Spremite se za Ramba

poruka: 15
|
čitano: 973
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Spremite se za Ramba".
4 godine
Spremite se za Ramba

"Prva tri dijela Ramba nazvana First Blood, Rambo: First Blood Part 2 i Rambo 3 su širom svijeta do sada zaradili više od šest milijuna dolara"

bome, zarada veća i od Četveroreda  :)

http://vimeo.com/user2259197/videos
4 godine
Spremite se za Ramba

Slicna amosfera kao u filmu. Znaci imacemo ∞ HP-a i municije, i stotine neprijatelja (kineza, vijetnamaca, rusa itd) po mapi koje cemo skidati kao muhe. {#}

4 godine
Re: Spremite se za Ramba
Iron Man kaže...

Slicna amosfera kao u filmu. Znaci imacemo ∞ HP-a i municije, i stotine neprijatelja (kineza, vijetnamaca, rusa itd) po mapi koje cemo skidati kao muhe. {#}

Meni je čudno kak igrica vezana za Ramba, več nije odavno prije napravljena fučkaj ga kasne debelo na kubik kaj su čekali do sad uopče.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
2 godine
Spremite se za Ramba

U nekim igrama sam i igral ko Rambo, niko ti nist nemre, samo ides i ubijas !

Music As A Weapon !!
2 godine
Spremite se za Ramba

We wana TPS

SuperAdmin BurekCraft V.2
15 mjeseci
Spremite se za Ramba

First Blood Budget: $15,000,000; Domestic Gross: $47,212,904; Worldwide Gross: $125,212,904; Earned Revenue: $111,212,904 

First Blood 2 Budget: $44,000,000 Domestic Gross: $150,415,432; Worldwide Gross: $300,400,432; Earned Revenue: $256,400,432 

Rambo 3 Budget: $62,000,000; Domestic Gross: $53, 715,611; Worldwide Gross: $189,015,611; Earned Revenue: $127,015,611 

Rambo Budget: $50,000,000; Domestic Gross: $42,754,105; Worldwide Gross: $154,611,774; Earned Revenue: $104,611,774 

Ja želim FPS,al da bude ko film kakvi frajeri, 

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 14:59 (roseman).
23 mjeseca
Iron Man kaže...

Igra ce bit vjerovatno kao Just Cause 2,samo bez kuke i sa malo vise oruzja,a manje auta i aviona.

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
4 godine

bas me interesira kako ce je napraviti

It's not who u are, it's who u know.
4 godine
Spremite se za Ramba

Kad bi bila ko prvi dio Soldier of Fortune-a po tehničkoj izvedbi ali sa današnjom (dx11) grafikom, to bi zaista bila poslastica za malo se ispucati hehehe {#}

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Spremite se za Ramba

Kakva ce Rambo biti igra?

30 One man army
1 /god First person shooter
0 Chuck Norris wannabe
0 Odlicna pucacina
3 Tak, tak
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
2 godine
MMORPG, eto kakva;)
3 godine
danijel0000 kaže...
MMORPG, eto kakva;)

I kakav će biti smisao igre?

Igrati i ubijati okolo, i što duže izbjegavati susret sa rambom?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
2 godine
Spremite se za Ramba

I COD je ko Rambo.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
7 mjeseci
Spremite se za Ramba

Igra bi se dobro uklopila u okruženja Crysis-a. Prešuma i šuljanje bi u tom elemenatu jako dobro izgledale.

7 mjeseci
Spremite se za Ramba

ocemo u toj igri moci upgrejdat tijelo,proteinima,steroidima? svakako bi chuck norris igra bila bolja

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 17:09 (agent47thehitman).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice