interesantno... ali mislim da ce igru crackirati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehe crack će bit in no time :P
Mada ne planiram igrat ni legalnu ni piratsku, previše zaokupiran Dotom 2 i Skyrimom :P
Ništa od onoga "kupujmo hrvatsko" i pomognimo domaćim dečkima? :(
ko ce kome ako ne svoj svome... nadam se da imaju jos pokoje iznenadjenje a sto je vrlo vjerovatno. 27 fakin eura, 27 fakin eura! za prvoklasnu igru, odlicnog izgleda, izvrsnog gameplaya i sve ostalo sto bi jedan FPS trebao imati + ogromna kolicina zabave, krvi, crijeva..
a i bug bi mogao malo vise vijesti o igri , nisu ni oni bas nesto progurivali igru... ovo je, ja mislim prvi clanak od kad je izasla.
ali glavno da se ono djubre od skyrima svako malo spominje, pih.
to su ti sve puste price... neki su se kleli da ce kupit i po 6 kopija a na kraju se je8u s onim skorpionom
Off topic:
Koja je ovo pjesma kaj ide u pozadini?jel to soundtrack?il neko ubacio ovak?
to su ti sve puste price... neki su se kleli da ce kupit i po 6 kopija a na kraju se je8u s onim skorpionom
Nije da je igra veoma zabavna i duplo jeftinija od nekakvog Call of Dutya.
e tako se rješava piratluk.
a ne idiotarije poput drm i zahtjevanja za stalnom vezom na internet da di se igralo.
ovo treba stavit več u prvi level u svakoj igri, nakon 30 min igranja.
Ja bi stavio dve škorpije
ko ce kome ako ne svoj svome... nadam se da imaju jos pokoje iznenadjenje a sto je vrlo vjerovatno. 27 fakin eura, 27 fakin eura! za prvoklasnu igru, odlicnog izgleda, izvrsnog gameplaya i sve ostalo sto bi jedan FPS trebao imati + ogromna kolicina zabave, krvi, crijeva..
a i bug bi mogao malo vise vijesti o igri , nisu ni oni bas nesto progurivali igru... ovo je, ja mislim prvi clanak od kad je izasla.
ali glavno da se ono djubre od skyrima svako malo spominje, pih.
Nemam riječi... On topic, novi crack zaobilaazi škorpiju, ali svejedno nakon nekog vremena novi bug sve zaj*be. Ovaj bug baci pogled u nebo i nekontrolirano vrti kameru, još jedno gadno iznenađenje piratima :)
Uh, ovo je odlično rješenje. Nešto slično ARMA-ma i Bohemia Interactive games i njihovom FADE sistemu zaštite.
Bravo Croteam, još jednom pokazuju svoje programersko umijeće. Jedva čekam kupiti igru i zaigrati...
Skank, to što kažeš, 27E nije puno za ovakvu igru, ali meni je mrvicu ipak previše jer nemam love, ali kada bih imao SS3 bi bilo prvo što bi kupio.
Ovako čekam kakav 50% off ili nešto na Steamu.
ma znam, malo me uhvati "serious sam" mod pa serem bezveze... kad se nema para i 10 kuna je puno, znam i ja to vrlo dobro.
@hogar
ma to ti je ovako slikovito izrazavanje, malo i pretjerano. vjerujem da je dobra igra, vidim po forumu..
hahahahaha
Prejako kako je skorpion navalio da ubije Sema. 
Dobar štos. Kad pirati probaju igru, kažu."Radi, idemo dalje." Tek igrači kasnije otkriju problem. Onda haker riješi problem, javi piratima:"Rješeno, nema škorpiona." Onda pirati šalju dalje. Onda igrači otkriju da se poslije javi neki drugi problem. Zato što hakeri i pirati nemaju vremena da detaljno provjeravaju igru. Njima je do sad bilo dovoljno da igra krene i ako je jednom krenula, biće dobro do kraja. Zato je ovo nezgodno za pirate.
To me podsjeća na onu legendarnu foru u settlersima kad se umjesto željeza proizvodilo svinje. Tak treba, ako su CroTeamovci uložili toliko truda u izradu igre, nek se i pirati malo potrude. Ne podržavam piratiziranje igara, ipak je to u principu luksuz. A danas ima i sve više kvalitetnih besplatnih naslova pa ako se netko baš hoće igrati...
To me podsjeća na onu legendarnu foru u settlersima kad se umjesto željeza proizvodilo svinje. Tak treba, ako su CroTeamovci uložili toliko truda u izradu igre, nek se i pirati malo potrude. Ne podržavam piratiziranje igara, ipak je to u principu luksuz. A danas ima i sve više kvalitetnih besplatnih naslova pa ako se netko baš hoće igrati...
Baš sam se ovoga sjetio :D
Ono, stvarno, glasam za ovo za "najnestabilniju igru desetljeća" - nemreš zbrojit više od 120 sekundi bez crash-a. Grafika nije ama baš ništa spektakularno ( a imam sve na ultra) , memory leak je takav očaj da se smrzneš. čudo pojede 3 GB za 2 i pol teksture, i uopće ne koristi video RAM. sve u svemu, da sam ovo kupio, ne da bi tražio lovu nazad, nego bi još i tužio za "nanošenje psihičkih boli" jer više vremena provedem na SAVE, svakih 30 sekundi, i učitavanju nakon crash-a nego igrajući. Sva sreća da se ovakve stvari mogu prvo isprobati. Ocjena 0.
Kako znaš da je igra nestabilna ako nisi kupio? Pirat =/= original.
Ja još nisam probao igru. Možda ću probati pirat prije nego kupim. Makar mi izgledalo dosta dobro.
Čekam popust pa onda kupujem :) .
A naravno da mnogi piratiziraju jer u Hr je još uvijek teško dati novce za video igru kad smo u takvom financijskom stanju.
Plače su nam 3 puta manjem a cijene 2 puta više. Logika...
Igre imaju istu cijenu nego u Americi ili Britaniji. A plaće manje.
Ima država koje imaju manje ili iste plaće pa su im igre jeftinije nego u nas.
Komponente su 500 do 1000 kuna skuplje nego vani, a plaće opet manje.
Nadam se da je CroTeam zaradio nešto. Barem u inozemstvu.
Ono, stvarno, glasam za ovo za "najnestabilniju igru desetljeća" - nemreš zbrojit više od 120 sekundi bez crash-a. Grafika nije ama baš ništa spektakularno ( a imam sve na ultra) , memory leak je takav očaj da se smrzneš. čudo pojede 3 GB za 2 i pol teksture, i uopće ne koristi video RAM. sve u svemu, da sam ovo kupio, ne da bi tražio lovu nazad, nego bi još i tužio za "nanošenje psihičkih boli" jer više vremena provedem na SAVE, svakih 30 sekundi, i učitavanju nakon crash-a nego igrajući. Sva sreća da se ovakve stvari mogu prvo isprobati. Ocjena 0.
I zašto je sve tako?
Jednostavno, jer igraš pirata.
Pun intenet komentara o tome, pirat ili ne , a čisto s te strane da znaš , igrica nema samo "klasičnu" zaštitu , nego i neke elemente u igri koje ti neću reći, i koje znam zaobići ugrađenim developers modom ( što ti isto neću reći kako). Dalje, , nezna koristiti multicores, nego fura samo jedan core do maxa, ne koristi GDDR i kalkulacije te grafuljin proc. Memory leak se penje na 5 Gigabytes+.. I to kad sam joj dao 6 giga za korištenje, što je očaj (držanje za glavu). Skyrim tuče ovo u 2o klasa, hoćeš po kompleksnosti, veličini mapa, kvaliteti grafike, animaciji.. Pa sad ti meni rei jel ja igram "pirata" ili je to totalno nebitno u odnosu na ovo što sam napisao? Moja konfa te se ne tiče ali ako imam samo 2 soma eura u video karticama onda upotrijebi maštu. Tako da nije stvar u 27 EU - nego je stvar u poluproizvodu koji su brže bolje izbacili na tržište i sad svi bjesne i hoće lovu nazad. Eto ti ga sad. A i meni bi bilo draže da mogu pohvaliti CroTeam neo pisat negative, ali istina je istina.. Evo u Silent Riddler mapi imam 84 saves i još nisam nit pri kraju - tolko je !"stabilna"...Plz, naj kejn... onda o 2piratima" ili 2ne piratima" kad ekipa koja zna što radi i na originalne verzije stavlja crack - samo da se riješi glupavog DRM-a. Nauči nešto.
Smanji bahatost i post potkrijepi dokazima!
Kakva dodatna zaštita? Obično ako nekome igra šteka navede i konfiguraciju jer ove tvoje grafičke od nekoliko somova mi više liči na tvoje preseravanje nego na želju da ljudima izneseš neke relevantne podatke.
Evo kako radi original:
nikakvih problema nisam imao tokom igranja igre... ali da je moglo biti bolje optimizirano - stoji.
Osim skorpiona, postoji i ovaj simpatican DRM-feature:
Izvor:
http://www.dsogaming.com/news/serious-sam-3-protection-v2-look-up-in-the-sky-is-it-a-bird-is-it-a-plane-no-its-drm-pwnage/
ee ljudi imam problem jer se moze kako rijesiti skorpiona ili skinuti full save game?? jer bi odigrao par levela prije nego sto je kupim...hitno trebam odg??
ee ljudi imam problem jer se moze kako rijesiti skorpiona ili skinuti full save game?? jer bi odigrao par levela prije nego sto je kupim...hitno trebam odg??
Kupi igru, drugog načina nema.
Barem skupa nije.
tak cu i napravit:D kolka je cijena na steamu a kolka u ducanima?