Službeno najavljen GTA V

poruka: 88
|
čitano: 3.816
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno najavljen GTA V".
2 godine
Službeno najavljen GTA V
Can't w8!!!
pfffffffff
2 godine
Službeno najavljen GTA V

O da..

Cemetary gates
17 mjeseci
Službeno najavljen GTA V

Nadam se konzolaškoj ekskluzivi kao u slučaju Red Dead Redemptiona.

3 godine
Re: Službeno najavljen GTA V
Sinatra kaže...

Zašto ne bi izašla za PC!? Što bi bilo loše u tome?! Zar bi možda patila od daleko raširenog PC-jitisa?!

Only a dead noob is a good noob.
4 godine
Službeno najavljen GTA V

Bilo bi jako guba da igra izađe paralelno s novom generacijom konzola, to bi bilo epic.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
13 mjeseci
Službeno najavljen GTA V

čovječe, jedva čekam!

Veća je sramota ne imati povjerenja u svoje prijatelje, nego biti od njih prevaren
3 godine
Službeno najavljen GTA V

Znači, sljedećih godinu dana će me Rockstar propaganda sve češće zasipati mailovima o napretku GTA V, kao što je bilo i sa RDR. Da znaju hypati, znaju.

Što se platformi tiče, vjerojatno će prvo izaći na konzolama a onda sa zakašnjenjem na PC-u. 

Tko ima konzolu, najbolje je da uzme tu verziju - em će dobiti prije, em neće morati brinuti oko kvalitete porta (sjetimo se debakla na PC-u prve verzije prije patcheva).

3 godine
Službeno najavljen GTA V

Bio bi je red da je ovaj put lijepo izbruse za PC, pa bi je možda ljudi i za njega pokupovali.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
2 godine
NecroKnight kaže...
Sinatra kaže...

Zašto ne bi izašla za PC!? Što bi bilo loše u tome?! Zar bi možda patila od daleko raširenog PC-jitisa?!

Ne, ali onda dezurni konzola troler ne bi imao o cemu pisat....

3 godine
Službeno najavljen GTA V

Evo jedan dobar IGNov tekst o igri, predpostavkama, očekivanjim, poviejsti serijala i slično.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
4 godine
Sinatra kaže...

Svakom loncu poklopac. E ja bi bas volio da bude PC ekskluziva pa da konzolasi malo olade.

http://vgm.tv/
17 mjeseci
Službeno najavljen GTA V

znaci bit ce na zapadnoj obali, kakifornija, vice city i te spike... pitanje je samo koji ce vremenski period bit. steta, jer ocekivo sam nesto drugacije, daleki istok, brazil ili teksas/meksiko seting mozda.

ne slazem se s Colinom, sto manje erpegijanja to bolje, bolje nek naprave detaljniji i veci grad, vise lokacija, likova i misija...

Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna!
7 mjeseci
Službeno najavljen GTA V
ja bi da bude nesto kao san andreas..
Ljubomorne duše mogu da mi puše
3 godine
0.o_qwerty kaže...

znaci bit ce na zapadnoj obali, kakifornija, vice city i te spike... pitanje je samo koji ce vremenski period bit. steta, jer ocekivo sam nesto drugacije, daleki istok, brazil ili teksas/meksiko seting mozda.

ne slazem se s Colinom, sto manje erpegijanja to bolje, bolje nek naprave detaljniji i veci grad, vise lokacija, likova i misija...

Hmm Vice city je na istocnoj obali Miami...

San andreas je bio zapadni dio SAD-a.... LA, Vegas...

17 mjeseci
f1lt3r kaže...

Hmm Vice city je na istocnoj obali Miami...

San andreas je bio zapadni dio SAD-a.... LA, Vegas...

da, tocno... florida. al opet ako i bude kalifornija izlegledat ce najblize vice city-u.

4 godine
Glasine kažu da bi igra mogla biti smještena u Washington.
17 mjeseci
Danny_HR kaže...

ma daaaj, umrijet cemo od dosade...

2 godine
Službeno najavljen GTA V

zamislite samo da ovo bude prva igra na sljedećim konzolama,u koliko bi primjeraka bila prodana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
4 godine
0.o_qwerty kaže...
Danny_HR kaže...

ma daaaj, umrijet cemo od dosade...

Ma to je samo jedna od... ima ih preko nekoliko. Zadnja, evo čitam na Riptenu, tvrdi LA.

U principu nemremo znati ništa do trailera. :)

antimadridista kaže...

zamislite samo da ovo bude prva igra na sljedećim konzolama,u koliko bi primjeraka bila prodana.

Preko nekoliko?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 11:51 (Danny_HR).
3 godine
Službeno najavljen GTA V

Ja bih osobno volio nekakav setting kao Vice City ( ćitaj Florida, Miami, itd... ), uopštajuće, zabavno, ugodno za oči, svijetlo.

Neznam, to me više privlači od sivila i tame New Yorka iz četvorke.

17 mjeseci
Danny_HR kaže...

Ma to je samo jedna od... ima ih preko nekoliko. Zadnja, evo čitam na Riptenu, tvrdi LA.

U principu nemremo znati ništa do trailera. :)

da, sve su to glasine al ima neke logike u tome. kad gledas vremenski gta 4 je ko i trojka smjesten u libertiju pa bi gta 5 mogo bit u vice cityu tj. slicnom gradu ali na zapadnoj obali (velika plaza, lezeran stil itd.) kao npr. Long Beach (cisto sumnjam da ce bit bas LA kad su ove godine vec izbacili LA noir).

We heard analyst rumblings way back in the summer of 2009 that GTA V was under way. About a year later, the rumor was that Grand Theft Auto V would be set on the west coast of the United States. The latter rumor persisted into this year, when a casting list for Grand Theft Auto V supported the California setting.

4 godine

Ma meni je potpuno svejedno gdje je. Bitno da je najavljen. :)

3 godine
Ne bih imao nista protiv da izade kao gta sa remake (na gradove mislim naravno), a moze i london (ipak je to pocetak ove fransize), a vice city je nazalost pre preeeemalen gradic tako da ne bih volio bas da bude tamo. Bas me zanima koja ce biti godina u igri
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
4 godine
Danny_HR kaže...

Prema mojim saznanjima, igra će ipak biti smještena u okolici Babine Grede... {#}

4 godine
Službeno najavljen GTA V

Stvarno je krajnje vrijeme da odigram GTA 4 sa dodacima :D taman će me ufurati u 5icu

Why so serious?
3 godine
neaktivan

Odllična vijest.

Many things can be preserved in alcohol. Dignity is not one of them.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 16:17 (Emil-ri).
2 godine
Službeno najavljen GTA V
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 mjeseci
Službeno najavljen GTA V

Dao bih sve da naprave remake San Andreas-a, ili barem da smjeste igru na takve lokacije. Šuma, pustinja, grad, šta god ti srce zaželi.

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
7 mjeseci
Sinatra kaže...

ovaj sinatra je stvarno rekorder u thumb downima, svojim pametnim komentarima odusevljava iz dana u dan
Ljubomorne duše mogu da mi puše
7 mjeseci
Sinatra kaže...

a što ima glupih ljudi na ovom forumu,gore nego na fejsu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice