cesto ljuti konzolasi],  na forumima oko ovoga i to ne mogu da se dogovore jeli "sponzor" bio Intel ili nVidia.

Oficijalni popdaci govore otprilike ovako:

On February 10, 2009, Activision and Treyarch announced that DLC was under development for World at War, titled Map Pack 1. ... ...

On April 30, 2009, Activision and Treyarch announced Map Pack 2, which was released on June 11 ... ...

On July 20, 2009, Activision and Treyarch announced Map Pack 3, which was released August 6, 2009 ... ...

Boldani delovi su ko je najavio map-pack ali ni reci o tome dali ga je neko narucio, usvojio, prodao, pomnozio ili podelio.

Sada malo i o prodaji:

Call of Duty: World at War was the second best-selling game for November 2008 in the United States, selling over 1.41 million units... ...

The Xbox 360 and PlayStation 3 versions were the second and ninth best-selling game of December 2008 in the United States, selling in excess of 1.33 million and 533,000 copies respectively. The Xbox 360 version was the sixth best-selling game of 2008, selling in excess of 2.75 million copies. The Wii version ranked as the 19th best-selling game and the seventh best-selling Wii game of December 2008 in the United States. It received particular interest in the United Kingdom, where it doubled the amount of first-week sales compared to Modern Warfare on the PS3 and Xbox 360. It also became the third fastest-selling video game in the UK behind GTA IV and GTA: SA.  As of June 2009, Call of Duty: World at War has sold over 12 million copies.

Zar posle ovoliko prodanih kopija je nekome potreban tamo neki sponzor za mep-pack???

Po toj logici, zasto bi sada ti isti sponzori, ne bi sponzorirali i DLC? Cak sto vise, manji su, smesnog sadrzaja, jeftiniji, brzo za napraviti...?

I opet, sponzorstvo za map-pack, koliko se ja secam, je bilo cini mi se jednom, kada su "spasavali", ne secam se vise koju igru.

Sponzorirani map-pack mozda i ne postoji. Radi se o masineriji, koju ne poznajes ako nisi imao dodira.

Ali bih rado pogledao tvoje linkove za ovo, ako ih imas.

EDIT: Vidim da si se "vezao" oko imena koje pise na mapi ili reklame na pocetku igre, zato ti ponavljam: Radi se o ugovorima na nivou cele izdavacke kuce za bilo kojeg naslova, koji izda ta kuca, a ne za nekakav map-pack. Primer: Ubisoft sa nVidiom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 2:29 (Solo).
4 godine
Solo kaže...

Odakle si ti ovo izvukao? Na nekima od najbolje informiranih stranica, [sa ogromnom arhivom], za igre nisam nasao nista o ovome. Google isto. Imas ti neki posebni link? Jedino sto sam nasao su spekulacije forumasa, [cesto ljuti konzolasi],  na forumima oko ovoga i to ne mogu da se dogovore jeli "sponzor" bio Intel ili nVidia.

http://blogs.nvidia.com/sli/2008/06/free-call-of-du.html

4 godine
Solo kaže...
dekstroza kaže...
Intel je baš platio da bi te mape izašle na PC-u

Odakle si ti ovo izvukao?

http://www.treyarch.com/news/215

Solo kaže...
Zar posle ovoliko prodanih kopija je nekome potreban tamo neki sponzor za mep-pack???

Zar poslje onoliko prodanih kopija MW2 je potrebno naplaćivati map pack 14€?

Naravno da nije potrebno, ali ako znaju da mogu dobiti neku lovu za to naravno da neće dati besplatno.

Dosad su išli žicati sponzore jer nisu imali efektivan način distribucije među igračima na PC-u, sad kad je steam obavezan mogu naplaćivati direktno od igrača bez problema i tako zgrnuti puno više para nego što mogu izvući od sponzora.

Solo kaže...
EDIT: Vidim da si se "vezao" oko imena koje pise na mapi ili reklame na pocetku igre, zato ti ponavljam: Radi se o ugovorima na nivou cele izdavacke kuce za bilo kojeg naslova, koji izda ta kuca, a ne za nekakav map-pack. Primer: Ubisoft sa nVidiom.

Zapinješ oko nečega što nigdje nisam spomenuo(reklame na početku igre). Pri loadanju mapa iz map-packova ti fino u donjem lijevom kutu piše "Brought to you by..." i logo Intela(sponzor prvog) ili GGL-a(sponzor drugog map packa). I to samo kod tih mapa koje su sponzorirali. GGL nema nikakav ugovor na nivou izdavačke kuće pa su sponzorirali drugi map pack(http://www.treyarch.com/news/258).

Mape za CoD4 je sponzorirala nvidia(http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty4modernwarfare/show_msgs.php?topic_id=m-1-43417895&pid=939217).

Jasnije?

3 godine
dekstroza kaže...
Naravno da nije potrebno, ali ako znaju da mogu dobiti neku lovu za to naravno da neće dati besplatno.

Dosad su išli žicati sponzore jer nisu imali efektivan način distribucije među igračima na PC-u, sad kad je steam obavezan mogu naplaćivati direktno od igrača bez problema i tako zgrnuti puno više para nego što mogu izvući od sponzora.

Jasnije?

To su sve linkovi blogera i njihove izjave. "Brought To You By..." je upravo to sto sam vec rekao - ugovor na nivou cele izdavacke kuce.

Ali, nevermind, dekstroza.

4 godine

ma jebes "aktivnu-viziju"....besplatno jos uvijek najbolje prodjes...covaj put sa alterIWnetu....:D

Moj LOCKERZ tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=XbKPNuLjsUg
4 godine
Solo kaže...

To su sve linkovi blogera i njihove izjave.

???

Link na službene stranice Treyarcha je tebi "izjava blogera"?

3 godine
dekstroza kaže...

???

Link na službene stranice Treyarcha je tebi "izjava blogera"?

Naslov:

News > Pc Patch + Map Pack 2! – Sponsored By Treyarch & Ggl

The highly anticipated Patch 1.5 update is here! With it is Map Pack 2, brought to you by Treyarch & GGL. The Map Pack includes 3 new Multiplayer maps (Banzai, Corrosion, Sub Pens) and 1 new Zombie level (Shi No Numa).

itd, itd...

Opet - nista oko sponzorstva sa Intelom i nVidiom, vec su sada oni SAMI sponzori?! To su blogerske izjave. Ocigledno pojam sponzorstvo je mnogima nejasan.

Map-pack za igru koja je krajnje popularna, kao sto je CoD, moze biti sponzoriran samo od strane nekog luzera koji zeli da se umesa u svet "velikih" igraca.

Intel i nVidia placaju masno za cele fransize i ne bave se sitnom boranijom kao sto je nekakav map-pack. To znaju oni koji i ZNAJU sto je sponzorstvo a ne trecerazredni blogeri.

Ranije pomenuti Steam sa tvoje strane je smesan, jer po tome izgleda da nisu imali ideju da Steam postoji pa su lutali i davali stvari besplatno sve dok nisu otkrili toplu vodu, [Steam u ovom slucaju]. E, kad su se dokopali Steam-a, oni su nam sada "nabili" sa naplatom map-packova?!?!

Sa ili bez Steam-a, stvar je "politike" izdavacke kuce. Ranije je Activision vukao poteze koji su bili na "strani" kupaca, sada sa gramzivim celnicima, kao Kotick, vuku ka DLC-ovima i naplatu svega i svacega. To nema veze sa nikakvim sponzorstvom. Sve je do ljudi koji su na celu i do njihove procene originalnog stanja na trzistu.

Na primer, Intel sponzorira citav projekat, [sto nije uvek slucaj jer citav projekat kao sto je CoD stoji puno vise nego sto sponzori placaju]. Dali ces ga ti deliti besplatno ili ces naplatiti jednu po jednu mapu to nikoga iz Intela nije ni najmanje briga. Sve sto oni zele je da Intelovo ime stoji gde god je moguce u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 0:26 (Solo).
4 godine
Solo kaže...

Opet - nista oko sponzorstva sa Intelom i nVidiom

Vidim da ovo nema smisla, vjeruj što hoćeš,  ali ako fourzerotwo sam kaže "Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack sponsored by NVIDIA will be available worldwide for our PC players next week on June 5th!" a ti tvrdiš da nVidia nije spozorirala ništa onda ne znam više što da kažem.

Da ih pitamo da ti podastru kopiju računa ili što već...

Solo kaže...

Ranije pomenuti Steam sa tvoje strane je smesan

Čitava tvoja ideja da veliki izdavači do sada nisu htjeli nikakve pare na PC-u jer su jako voljeli PC igrače za razliku od konzolaša kojima već dugo muzu pare je ono što je zapravo smješno. A sad su se kao odjednom predomislili. Jel ti to ozbiljno?

Glede steama, Valve je izdao steamworks tek početkom 2008, kada je CoD:WaW već bio u razvoju godinu dana.

Daj se organiziraj u vremenu i prostoru i sjeti se kako je steam izgledao 2007, tek su kretali poneki veći izdavači na njega i nije bio ni upola toliko popularan koliko je danas(Orange box je izašao tek krajem 2007.), tad je bilo možda 100 igara na njemu(danas ih je preko 1000).

3 godine
dekstroza kaže...
  ali ako fourzerotwo sam kaže "Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack sponsored by NVIDIA will be available worldwide for our PC players next week on June 5th!" a ti tvrdiš da nVidia nije spozorirala ništa onda ne znam više što da kažem.

Čitava tvoja ideja da veliki izdavači do sada nisu htjeli nikakve pare na PC-u jer su jako voljeli PC igrače za razliku od konzolaša kojima već dugo muzu pare je ono što je zapravo smješno. A sad su se kao odjednom predomislili. Jel ti to ozbiljno?

Glede steama, Valve je izdao steamworks tek početkom 2008, kada je CoD:WaW već bio u razvoju godinu dana.

Daj se organiziraj u vremenu i prostoru i sjeti se kako je steam izgledao 2007, tek su kretali poneki veći izdavači na njega i nije bio ni upola toliko popularan koliko je danas(Orange box je izašao tek krajem 2007.), tad je bilo možda 100 igara na njemu(danas ih je preko 1000).

Link na kojim upucuje ovaj tvoj forumas [http://iamfourzerotwo.com/2008/05/30/variety-map-pack-sponsored-by-nvidia-hits-pc-june-5th/] kod mene daje: We couldn't find the page you were looking for.

I WTH je fourzerotwo??? Koji kredibilitet je to? Stranice kao http://www.shacknews.com/ koje postoje decenijama zajedno sa citavom arhivom nemaju ni jedan komentar da se radi o nekakvom sponzorstvu.

Ne kazem da su oni bili altruisti vec je to bilo tako oduvek i niko nije ni razmisljao da se dodatna puska naplacuje u igri. Zato i seru sada okolo toliko o pirateriji jer PC igraci, [vecinom veterani na PCu], i dalje ne daju ni pet pare o nijihovim DLCovima, a to im bode oci, jer PC igraci su toliko glasni da pocinju da se bune i konzolasi... Onda krenu price o sponzorstvu, jer ipak Intel i nVidia vise "vole" PC nego konzole i ostale trice.

Sa Steam-om mi nisi jasan. Na steamworks mislis na servis koji se instalira u pozadini i cuci zajedno sa servisima ili na samu uslugu?

Steam je klrenuo negde 2003 cini mi se.

Igara na Steam-u ima vise i vise, ali ipak vecinom od onih 1000 o kojima pricas su indi igre. Imam 3 accounta na Steam jos od pocetka. Na jednom trpam stare igre na drugom su samo Valve, a na trecem su ili duplikati ili neke nove igre. Jedva ih je stotinjak igara koje su dobre. Indi igre ne kupujem jer ih i ne igram.

One koje imam zahtevaju Steam isto kako sto su zahtevale jos 2003 i ne vidim sta je Steam toliko promenio od tada, osim sto je pre nekih 6 meseci otkacio IE kao podlogu.

O popularnosti Stema opet imas pun kufer novosti iz arhive shacknewsa pa ih lako mozes pregledati i proceniti jeli steam popuilaran tek od 2007 ili se se ti mozda malo zabunio.

EDIT: Jel znas zasto je recimo UT dosegao toliku popularnost? Nije to bilo zbog toga sto su imali |DLC za pusku vec zbog toga sto su imali Editor i dedicated server. Kao i vecina ostalih igara. Sada hoce da ukinu to jer ne zele da komuna pravi mape vec da oni tebi prodaju pusku kao DLC.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 1:36 (Solo).
4 godine
Solo kaže...

I WTH je fourzerotwo??? Koji kredibilitet je to?

Prije nego provališ ovako nešto bar proguglaj tko je fourzerotwo.

Solo kaže...
Sa Steam-om mi nisi jasan. Na steamworks mislis na servis koji se instalira u pozadini i cuci zajedno sa servisima ili na samu uslugu?

Mislim na steamworks. API za korištenje komponenti steama. Koji koristi MW2. Look it up.

Solo kaže...

One koje imam zahtevaju Steam isto kako sto su zahtevale jos 2003 i ne vidim sta je Steam toliko promenio od tada,

Od 2003 do sada nisi primjetio nikakvu promjenu na Steamu? Niti onu najočitiju: broj ljudi koji ga koristi?

EDIT:

baš da vidimo tko se zabunio:

dekstroza kaže...

Daj se organiziraj u vremenu i prostoru i sjeti se kako je steam izgledao 2007, tek su kretali poneki veći izdavači na njega i nije bio ni upola toliko popularan koliko je danas

Solo kaže...

O popularnosti Stema opet imas pun kufer novosti iz arhive shacknewsa pa ih lako mozes pregledati i proceniti jeli steam popuilaran tek od 2007 ili se se ti mozda malo zabunio.

Steam 23.5.2007: 13 milijuna accountova i 150 igara (http://store.steampowered.com/news/1050/)

Steam 29.1.2010: 25 milijuna accountova i 1000 igara (http://store.steampowered.com/news/3390/)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 2:17 (dekstroza).
3 godine
dekstroza kaže...

Prije nego provališ ovako nešto bar proguglaj tko je fourzerotwo.

Mislim na steamworks. API za korištenje komponenti steama. Koji koristi MW2. Look it up.

Od 2003 do sada nisi primjetio nikakvu promjenu na Steamu? Niti onu najočitiju: broj ljudi koji ga koristi?

Ja ZNAM i zato i pitam koji je to KREDIBILITET?

Steamworks je BIO POTREBAN jos od samog POCETKA.

Broj ljudi???????????????? To jeste promena, ali kakve to veze ima i sa cime? Jel ima neke veze sa sponzorstvom map-packa, DLCA?!?! Uzeli su Steam; mogli su isto tako uzeti, [neki i jesu], GameTap, Direct2Drive, Games for Windows, Impulse, GamersGate, itd, itd... Ili mislis da oni nemaju "ljude" ili nemaju DRM?

EDIT: Linkovi o popularnosti Steama? Nije mi jasno sta zelis time da kazaes? Sigurno 2013 ce ih biti jos vise. Kakve to veze ima sa sponzorstvom??? Steam je samo servis kao i ostale servise koje sam ti naveo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 2:23 (Solo).
4 godine
Solo kaže...
EDIT: Linkovi o popularnosti Steama? Nije mi jasno sta zelis time da kazaes? Sigurno 2013 ce ih biti jos vise. Kakve to veze ima sa sponzorstvom??

Kakve veze ima išta što ti pišeš sa sponzorstvom...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 2:25 (dekstroza).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice