Još jedan dokaz da to nije igra nego naprava za gubljenje vremena
Jeste li mozda primjetili da su sve igre pune my little pony karaktera cak i youtube svudgdi ih ima po internetu my little pony 4 ever :D
Bf3 nick:makako2
Pa volin i ja my little pony,al vidin da je to prislo i na BUG-ovce :D
Ljudi koji igraju Skyrim obicno su i fanovi MLP serijala
Još jedan dokaz da to nije igra nego naprava za gubljenje vremena
Reće, a svi postovi na Bug forumu su mu vezani uz igre...
Meni osobno je to dokaz da se može fino zaradit i na PC igri koja nije striktno multiplayer ili COD... Kvaliteta i otvorenost za modanje čuda rade ;)
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Zašto svi toliko vole taj MLP?
Serija je fora!
Zato jel je pre dobar crtic nisan nikad vidija bolje animacije i voicere sve je nekako odlicno napravljeno...Mozes ti rec to je za malu dicu bla bla ali nije to vazno jel crtic ima dobru pricu i sve je odlicno.
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
Vecinom su tinejderi koji nisu jos sazreli.
Naprotiv, MLP je serija sa dubljim značenjem i prenesenim porukama, za koje, da bi ih mogao shavatiti moraš biti emocionalno sazreo te spreman prihvatiti nesvakidašnje stvari i spoznaje.
Naprotiv, MLP je serija sa dubljim značenjem i prenesenim porukama, za koje, da bi ih mogao shavatiti moraš biti emocionalno sazreo te spreman prihvatiti nesvakidašnje stvari i spoznaje.
Kakvo dublje znacenje? To je djeciji tv show a ne za muskarce od 16,17 pa do 30 godina.
wtf ljudi, my litle pony? jestel vi normalni, to sranje gledate, jel svijet sad oficijelno otisao u pm.
wtf ljudi, my litle pony? jestel vi normalni, to sranje gledate, jel svijet sad oficijelno otisao u pm.
Pa vidiš da dječici još dlake na prsima nisu počele rasti... očito ......držite se teme threda a ne diskutirate o dječjem sadržaju vezanom za Skyrim mod.
Uglavnom,svaka čast na izvrsnom alatu,tu se vidi koliko žele da igra ima ono nešto.
Pa volin i ja my little pony
Zato jel je pre dobar crtic nisan nikad vidija bolje animacije i voicere sve je nekako odlicno napravljeno...Mozes ti rec to je za malu dicu bla bla ali nije to vazno jel crtic ima dobru pricu i sve je odlicno.
Čekaj, je li vi trollate ili ste stvarno fanovi tog crtića?
Postoje dvije vrste ljudi na svijetu: totalni de_ili i oni koji vole MLP. 
Možeš li mi objasniti što je toliko super u MLP?
Sve stari moj, to je jedan od najrazrađenijih loreova u povijesti i k tome je priča nevjerojatno duboka i razgranata. LOTR je ku_ac za MLP, samo što to ne može svatko shvatiti. Treba mu dati šansu pa da vidiš koliko daleko to ide.

Postoje dvije vrste ljudi na svijetu: totalni de_ili i oni koji vole MLP. 
Možeš li mi objasniti što je toliko super u MLP?
Pa ovaj crtic je dobar sta se tice price i animacija i svega...Kaze se "Dont judge the book by its cover!!!" pogledas nekoliko epizoda i skuzis da je crtic dobar.
Mislim da trebamo MLP temu na ovom forumu 
Mislim da trebamo MLP temu na ovom forumu 
heheheh a tribali bi :)
Ja govorim najozbiljnije, kao i kolega Unforgiven (znamo se i igramo MLP boardgame redovito, prema D&D 3ed pravilima), a vi mislite da se rugamo i da smo sarkastični. O bože kakav svijet...
Trolling at its finest! :)
Ali mislim da se @trollzor i @petar222 stvarno ne šale, ili su na nekoj višoj razini trollanja koju ja ne mogu shvatiti :O
lol, bitno da ti znaš, ja ti kažem kako stvari stoje a ti opet po svome, dobro, odustajem
Čudim se onda kako to da ne sudjeluješ u MLP temi.
Tamo su svi "fanovi"
Ja govorim najozbiljnije, kao i kolega Unforgiven (znamo se i igramo MLP boardgame redovito, prema D&D 3ed pravilima), a vi mislite da se rugamo i da smo sarkastični. O bože kakav svijet...
Trolling at its finest! :)
Ali mislim da se @trollzor i @petar222 stvarno ne šale, ili su na nekoj višoj razini trollanja koju ja ne mogu shvatiti :O
Pa mi ne trollamo mi ozbiljno govorimo pogledaj malo po internetu kolko ljudi to prati ima nas vise od milijun svaki video na youtubu je skoro mlp samo pogledaj kolko ima pisama remixa mlp,cak su mi neki DJ-ovi drazi od poznatih DJ-ova u svitu stvarno znaju radit dobre pisme za mlp.