Silent Hill iz prvog lica?

poruka: 22
|
čitano: 1.623
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Silent Hill iz prvog lica?".
3 godine

Moglo bi ispasti odlično, to bi bilo baš dobro rješenje za takav tip igre...

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
4 godine

Ne bi moglo ispasti odlično!

Akira Yamaoka nedostaje i nema tu više SH-a!

Prva 2 nastavka zauvjek ću pamtiti, to je SH!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
3 godine

hm, igrao sam samo 2 i homecoming na pc-u i bile su mi odlicne.... pogotovo "realni" kraj homecominga... kad je on zapravo u ludnici

e sad da bi bas htjeo vidjet u prvom licu, pa nisam siguran... iako je i ta perspektiva odlicna za ovakav tip igre ali meni je osobno ipak bolji pogled iz treceg lica...

a bas sam se pitao dali ima nesto novosti o novom silent hillu. zakon mi je serijal, bas te uvuce u "igru" iliti mozak naseg protagonista.

svejedno, jedva cekam

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
3 godine
RE: Silent Hill iz prvog lica?
Armor kaže...

Ma ja mislim da pričaš gluposti, ne vidim po čemu možeš reći da je trica išta lošija od prva dva nastavka, a i homecoming je odličan. Sad si stavio ime tipa koji je radio glazbu i tobože pokazao da ti imaš dublji uvid u problematiku silent hill serijala, LOL. Stalno pričaš neke pi_darije oko ljubavi prema igrama i devovima i slične gluposti, cijeli je silent hill serijal tu negdje, eventualno se može za prvi nastavak reći da je bio drugačiji, naprosto zato što je bio prvi, i to je to.

4 godine

Diplomirani, nemoj mi govoriti o tematici SH-a!

Ja ne velim da su ostali nastavci loši ali jednostavno nisu bolji od prva 2.

Room je po mom ukusu loš, a HC je vrlo dobar i jako fino oponaša perfekciju prva dva nastavka.

Trojku nisam prošel ali sam igral pa se ne uplićem.

Napravi negdje anketu i vidjet ćeš, iako se ja ne izvlačim na "mišljenje javnosti".

BTW, kad govoriš o "ljubavi prema igrama" - dal se možeš pohvaliti time da si '93 pobjegel od doma i "ponijem" (biciklom) vozal 20km da bi došel majki na posel i igral Prince of Persia i Pacmana...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 14:44 (Armor).
3 godine
Armor kaže...

BTW, kad govoriš o "ljubavi prema igrama" - dal se možeš pohvaliti time da si '93 pobjegel od doma i "ponijem" (biciklom) vozal 20km da bi došel majki na posel i igral Prince of Persia i Pacmana...

Ne mogu jer nisam mentalno zaostao pa da osjećaj ljubavi pripisujem pokretnim sličicama na ekranu unutar kojih ja svojim avatarom sudjelujem u nekoj (najčešće drugorazrednoj) priči virtualne stvarnosti!! Sjećam se da si jednom kolegu doktor1 napao da nešto igra previše igara u zadnje vrijeme te time pokazuje da mu nije stalo do igara, da tu nema ljubavi i poštovanja, nego samo prelaženje naslova za naslovom, LOL, daj nađi nešto vrijedno za baviti se i voljeti u životu. Pročitaj neku knjigu, odi na neku izložbu, bilo što...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 15:10 (M_dipl.).
4 godine
M_dipl. kaže...
Armor kaže...

Ne mogu jer nisam mentalno zaostao ..

Ne jer ti je trta, kao i 95% ostalih!

Meni nikad nije bila, a ljubav nema granica - ili ima, kod ljudi kaj su im financije na prvom mjestu

Ubuduće, nemoj mene osobno komentirati i vrijeđati, ja tebe nisam, a stvari vrlo lako shvatim osobno

3 godine
Armor kaže...
M_dipl. kaže...
Armor kaže...

Ne mogu jer nisam mentalno zaostao ..

Ne jer ti je trta, kao i 95% ostalih!

Trta mi je!? Molim te objasni, lol.

3 godine
protjeran

ja mislim da ce ovaj nastavak bit LOŠ (naravno nadam se da nece)

zato sto  SH nikad nije bio fps i npr. najnoviji SH shaterd memories niti nema oruzja i po mnogima je dosta dobar 

ali homecoming se nesviđa puno ljudi zato sto ima previse akcije (meni to osobno nije smetalo i homecoming mi je bio ok nastavak) 

i HC fanovi su se jako zalili na to

Death Cube K
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 15:26 (hrvatskafarkasevec).
4 godine
Diplodokuse, očito je da se plašiš vrlog nam Armora.

U svakom slučaju, slažem se. Prvo lice donijeti će ono nešto novo ovom serijalu.

Veselim se da vidimo na šta će to ličiti.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
3 godine
protjeran
Danny_HR kaže...
Diplodokuse, očito je da se plašiš vrlog nam Armora.

U svakom slučaju, slažem se. Prvo lice donijeti će ono nešto novo ovom serijalu.

Veselim se da vidimo na šta će to ličiti.

i ja se veselim da vidim kaj ce od tog bit al se u isto vrijeme bojim da ne uniste serijal

Death Cube K
4 godine

Evo, ode još jedan survival horror down the drain. Prvo je Resident Evil krenul u akcijske vode (istina, dobar je, al nije to to), sad i Silent Hill... Prva 3 nastavka su odlična, ostale sam malo igral i bili su osjetno slabiji, a prema ovome sam skeptičan.

Makar, može biti dobar horror iz prvog lica, al s ovim bude slična situacija ko recimo s Falloutom ili već navedenim Resijom (ne baš u takvoj mjeri ko Fallout) - fanovi serijala ne budu zadovoljni, pa budu puni forumi žalopojki i cviljenja. Smijeh

3 godine
hrvatskafarkasevec kaže...

ja mislim da ce ovaj nastavak bit LOŠ (naravno nadam se da nece)

zato sto  SH nikad nije bio fps i npr. najnoviji SH shaterd memories niti nema oruzja i po mnogima je dosta dobar 

ali homecoming se nesviđa puno ljudi zato sto ima previse akcije (meni to osobno nije smetalo i homecoming mi je bio ok nastavak) 

i HC fanovi su se jako zalili na to

Gledaj, i Penumbra je u prvom licu pa je avantura s blagim elementima shootera, i je_eno je strašan i neugodan horor/triler. To što se serijal prebacuje u prvo lice nije ni loše ni dobro, samo je drugačije - a može biti i bolje i lošije ovisno o tome kako se implementira i kakva se priča oko toga razvije.

Mene raduje jer ne volim kada se neki serijal drži strogo zacrtanih granica koje si je prvim nastavkom postavio jer to onda rađa, s jedne strane neinventivne developere koji samo "štancaju" nastavke, a s druge strane glupe igrače koji su prije deset godina to igrali i s nostalgijom se toga sjećaju i ne žele da se ikada išta promijeni, no ako se ne promijeni, isto će im smetati jer se ništa ne mijenja.

Zato kritiziram Armora, jer se postavio kao tragična figura, posljednji primjerak (da ne kažem - mohikanac) pravih autentičnih gamera koji žive i vole igre koje igraju i koji imaju tendenciju za svaku novu igru tvrditi da "nije to to" i da je "prije bilo bolje". Otuda izjave poput "nemoj ti meni pričati o SH, ja znam što je pravi SH" ili slično (pa linka ime tipa koji je radio glazbu u prva dva nastavka da pokaže kako je on upućen u sve to). To su najobičnija izdrkavanja ljudi koji nemaju šta za raditi u životu pa se jadaju po forumima kako su oni pravi igrači i kako igre više nisu ono što su bile.

Ne postoji apsolutni nikakav objektivni razlog zašto bi prebacivanje u prvo lice bilo lošije, a onima koji imaju osobnih (subjektivnih zadrški) prema tome da se nešto u deset godina ipak promijenilo ionako preostaje samo da kukaju i uzdižu svoje "gejmerstvo" iznad nas ostalih običnih i smrtnih gejmera koji na igre zaista gledamo kao na - IGRE.

3 godine
protjeran

ha dobro vidjet cemo kak ce to sve izgledat

sam moraju dobro docarat kretanje tj tromost lika jer ak ces se moc 

zavrtit 90 krugova oko svoje osi u jednoj sekundi (ko u codu ) onda

hebiga i cim manje oruzja to bolje  

dosta je imat hladna oruzja i jedan pistolj sa za kojeg bi bilo jako tesko nac

municiju ,

a ne u homecomingu ja sparao pistolj i jedva da sam ga koristio i odjednom 

dobijem sacmaricu...wtf 

Death Cube K
2 godine
protjeran

Mene zanima kako če ovo izgledati u praksi.Ali jedino mi smrdi to da čemo izgubiti na strahu neka ostane manjak oružija tromnost i ostalo. Ipak me zanima kako če ovo izgledati nadam se najboljem Namigiva

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
2 godine

Još jedan SH je prešao u prvo lice i završio tragično - govorim o Silent Hunter ali naravno, nije tako završio zbog prelaska u prvo lice nego zbog milijun drugih propusta. Smijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
4 godine

Diplomirani, ti očito nisi nikakav igrač ,nisam ni ja neki pro, pogotovo u posljednje vrijeme ali prije sam bil!

I imam svoje prioritete, od kojih ne odustajem i nema ničeg važnijeg kad se događaju - recimo SP nogomet - zbog tekme Ekvador - Hrvatska dobil sam ukor pred isključenje jer sam othebo kompletnu profesorsku službu, zbog SP u rukometu izgubil sam jedan posel, jer kad igra HRVATSKA, nema drugih stvari oko nje!

To ti i mnogi nikad neće shvatiti, nikad se nisu opekli oko nekih stvari i samo misle kak bude njima najbolje, pa da baš i skrivaju pogled od cure koja gleda piratske filmove :(

Nemoj ti mene Diplo učiti pameti, ni ti ni Deni, nisam ja ulizara koja s posla može moderirati ovako veliki forum.

Ja sam obični njub koji je pošten, trenutno je bez posla i nisu mu financije u glavnom planu - a vodim portal i pišem za njega!

Kaj se tiče SH i naglašavanja na odlazak Akire, to kao **ucenje mogu shvatiti samo istinski njubovi, jer čovjek je genijalac.

Imal si moju podršku u puno tema Diplo, očito sam se zahebo

Sretno stari

3 godine
Armor kaže...

Kaj se tiče SH i naglašavanja na odlazak Akire, to kao **ucenje mogu shvatiti samo istinski njubovi, jer čovjek je genijalac.

Sta ja znam, ja sam skolovani muzicar (sad se ja kurci*), i ne mogu se oduseviti njime i njegovim djelima.

Hvale ga uzasno jer je napravio vrlo atmosfericni industrial soundtrack (uz par balada) a nema pojma citati note. Strasno! Znam minimalno 30ak ljudi koji redom fenomenalno pjevaju, pisu fenomenalne tekstove, fenomenalno sviraju instrumente pa takodjer nemaju pojma o notama, a poneki se cak gube i na tablaturama.

Takodjer, valjda ti je apsolutno jasno da to sto njega nema moze utjecati eventualno samo na atmosferu a ne i na gameplay? Pod broj dva, jasno ti je da se takav atmosfericni soundtrack moze VRLO jednostavno plagirati, jer TI NISI skolovani glazbeni kriticar, i da ti uvalim rane radove NiN-a, Skinny Puppya, Nitzer Ebb-a i :wumpscuta: i kazem ti da je to Akira, vjerovao bis mi? Pod broj tri, jasno ti je da nije nikakav problem dovesti drugog muzicara koji ce napraviti isto?

Bas si zabrijao.

Sto se tice SH serijala, isprobavsi Penumbru pred jedno godinu dana, odusevljen sam da je moguce napraviti paranoicnu igru u stilu Silent Hilla, a da to nisu tvorci Silent Hilla. Hvala Bogu da je netko shvatio da horror NIJE cisto sokiranje, nego paranoja. Jedva cekam vidjeti kako ce to izgledati u first-personu.

Sto se tice tebe, ma o cemu ti pricas :-D Kakva ljubav, kakva predanost? Lol.

To je kao da ja kazem da gajim ljubav prema seksu, da sam tako predan tome, i da bi se uvijek mogao seksati. Ili da obozavam finu hranu. Ili da imam ljubav za putovanja.

Svasta.

Tvoj comment "Nemoj ti meni o SH-u" mi je komican, podsjeca me na overzealous klince koji piskaraju po MMO forumima, galameci kako oni znaju sve najbolje i kako su devovi glupi tupani jer ih ne slusaju.

Uglavnom me nasmijava :-D Pogotovu kad to povezem s onim dijelom gdje ti 'financije nisu u prvom planu'. Sva sreca da imas nekoga da ti da hran i stanu dok ti upraznjavas svoju iskrenu, neoskvrnjenu ljubav prema video igrama.

Sorry na cijelom postu protkanim ad-hominemima, ali bas mi nisi ostavio izbora :-D

P.S. cemu te  zvjezdice na proste rijeci, kao, maskirat cemo pa ne znamo sto pise odjednom? Neka zamucena slika ce mi se pojaviti u glavi, s cenzurom? Bah. Ili napisi prostu rijec, ili nemoj.

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 21:56 (Deus ex machina).
4 godine
Armor kaže...

Diplomirani, ti očito nisi nikakav igrač ,nisam ni ja neki pro, pogotovo u posljednje vrijeme ali prije sam bil!

LOLČINA

Armor kaže...

I imam svoje prioritete, od kojih ne odustajem i nema ničeg važnijeg kad se događaju - recimo SP nogomet - zbog tekme Ekvador - Hrvatska dobil sam ukor pred isključenje jer sam othebo kompletnu profesorsku službu, zbog SP u rukometu izgubil sam jedan posel, jer kad igra HRVATSKA, nema drugih stvari oko nje!

Ovo tu ti baš ide na čast i definitivno pokazuje koliko si ozbiljan sugovornik. Gubiti posao zbog utakmice - vrlo inteligentno.

Al dobro, uvijek je tu ekipa sa foruma koja će udijeliti koju komponentu jelda?

Armor kaže...

Nemoj ti mene Diplo učiti pameti, ni ti ni Deni, nisam ja ulizara koja s posla može moderirati ovako veliki forum.

Ja znam drugačije bejb, samo šutim o tome.

Al da sve i da nisi ulizara koja bi rado moderirala forum, ti si ulizara koja se uđiberi za komponente, a onda nakon mjesec-dva čudnim čudom ima love za PS3. Fakat neobično.

Sorry na off topicu ali eto, povuklo me.

Armor kaže...

Imal si moju podršku u puno tema Diplo, očito sam se zahebo

Sretno stari

Što se pak odlaska Akire tiče, baš kao što je M_dipl rekao, čovjek je bio zadužen gotovo isključivo za zvuk, i definitivno nije glavna karika za jedan serijal. Pa ni jedna od bitnijih kad ćemo o tomu.

Da zvuk i atmosfera su bili odlični, ali takav zvuk i takvu atmosferu napraviti će ti bilo tko. Na kraju krajeva, zvuk ne čini igru. Igra je puno, puno više od toga.

Kako se ono kaže, kap u moru? To bi bio zvuk.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 3:31 (Danny_HR).
3 godine
Armor kaže...

Znam da su dečki već ovo citirali, ali moram opet. LOL! Stvarno si tragična figura, jao jao

Ovo je dokaz intelekta, ako je dosad išta bilo nejasno, sada je jasno.

4 godine
Armor kaže...

igrao sam samo drugi i treci nastavak (zao mi je sto nisam prvi)

drugi mi je odlican a treci jos bolji! zasto? osjecao sam se bespomocnije u liku klinke nego u liku odraslog tipa

i iskreno se nadam da ce ovo s prvim licem ispasti fora, iako sam skeptican s obzorim da mi je klasicni pogled tako dobro legao (osim sto me ponekad kamera znala zivcirati)

FOR THE HORDE!!!
3 godine
protjeran

FPS je samo potencijalno dobar pristup, iako sam vrlo skeptičan s obzirom na sasvim desetog developera.   No vidjet ćemo.

bio sam poprilično razočaran i HomeComingom, a i iskreno sve nakon 2. dijela je bilo pomalo jadno i čudno, ni na nebu ni na zemlji;   atmosfera iz legendarne jedinice je izgleda zauvijek nestala nažalost (za čeg je zapravo ponajviše bio zaslužan upravo   Akira sa svojim prestrašnim zvukovima)

Ali čudno mi je recimo, dok su prva 2 nastavka bila tako dobra, u trećem je Akira također imao svoje prste, međutim to mi je najtiši od svih nastavaka što mi nimalo ne pridonosi napestosti i atmosferi (kao ni činjenica da igram sa priglupom tinejdžerkom no to je drugi par opanaka)

Što se tiče usporedbi sa Penubrom........   Penubra je sranje.       Istina, ispočetka me i bilo kao pomalo strah i malo sam se skrivao i t d.       Ali ako ste ikada došli u kontakt sa "neprijateljima" možda ste mogli uočiti da su to zapravo HENDIKEPIRANI MUTANTI   barem dvostruko slabiji od vas (i koliko se sjećam, nenaoružani).  

Kad sam shvatio da bi se moj neprijatelj praktički složio na pod od jednog poštenog šamara kad bi igra imala ikakvog smisla,   uvidio sam (i uz pomoć vrlo nadobudnih "zagonetki") da se radi o jednoj ispodprosječnoj niskobudžetnoj igrici.

ali ipak,   zbilja bi me obradovalo kad bi ekipa iz Vatre   znala napraviti dobar posao, pa možda čak i oživjeti pomalo propali serijal.

Hedonism Is My LifeStyle
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice