Mislim da se vampir moglo postat i u oblivionu s istim posljedicama kao sto su ovdje navedene 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U morrowindu si mogao biti vampir ili vukodlak ili oboje.
Bilo je predobro bit vampir u Oblivionu.
Bilo je predobro bit vampir u Oblivionu.
Da nikad neću zaboravit onaj famozni bug u verziji 1.0 koji nije dozvoljavao da se izliječimo (baba nije prihvaćala bloodgrass). I onda čekaj patch.
osobno mi ni u morrowindu ni oblivionu nije bilo dobro bit vampir. sad davno sam to igral al uglavnom sjećam se da me živciralo što se nije moglo kretat po danu i onda stalno moraš čekat noć......
kad se sjetim u oblivionu kod one babe, nešto sam bio zezno pa me je tjerala iz kuće a napolju dan, moro sam najmanje sat vremena unazad vratit save, ali vrijedilo je...
Meni bi bilo draze da ubace da se more postat vukodlak kao u Morrowind-u, to mi je bilo dosta zanimljivije
osobno mi ni u morrowindu ni oblivionu nije bilo dobro bit vampir. sad davno sam to igral al uglavnom sjećam se da me živciralo što se nije moglo kretat po danu i onda stalno moraš čekat noć......
Da, bilo je zeznuto, to mijenja način igre totalno, mislim da se moraju s tim dobro pozabavit ako žele da to ima ikakvog smisla osim nekakve zafrkancije i onda vraćanja natrag u čovjeka. Bilo bi npr. fora da je glavna priča malo drugačija ako si vampir.
Da, bilo je zeznuto, to mijenja način igre totalno, mislim da se moraju s tim dobro pozabavit ako žele da to ima ikakvog smisla osim nekakve zafrkancije i onda vraćanja natrag u čovjeka. Bilo bi npr. fora da je glavna priča malo drugačija ako si vampir.
To su ispravili sa Bloodmoon ekspanzijom kad u određenom dijelu main questa možeš postati vukodlak i odigrat nekoliko specifičnih questova. A dobro i u morrowindu je bilo nekoliko side questova koje možeš odigrat kao vampir. Evo lista http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:Vampires#Vampire_Quests
RAAAAWRR, pff :)
Jedva cekam da izade 
Izgleda mi dobro ta opcija, te jedva čekam da izađe Skyrim, mada mi se nikad nije svidio niti Oblivion niti Morrowind.
Možda sam bio premlad, neznam. Možda je ista priča kao sa Stalkerom. :)