Svaka cast! Neka si ih napustio tu gamad iz Activision-a.
Svi znaju kako je dobar mislim da ce brzo naci novi posao.
Svaka cast! Neka si ih napustio tu gamad iz Activision-a.
Svi znaju kako je dobar mislim da ce brzo naci novi posao.
Potpis trenutno nedostupan
Dali itko iz original ekipe od MW 2 jos uvijek radi tamo, ili im klinci iz osnovnih skola na "orao" racunalima slazu igre? ....
Dali itko iz original ekipe od MW 2 jos uvijek radi tamo, ili im klinci iz osnovnih skola na "orao" racunalima slazu igre? ....
Vjerojatno niti 25% starog IW-a, vidiš da su morali reciklirati reload animacije čak, sve što su novo radili ne valja ništa.
Otišao je jer želi više slobodnog vremena za kuglanje.
(*cross-fire and rocket attacks*) Shepard: GARRUS! A little help over here? Garrus: Can it wait a minute, I'm in the middle of some calibrations!
Activision sve što takve pretvori u govno. Posjeduju licence za Crash Bandicoota i Spyra The Dragona i nemaju blage veze što da učine s ovim nekad genijalnom igrama. Satrali su Tony Havka i Guitar Hero-a izbacivajući nove verzije s malo inovacija na godišnjoj bazi a sada čine sve što je u njihovoj moči da maksimalno useru i Call of Duty. I onako usput stišću Blizzard za muda da konstantno moraju povećavati godišnji prihod ( rmah u D3, sc2 razcijepan na 3 djela, WoW preplata + postupno sve žešći cash shop).
zato ce on sad lagano kod zampelle i westa u respawn entertainment
Activision sve što takve pretvori u govno. Posjeduju licence za Crash Bandicoota i Spyra The Dragona i nemaju blage veze što da učine s ovim nekad genijalnom igrama. Satrali su Tony Havka i Guitar Hero-a izbacivajući nove verzije s malo inovacija na godišnjoj bazi a sada čine sve što je u njihovoj moči da maksimalno useru i Call of Duty. I onako usput stišću Blizzard za muda da konstantno moraju povećavati godišnji prihod ( rmah u D3, sc2 razcijepan na 3 djela, WoW preplata + postupno sve žešći cash shop).
Ovo što si rekao za Blizzard - nemaš pojma o čem pričaš.
Robert Bowling je lazov koji je izgubio svaki kredibilitet.
Ako on i radi ono sto mu se kaze od nadleznih ipak to nije opravdanje za hrpu lazi.
Evo jedno od brojnih razmislanja sa stranih foruma :
Sorry, he lied. On several occasions:
The first time he was "caught out" was when he was asked to pass on the smoke glitch in COD2 which heavily affected competitive play, and he said he had passed the info on to the developers. The former President of IW - Grant Collier - confirmed that he had never told them anything at all about the problem.
The next lie he got caught in was when he said that MW2 would use a "skill" based matchmaking system, when in fact that was a load of crap.
At the same time he lied about the above, he famously lied about using Steam Works (i.e. VAC) in MW2 would mean there wouldn't be ANY cheaters in MW2. Which as we all know was an out-and-out bold-faced lie.
So, please: don't try to defend the indefensible.
I meni se cini, kolko ja znam starcraft 2 je rascjekpan prije activisiona!
I meni se cini, kolko ja znam starcraft 2 je rascjekpan prije activisiona!
Rascjepkan je tebi da ne velim kaj, SC2: Wings of Liberty ima 30+ misija, koliko je imao i SC1...
Ni meni se nesvidja Activision, niti ono sto rade od CoD-a, G Hero etc etc . Ali ovo za Blizzzard nije tacno, ako ti se da malo googlati history of Blizzard vidjet ces da je od samih pocetaka Blizz trazio izdavace koji ce mu dati "odrjesene ruke" tako je i danas. Oni rade sta hoce, kako hoce i koliko god hoce.