a nema pivi ?? Kakva je to glupa zabava bez žuje ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Glavni quest će biti moguće zapostaviti... Hehe, koji lik.
Daj, dosta takvih vjesti. Ako još nekaj pročitam o Skyrimu sklupčat ću se u fetus položaj i cmizdriti! Petak nikako da dođe, teški frenzy! Nebrem više!

Joooj ajmo dani prolazite brže. Svjetski sam nahajpan. I nemojte davat ljudima ovakve ideje, skoro sam ošo u podrum po kalaš :DDD
Jel zna netko gdje se moze povoljno kupiti legit cd key?
Ja sam kupio na g2lay za 300 kn, key za aktivaciju na steamu. Inače možeš naći i povoljnije. Tako sam kupio i rage za 250 kn, dan prije izlaska poslali su mi key i aktivira se na steamu kao da je tamo kupljen, dalje sve radi preko steama. Super. Ipak jeftinije nego steam bez akcija.
Ja sam najjeftinije našao tu: www.gamekeyzone.de
plati.ru 12$
plati.ru 12$
Jel iko kupovo s te stranice? scam much?
Ovo je isto pouzdan a jeftin site, skyrim 35$.
intkeys.com
Na GMC imate po 249kn kutija i dostave vam kada želite..
plati.ru 12$
Jel iko kupovo s te stranice? scam much?
ne, to uopće nije nikakav scam. Možeš nabaviti original Elder Scrolls: Skyrim za 12 USD (tj. za 65 kuna)
molim??
kako je to moguće - dobiti key koji radi za tako malo para??
molim??
kako je to moguće - dobiti key koji radi za tako malo para??
Pa u ruskim trgovinama koji su potpuno legalni box od cod mw3 150-160 kn pa me uopće ne ćudi da se skyrim tako jeftino može kupiti
smo što takvu verziju morate koristit ruski VPN za aktivaciju a da negovrim da vam steam zbog takve verzije može zakljućati igricu ili u najgorem slućaju
može vam banati account
Koliko sam uspio to pogledati na g2play nigdje ne piše da je verzija key-a samo za rusko područje (tj. da je potreban VPN za aktivaciju).
Ja sam još uplatio za key (na g2play) dok je bio 230kn, pa se nadam da nas neće shebati sa VPN aktivacija verzijom key-a (nije nigdje pisalo da je VPN verzija, to uvijek napomenu).
Kupio sam kod njih do sada 3 key-eva (sve steam activated) i nije bilo problema
Možete zamisliti kako je bilo ovoj ekipi, nakon toliko rada na igri konačno su gotovo, koje je to olakšanje...