Sniper: Ghost Warrior 2 - datum izlaska

poruka: 6
|
čitano: 1.048
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sniper: Ghost Warrior 2 - datum izlaska".
4 godine

Nek se drze iskljucivo snajpera i bit ce dobro , prvi nastavak je bio zabavan , ovaj - nadam se moze bit samo bolji .

15 mjeseci

Meni je prvi dio bio sasvim oke,igra se dobro prodala i neznam zast kriticari stalno pljuju po igri

4 godine

Prvi nastavak je tolko bio nabildan grafikom, da kad sam igral i na najmanjim detaljima, igra je trzala. I vrlo brzo je postala frustrirajuća. Dok naprimjer Sniper elite v2, koji sam zaigrao nedavno na steamu (DEMO), mi se čini puno boljom i interesantnijom. I što sad, to što će ugraditi crytekov cryengine 3, misle da će postići nekaj s time... E ljudi moji, grafika......

{| qu!ck_s!1\/3r |}
3 godine

Bez uvrede ikome, igra je bila s*anje i to zesce.

AI = 0 bodova

Jedino sto je bilo ok su grafika (najmanje bitno) i bullet slow motion...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
2 godine
Re: Sniper: Ghost Warrior 2 - datum izlaska
ja sam presao vise puta igru... Ali mi je najvise smetala ogranicenost kretanja... Netko je napisao da je imao probleme sa grafikom... Ne znam kakav kompjuter imas ali ja sam je igrao na laptopu koji i nije za igre bez problema... Osim ako niste imali jogurt verziju...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
4 godine

Prva igra nije losa, samo su zeznuli sa onim dijelovima gdje se ne igra ko' sniper i sa neprijateljima koji me vide sa 300-400m kako lezim u grmu sa ghille odjelom i pogađaju svaki put iako nemaju nikakvu optiku, nadam se da ce to popraviti u ovome.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice