Skyrim u akciji

poruka: 18
|
čitano: 1.119
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Skyrim u akciji".
4 godine
Skyrim u akciji

Bugovci linkaju nedozvoljeni sadržaj ccc

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
11 mjeseci
Skyrim u akciji

Kompletno sam razočaran prikazanim. Cijelu hebenu minuti gameplay se vrtio oko neke poruke "This video is no longer available". Nadam se da ce finalna verzija biti puno zanimljivija od ove, ova mi se ne cini baš igriviom.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
2 godine
Re: Skyrim u akciji
Samo na youtubeu trazite skyrim, samo danasnje clipove. Ima ih masu, svi su isti. Prejako, napada ga neki zombi/undead wtf? odjednom sa strane izleti zmaj i skupi ga, baci u zrak xD.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
11 mjeseci
N3N0 kaže...
Samo na youtubeu trazite skyrim, samo danasnje clipove. Ima ih masu, svi su isti. Prejako, napada ga neki zombi/undead wtf? odjednom sa strane izleti zmaj i skupi ga, baci u zrak xD.

Mozes li ga molim te linkat..

2 godine
Skyrim u akciji

očekivao sam više...

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
3 godine
Skyrim u akciji

Evo: 

20 mjeseci
Skyrim u akciji

4 godine
Ranko Kukumar kaže...

Kompletno sam razočaran prikazanim. Cijelu hebenu minuti gameplay se vrtio oko neke poruke "This video is no longer available". Nadam se da ce finalna verzija biti puno zanimljivija od ove, ova mi se ne cini baš igriviom.

DX11 u punom sjaju!

Za pokrenuti najmanje tri gtx580.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 22:39 (MegaMass 2000).
11 mjeseci
MegaMass 2000 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

DX11 u punom sjaju!

o cemu ti pricas pa todd je rekao vise puta da je radjen za DX9

4 godine
Nitro233 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

DX11 u punom sjaju!

o cemu ti pricas pa todd je rekao vise puta da je radjen za DX9

Sve što ću ti reći.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded
22 mjeseca
Skyrim u akciji

ma potratio 2 min da vidim da je ovo sranje ko i nastavak prije....sve greske oblviona ponovljene samo su jos dodali zmajeve....
jos je najbolji dio serijal 3. dio.... 

4 godine

Sarkazam...

Edit: tek sad vidio da je gore odgovoreno. Ostalo mi u browseru otvoreno predugo... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 23:21 (Marko).
17 mjeseci

A sta ste mislili cim izlazi i na konzolama razocarenja su tu,obole od konzolitisa igre odmah :)),na konzolaskom trzistu se lova okrece,zato svi pice multi platform,usudim se reci da ce i DIABLO 3  KAD IZADJE BITI NJESRA!!!! Ne ono full sada,al diablo II nece nadmasiti sigurno!

Tak mi je npr EPIC bio napravio,igrao sam bio svoju najdrazu igru unreal tournament 99 multiplayer prek neta,dolazi nastavak ja velim super ono,izasao ut2003 pa 2004 ono NJESRA COVJECE! a o ut 3 da ni ne pricam,uzas!

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 23:27 (igor1311).
3 godine
Skyrim u akciji

On je DragonBorn...

to me malo podsjeća na Daenerys iz Game Of Thrones. Storm Born i Majka Zmajeva. Ma zbog zmajeva ću igrat ovo ko budala. U startu se počet naoružavat sa Fire resistance i piči :)

Jedva čekam Skyrim - kupujem

Ultimate Intelligence Project
20 mjeseci
neaktivan
Skyrim u akciji

Video je uglavnom kombinacija snimki otprije, šteta.

2 godine
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Ranko Kukumar kaže...

DX11 u punom sjaju!

lol

pa zato se trebas preseliti u nuklearnu el krhko

22 mjeseca
Erasmus kaže...

On je DragonBorn...

to me malo podsjeća na Daenerys iz Game Of Thrones. Storm Born i Majka Zmajeva. Ma zbog zmajeva ću igrat ovo ko budala. U startu se počet naoružavat sa Fire resistance i piči :)

Jedva čekam Skyrim - kupujem

Ako je išta ko Daenerys, onda ću bit jaaaaaaaako suicidalan kad igram Skyrim :)

Ako nije (još) rikla u knjizi/seriji onda bar može njena inkarnacija u TESu.

2 godine
Skyrim u akciji

Sarma - the best dish you`ll ever get!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice