Bilo bi šteta ovo ne ubosti, ipak je to Sam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlična igra,daleko od toga ali brzo dosadi bezglavo napucavanje 
Ali mi je previse dati za to bezglavo napucavanje...
Ali svatko ima svoje preferencije...
SS2 je po meni jedna od najboljih igara koja je uopće izašla u ono vrijeme.Ja i frend smo igrali ko ludi,on zna većinu dijaloga napamet.Ja sam zapamtil onu kad se teleportiral u Kinu i reko:"Chinese!!!I love Chinese,but I could never eat the whole one though!"
Ne možete dat 10-ak kuna.. lakše je downloadat torrent ili potrošit tih nekoliko kuna na kavu, a to što je neko krvavo radio da napravi tu igru, to ništa.
Govna jedna
Ne možete dat 10-ak kuna.. lakše je downloadat torrent ili potrošit tih nekoliko kuna na kavu, a to što je neko krvavo radio da napravi tu igru, to ništa.
Govna jedna
Tko spominje piratstvo?
Govna jedna
Nope... nije da ne mogu... nego neću... ali necu je ni torrentizirati...
Ne igra mi se to i to ti je to... a nisam hrčak da skupljam jeftine igre na steamu (sto sam poceo polako i raditi... 53 komada)...
Odlična igra,daleko od toga ali brzo dosadi bezglavo napucavanje 
Bezglavo u kojem smislu?
U kasnijim fazama igre dosta treba taktizirati i jako se paziti da bi završio nivo na zadovoljavajuć način.
Kupio sam i igram neprekidno 2 dana. HD remake. Prava PC igra u danasnjem moru konzolitisa. Sam je zakon.