Skyrim - postanite vampir

poruka: 12
|
čitano: 1.462
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Skyrim - postanite vampir".
3 godine

Mislim da se vampir moglo postat i u oblivionu s istim posljedicama kao sto su ovdje navedene {#}

BEZIMENI
5 godina

U morrowindu si mogao biti vampir ili vukodlak ili oboje.

4 godine
neaktivan

Bilo je predobro bit vampir u Oblivionu.

5 godina
Re: Skyrim - postanite vampir
meddle kaže...

Bilo je predobro bit vampir u Oblivionu.

Da nikad neću zaboravit onaj famozni bug u verziji 1.0 koji nije dozvoljavao da se izliječimo (baba nije prihvaćala bloodgrass). I onda čekaj patch.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 14:06 (Prince-Artas).
3 godine

osobno mi ni u morrowindu ni oblivionu nije bilo dobro bit vampir. sad davno sam to igral al uglavnom sjećam se da me živciralo što se nije moglo kretat po danu i onda stalno moraš čekat noć......

4 godine

kad se sjetim u oblivionu kod one babe, nešto sam bio zezno pa me je tjerala iz kuće a napolju dan, moro sam najmanje sat vremena unazad vratit save, ali vrijedilo je...

4 godine
neaktivan

Meni bi bilo draze da ubace da se more postat vukodlak kao u Morrowind-u, to mi je bilo dosta zanimljivije

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
4 godine
kad veca ima vampira volio bi da ima i vukodlaka...pa jedan epic battle izmedu vampira i vukodlaka... underworld rules
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
2 godine
neaktivan
KASA kaže...

osobno mi ni u morrowindu ni oblivionu nije bilo dobro bit vampir. sad davno sam to igral al uglavnom sjećam se da me živciralo što se nije moglo kretat po danu i onda stalno moraš čekat noć......

Da, bilo je zeznuto, to mijenja način igre totalno, mislim da se moraju s tim dobro pozabavit ako žele da to ima ikakvog smisla osim nekakve zafrkancije i onda vraćanja natrag u čovjeka. Bilo bi npr. fora da je glavna priča malo drugačija ako si vampir.

5 godina
Funky Donkey kaže...
KASA kaže...

Da, bilo je zeznuto, to mijenja način igre totalno, mislim da se moraju s tim dobro pozabavit ako žele da to ima ikakvog smisla osim nekakve zafrkancije i onda vraćanja natrag u čovjeka. Bilo bi npr. fora da je glavna priča malo drugačija ako si vampir.

To su ispravili sa Bloodmoon ekspanzijom kad u određenom dijelu main questa možeš postati vukodlak i odigrat nekoliko specifičnih questova. A dobro i u morrowindu je bilo nekoliko side questova koje možeš odigrat kao vampir. Evo lista http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:Vampires#Vampire_Quests

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 17:49 (Prince-Artas).
3 godine

RAAAAWRR, pff :)

Jedva cekam da izade {#}

Nothing lasts forever
2 godine

Izgleda mi dobro ta opcija, te jedva čekam da izađe Skyrim, mada mi se nikad nije svidio niti Oblivion niti Morrowind.

Možda sam bio premlad, neznam. Možda je ista priča kao sa Stalkerom. :)

Zeppe :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice