Pa bilo je i vrijema, znači izlazi 2. lipnja.
Cure iz moga razreda su lude za om igrom, sad če biti sretne kad im kažem datum izlaska
Pa bilo je i vrijema, znači izlazi 2. lipnja.
Cure iz moga razreda su lude za om igrom, sad če biti sretne kad im kažem datum izlaska
A tek kad im počneš "umnožavat" pa tražit protu-uslugu XD to sam ja radio! A meni će sestra biti sretna! Meni je samo sims 1 ok. 2 je tako tako. možda zato što imam dosta godina pa me nme zanima to više dok je jedinica bila aktualna dok sam još u školi bio. ALi bilo je vrijeme da izadje nakon par odgadjanja.
nisam fan, ali ne mogu vjerovat da opet nisu ništa napravili po pitanju zastarjele grafike :S
ili ovo možda nije screenshoot iz Sims 3?
gledaj to s druge strane 
barem neće bit zahtjevna 
Po onome sto sam vidio, ovo ce biti isto kao i prethodni dio tj. Sims 2 (sa eventualno nekim malim izmjenama). 
Po onome sto sam vidio, ovo ce biti isto kao i prethodni dio tj. Sims 2 (sa eventualno nekim malim izmjenama). 
A tek kad im počneš "umnožavat" pa tražit protu-uslugu XD to sam ja radio! A meni će sestra biti sretna! Meni je samo sims 1 ok. 2 je tako tako. možda zato što imam dosta godina pa me nme zanima to više dok je jedinica bila aktualna dok sam još u školi bio. ALi bilo je vrijeme da izadje nakon par odgadjanja.
ima je vec za skinut cudi me posto je datum izlaska 2.6. ima negdje oko 5 gb
To je nešto drugo. Nije moguće da je već iscurilo.
je je... iscurilo je...
Nikad mi nije išlo u glavu zašto cure/žene tako vole igrati te simse.. toliko boljih, kvalitetnijih, zabavnijih igara ima.... baaahhh
Ma nisu Simsi tako loši, ali to me ne zanima baš, sa druge strane mala sestra luduje za njima......već me pola godine ispituje kad bude izašla trojka.....
Dok vi smrtnici cekate igru mi sa Flat-om je prelazimo
Dok vi smrtnici cekate igru mi sa Flat-om je prelazimo
hehe..ja sam ispocetka odmah skido 1.2 mb/sec
vi koji sa javnih stranica skidate namucit ce te se ... 
cod 6 se ceka zivi se za taj dan reci to curama

isprobao sam ju, i ne sviđa mi se previše nisu puno toga promijenili s obzirom na dvojku
Ovak , nisam fan simsa.
Ja ih imam od jučer u 10h skinute i ne mislim ih igrati, možda probam kak sam rekel i na HCL ali nemam ja vremena/želje to igrati.
Svaka čast obožavateljima i cijenim njihov izbor, no to nije tip igre koju bi ja igral.
No moji susjedi, koji žive u Njemačkoj, dolaze u ljeto na 3-4tjedna i obožavaju te simse.
Donose sejvove sa sobom i onda igraju kod mene, pa sam uvjeren da budu hteli i trojku...
Da velim iskreno jer inače nisam čovjek, igru sam skinul samo zbog toga jer znam da bude je skidala masa ljudi i time je dobar način za seedanje...
Pa nek uživaju, ja osobno volim druge stvari
je ovaj dobar?
Ne volim Simse, ne znam zašto ljudi žele simulirati pravi život, tako ružnu i nepravednu stvar. I uvijek izostave zabavan dio(osim što se sex ne vidi) humor.
Igrao sam Simse 1.Na Sims 2 su napravili izuzetne izmjene 2D na 3D.Sve je ok samo su je ubrzali.
Trebalo je ići na 3 nivoa težine.Igram ih sa svim expanzijama.Očekivanja za Sims 3 su bila velika.
Osobno sam razočaran i mislim da je za sada to promašaj.Svaka čast na šetnji kroz grad,kolor opciji itd.
Teža je za igru,grafički dizajn likova užas - problem sa kamerama (ovisno o kameri mjenja izgled)
Sami Simsi su jednostavno rečeno ružni.