Ako porade na AI-ju i balistici bice hit sigurno :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro kažeš trebaju sma na tom poradit i et najvećeg hita mož bolje od coda al teško
Ma da sad. Da bolji od CoD-a. Treba njemu dobrih 5 godina jos i 5 nastavaka da bude kao CoD!! Što svi pljujete po tom CoD-u???
Ma da sad. Da bolji od CoD-a. Treba njemu dobrih 5 godina jos i 5 nastavaka da bude kao CoD!! Što svi pljujete po tom CoD-u???
Sve poslije MW-a ne smatram CoD-om nego muznjom serijala
U svima nama se krije Peeping Tom.
Onaj prvi i nije bio los mislim da se zvao sniper elite sa rusima i njemcima (amerima) zabavno je bilo campati u singleplayeru na tom se i bazirala igra. Ali ovaj miljunski ghost warrior je ocajan stvarno impozantna brojka za tako losu igru
Što, za Mirror's Edge BUG-u nije vrijedio Metacritic, a za Sniper vrijedi?
lol... Metacritic....vidim kako vrijeme prolazi... ja i dotični se sve manje slažemo po evaluaciji igara... msm, isti je dao Black Opsu 87... kuda ide ovaj svijet...
lol... Metacritic....vidim kako vrijeme prolazi... ja i dotični se sve manje slažemo po evaluaciji igara... msm, isti je dao Black Opsu 87... kuda ide ovaj svijet...
Samo što Metacritic ne ocjenjuje igre, već prikuplja ocjene drugih recezenata iz raznoraznih medija i računa prosječnu ocjenu.