pfffffffff
pfffffffff
O da..
Nadam se konzolaškoj ekskluzivi kao u slučaju Red Dead Redemptiona.
Zašto ne bi izašla za PC!? Što bi bilo loše u tome?! Zar bi možda patila od daleko raširenog PC-jitisa?!
Bilo bi jako guba da igra izađe paralelno s novom generacijom konzola, to bi bilo epic.
čovječe, jedva čekam!
Znači, sljedećih godinu dana će me Rockstar propaganda sve češće zasipati mailovima o napretku GTA V, kao što je bilo i sa RDR. Da znaju hypati, znaju.
Što se platformi tiče, vjerojatno će prvo izaći na konzolama a onda sa zakašnjenjem na PC-u.
Tko ima konzolu, najbolje je da uzme tu verziju - em će dobiti prije, em neće morati brinuti oko kvalitete porta (sjetimo se debakla na PC-u prve verzije prije patcheva).
Bio bi je red da je ovaj put lijepo izbruse za PC, pa bi je možda ljudi i za njega pokupovali.
Zašto ne bi izašla za PC!? Što bi bilo loše u tome?! Zar bi možda patila od daleko raširenog PC-jitisa?!
Ne, ali onda dezurni konzola troler ne bi imao o cemu pisat....
Evo jedan dobar IGNov tekst o igri, predpostavkama, očekivanjim, poviejsti serijala i slično.
Svakom loncu poklopac. E ja bi bas volio da bude PC ekskluziva pa da konzolasi malo olade.
znaci bit ce na zapadnoj obali, kakifornija, vice city i te spike... pitanje je samo koji ce vremenski period bit. steta, jer ocekivo sam nesto drugacije, daleki istok, brazil ili teksas/meksiko seting mozda.
ne slazem se s Colinom, sto manje erpegijanja to bolje, bolje nek naprave detaljniji i veci grad, vise lokacija, likova i misija...
Ljubomorne duše mogu da mi puše
znaci bit ce na zapadnoj obali, kakifornija, vice city i te spike... pitanje je samo koji ce vremenski period bit. steta, jer ocekivo sam nesto drugacije, daleki istok, brazil ili teksas/meksiko seting mozda.
ne slazem se s Colinom, sto manje erpegijanja to bolje, bolje nek naprave detaljniji i veci grad, vise lokacija, likova i misija...
Hmm Vice city je na istocnoj obali Miami...
San andreas je bio zapadni dio SAD-a.... LA, Vegas...
Hmm Vice city je na istocnoj obali Miami...
San andreas je bio zapadni dio SAD-a.... LA, Vegas...
da, tocno... florida. al opet ako i bude kalifornija izlegledat ce najblize vice city-u.
ma daaaj, umrijet cemo od dosade...
zamislite samo da ovo bude prva igra na sljedećim konzolama,u koliko bi primjeraka bila prodana.
ma daaaj, umrijet cemo od dosade...
Ma to je samo jedna od... ima ih preko nekoliko. Zadnja, evo čitam na Riptenu, tvrdi LA.
U principu nemremo znati ništa do trailera. :)
zamislite samo da ovo bude prva igra na sljedećim konzolama,u koliko bi primjeraka bila prodana.
Preko nekoliko?
Ja bih osobno volio nekakav setting kao Vice City ( ćitaj Florida, Miami, itd... ), uopštajuće, zabavno, ugodno za oči, svijetlo.
Neznam, to me više privlači od sivila i tame New Yorka iz četvorke.
Ma to je samo jedna od... ima ih preko nekoliko. Zadnja, evo čitam na Riptenu, tvrdi LA.
U principu nemremo znati ništa do trailera. :)
da, sve su to glasine al ima neke logike u tome. kad gledas vremenski gta 4 je ko i trojka smjesten u libertiju pa bi gta 5 mogo bit u vice cityu tj. slicnom gradu ali na zapadnoj obali (velika plaza, lezeran stil itd.) kao npr. Long Beach (cisto sumnjam da ce bit bas LA kad su ove godine vec izbacili LA noir).
We heard analyst rumblings way back in the summer of 2009 that GTA V was under way. About a year later, the rumor was that Grand Theft Auto V would be set on the west coast of the United States. The latter rumor persisted into this year, when a casting list for Grand Theft Auto V supported the California setting.
Ma meni je potpuno svejedno gdje je. Bitno da je najavljen. :)
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Prema mojim saznanjima, igra će ipak biti smještena u okolici Babine Grede... 
Stvarno je krajnje vrijeme da odigram GTA 4 sa dodacima :D taman će me ufurati u 5icu
Odllična vijest.
evo ovdje piše da će radnja biti smještena u LA-u:
http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-25-grand-theft-auto-5-set-in-los-angeles-report
Dao bih sve da naprave remake San Andreas-a, ili barem da smjeste igru na takve lokacije. Šuma, pustinja, grad, šta god ti srce zaželi.
ovaj sinatra je stvarno rekorder u thumb downima, svojim pametnim komentarima odusevljava iz dana u dan
Ljubomorne duše mogu da mi puše
a što ima glupih ljudi na ovom forumu,gore nego na fejsu