- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kompletno sam razočaran prikazanim. Cijelu hebenu minuti gameplay se vrtio oko neke poruke "This video is no longer available". Nadam se da ce finalna verzija biti puno zanimljivija od ove, ova mi se ne cini baš igriviom.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
Mozes li ga molim te linkat..
očekivao sam više...
Kompletno sam razočaran prikazanim. Cijelu hebenu minuti gameplay se vrtio oko neke poruke "This video is no longer available". Nadam se da ce finalna verzija biti puno zanimljivija od ove, ova mi se ne cini baš igriviom.
DX11 u punom sjaju!
Za pokrenuti najmanje tri gtx580.
DX11 u punom sjaju!
o cemu ti pricas pa todd je rekao vise puta da je radjen za DX9
DX11 u punom sjaju!
o cemu ti pricas pa todd je rekao vise puta da je radjen za DX9
Sve što ću ti reći.
ma potratio 2 min da vidim da je ovo sranje ko i nastavak prije....sve greske oblviona ponovljene samo su jos dodali zmajeve....
jos je najbolji dio serijal 3. dio....
Sarkazam...
Edit: tek sad vidio da je gore odgovoreno. Ostalo mi u browseru otvoreno predugo... 
A sta ste mislili cim izlazi i na konzolama razocarenja su tu,obole od konzolitisa igre odmah :)),na konzolaskom trzistu se lova okrece,zato svi pice multi platform,usudim se reci da ce i DIABLO 3 KAD IZADJE BITI NJESRA!!!! Ne ono full sada,al diablo II nece nadmasiti sigurno!
Tak mi je npr EPIC bio napravio,igrao sam bio svoju najdrazu igru unreal tournament 99 multiplayer prek neta,dolazi nastavak ja velim super ono,izasao ut2003 pa 2004 ono NJESRA COVJECE! a o ut 3 da ni ne pricam,uzas!
On je DragonBorn...
to me malo podsjeća na Daenerys iz Game Of Thrones. Storm Born i Majka Zmajeva. Ma zbog zmajeva ću igrat ovo ko budala. U startu se počet naoružavat sa Fire resistance i piči :)
Jedva čekam Skyrim - kupujem
Video je uglavnom kombinacija snimki otprije, šteta.
DX11 u punom sjaju!
lol
pa zato se trebas preseliti u nuklearnu el krhko
On je DragonBorn...
to me malo podsjeća na Daenerys iz Game Of Thrones. Storm Born i Majka Zmajeva. Ma zbog zmajeva ću igrat ovo ko budala. U startu se počet naoružavat sa Fire resistance i piči :)
Jedva čekam Skyrim - kupujem
Ako je išta ko Daenerys, onda ću bit jaaaaaaaako suicidalan kad igram Skyrim :)
Ako nije (još) rikla u knjizi/seriji onda bar može njena inkarnacija u TESu.