Specifikacije Convictiona

poruka: 9
|
čitano: 914
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Specifikacije Convictiona".
4 godine
neaktivan
Jedva čekam da izađe, iako mi se ne igra SCC. Samo da vidim koliko brzo će se probit ova smijurija od zaštite. Moja procjena 3-7 dana :)
...nije zlato sve što sja...
3 godine

Živio Razor1911 i ostale warez grupe.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
2 godine
RE: Specifikacije Convictiona

Zašto ste stavili staru sliku igre? Ovo je slika iz igre kad su radili SC: Conviction kao neki posve drugi žanr, al naravno onda su prokužili da nejde to tako te UbiSoft Montreal preuzeo stvar u svoje ruke i krenuli radit igru ispočetka.

4 godine
4Bastard kaže...

UbiSoft Montreal preuzeo stvar u svoje ruke i krenuli radit igru ispočetka.

Ubisoft Montreal je otpočetka radio Conviction. Samo su promijenili vođu razvojnog tima.

4 godine
Monk3 kaže...
Jedva čekam da izađe, iako mi se ne igra SCC. Samo da vidim koliko brzo će se probit ova smijurija od zaštite. Moja procjena 3-7 dana :)

Ne bih se kladio da će biti 3-7 dana, ali jedva čekam da se to desi i da onda čujem izjave ljudi iz Ubisofta.

4 godine

Svaka softverska zaštita u koju se ulaže toliko eforta i love je puko bacanje novaca.

Dok god postoji sotver, bit će krekova i točka. Sve se skuži reverse engineeringom.

Uopće ne sumnjam da će krek brzo izaći s obzirom na kalibar ovog kvalitetnog serijala.

2 godine
Burs kaže...

Svaka softverska zaštita u koju se ulaže toliko eforta i love je puko bacanje novaca.

Dok god postoji sotver, bit će krekova i točka. Sve se skuži reverse engineeringom.

Uopće ne sumnjam da će krek brzo izaći s obzirom na kalibar ovog kvalitetnog serijala.

da, samo navlače na sebe bijes igrača koji legalno kupuju zbog raznih komplikacija nastalih korištenjem DRMa za legealne igrače

a onda sam se probudio...
4 godine
Ivan(4) kaže...

Ne bih se kladio da će biti 3-7 dana, ali jedva čekam da se to desi i da onda čujem izjave ljudi iz Ubisofta.

Nemaš se čemu radovati, već sada priznaju da će zaštita biti s vremenom probijena, samo se nadaju da će igrači koji žele kupiti igru prije toga.

3 godine
Jedva cekam,nije bog zna koliko zahtijevno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice