Naravno da nije! :))))
Dobra vijest za Božić :D.
Baš sam prije 2 dana dobio kao gift iz steamove akcije Clear Sky, taman da kompletiram kolekciju. 
Naravno da nije! :))))
Dobra vijest za Božić :D.
Baš sam prije 2 dana dobio kao gift iz steamove akcije Clear Sky, taman da kompletiram kolekciju. 
Normalno da nije otkazana, pa igra izlazi iduće godine priča se da je 70 do 80% igre već dovršeno.
Ta vijest da je GSC u problemu i da je Stalker 2 otkazan nije ustvari službeno ni bila potvrđena već
je dolazila od nekih trećih izvora, sve neslužbeno. Sergei Grigorivich nije ništa potvrdio u vezi problema
u GSC-u , pa ni nitko drugi iz GSC-a. Uglavnom ovo ispada dobar marketinški trik. 
Sretan božič uz sretnu vijest!!!
uff, evo i suza radosnica je krenula
Nadam se da neće to sad nabrzinu skrpati pa samo da nešto izdaju i poberu pare, te nam daju poluproizvod.
dobra vijest je pravi poklon na božić
u to ime ide prigodni avatar
bug u zadnje vrijeme samo kasni i kasni, forumasi uvijek stavljaju vijesti pa ih BUG samo c/p
steta..igra je šrot totalni
JoJ daj molim te, to šta u CODu imaš 500 killova po matchu neznači da je najbolja igrica, S.T.A.L.K.E.R ima i priču i zanimljiva je igra i ima dobar MP zato molim te smiri se !
JoJ daj molim te, to šta u CODu imaš 500 killova po matchu neznači da je najbolja igrica, S.T.A.L.K.E.R ima i priču i zanimljiva je igra i ima dobar MP zato molim te smiri se !
Uspoređuješ COD i STALKER, na temelju čega, činjenici da su i jedan i drugi FPSovi, jer nakon toga sličnosti nestaju?
A i imo SP je u STALKERu puno bolji od MPa.
Uspoređuješ COD i STALKER, na temelju čega, činjenici da su i jedan i drugi FPSovi, jer nakon toga sličnosti nestaju?
Upravo to. Neznam kako se mogu uporedjivati akcioni fps kao sto je COD sa Stalkerom, FPS koji licno meni vise naginje na rpg. MP u stalkeru nisam ni probo, los mi je bio u originalu, igrao sam ga samo zbog SP-a.
Osim toga, COD je mainstream. On se moze samo uporedjivati su drugim mainstreamom (Battlefield) a ne sa stalkerom koji zaradi jedva 8% od onoga sto cod zaradi.
Upravo to. Neznam kako se mogu uporedjivati akcioni fps kao sto je COD sa Stalkerom, FPS koji licno meni vise naginje na rpg. MP u stalkeru nisam ni probo, los mi je bio u originalu, igrao sam ga samo zbog SP-a.
Osim toga, COD je mainstream. On se moze samo uporedjivati su drugim mainstreamom (Battlefield) a ne sa stalkerom koji zaradi jedva 8% od onoga sto cod zaradi.
S gornjom crtom se slažem ali što je ovo dolje?
Zato što je mainstream nemožeš ga uspoređivati s ostatkom... Otkud ti to?
Radujem se dvojci, vjerovali ili ne, prosli mjesec sam skinuo call of pripyat da vidim i ja to malo jer jos nikad nisam igrao ni jedan stalker.
Igra me fascinirana, odlicna je, od gameplaya, price, grafike...Bas je igra super kvalitet i odigrao sam je do kraja za razliku, a ako ja odigram igru do kraja onda morate znati da je nesto vrijedila, a i ne sjecam se kad sam vec neku igru odigrao do kraja jer ovih posljednjih godina nema nista dobroga, osim par izuzetaka.
Ja licno nemam srca da usporedjujem stalker, igru koju radi ukrajiniski tim samo za PC, sa niskim budzetom i COD. Igru iza koje stoje tim od stotina ljudi, jos vise marketinskih strucnjaka i ko zna cega sve ne. Nije fer. Stalker je igra izracena ne za SVE, vec za odabranu nekolicinu ljudi koji vole fps/rpg, 'osjecaj' apokalipticne atmosfere... dok je COD igra 'koju je svako igro'. Kao da uporedjujem francuski nepoznati film o junaku koji se trudi da zaustavi kriminal u svom gradu i Batman : the dark knight Edit: Spiderman 3
Ja licno nemam srca da usporedjujem stalker, igru koju radi ukrajiniski tim samo za PC, sa niskim budzetom i COD. Igru iza koje stoje tim od stotina ljudi, jos vise marketinskih strucnjaka i ko zna cega sve ne. Nije fer. Stalker je igra izracena ne za SVE, vec za odabranu nekolicinu ljudi koji vole fps/rpg, 'osjecaj' apokalipticne atmosfere... dok je COD igra 'koju je svako igro'. Kao da uporedjujem francuski nepoznati film o junaku koji se trudi da zaustavi kriminal u svom gradu i Batman : the dark knight.
stim da je francuski film daleko bolji,ne?
Ja licno nemam srca da usporedjujem stalker, igru koju radi ukrajiniski tim samo za PC, sa niskim budzetom i COD. Igru iza koje stoje tim od stotina ljudi, jos vise marketinskih strucnjaka i ko zna cega sve ne. Nije fer. Stalker je igra izracena ne za SVE, vec za odabranu nekolicinu ljudi koji vole fps/rpg, 'osjecaj' apokalipticne atmosfere... dok je COD igra 'koju je svako igro'. Kao da uporedjujem francuski nepoznati film o junaku koji se trudi da zaustavi kriminal u svom gradu i Batman : the dark knight.
stim da je francuski film daleko bolji,ne?
Malo sam se zanio. The dark knight jeste odlican film. Ali mislim da shvatas moju poentu. Osim Dark Knight-a bih trebao staviti spiderman-a 3. Mislim da bi bilo mnogo prikladnije.
fak jea! naravno da nije.. ima da jos siljimo po zoni!
Radujem se dvojci, vjerovali ili ne, prosli mjesec sam skinuo call of pripyat da vidim i ja to malo jer jos nikad nisam igrao ni jedan stalker.
Igra me fascinirana, odlicna je, od gameplaya, price, grafike...Bas je igra super kvalitet i odigrao sam je do kraja za razliku, a ako ja odigram igru do kraja onda morate znati da je nesto vrijedila, a i ne sjecam se kad sam vec neku igru odigrao do kraja jer ovih posljednjih godina nema nista dobroga, osim par izuzetaka.
Hoćeš reći da nam je tvoj ukus u subjektivno mišljenje pravi pokazatelj kvalitete određenog naslova!?
Malo si se zanio.......
Bok! nov sam ovdje i moram reći da mi idu na qurac likovi koji uspoređuju igre koje nemaju veze jedna s drugom.
Bok! nov sam ovdje i moram reći da mi idu na qurac likovi koji uspoređuju igre koje nemaju veze jedna s drugom.
You'll get used to it ( ako ostaneš dovoljno dugo ).
Ti biseri sto usporeduju cod i stalker. To je ista stvar kao da ja usporedujem film avatar i the hurt locker. A svi znamo sto je taj jedan obican film ( the hurt locker ) napravio avataru.
I jos nesto ti sto si cuo da je igra 70 do 80 posto gotova, ali di je teaser ???? Znaci prvo ce napravit igru pa onda najavu, to neka nova metoda ??
Ti biseri sto usporeduju cod i stalker. To je ista stvar kao da ja usporedujem film avatar i the hurt locker. A svi znamo sto je taj jedan obican film ( the hurt locker ) napravio avataru.
I jos nesto ti sto si cuo da je igra 70 do 80 posto gotova, ali di je teaser ???? Znaci prvo ce napravit igru pa onda najavu, to neka nova metoda ??
Tih 30 posto igre što još fali može se praviti i više od godinu dana, a da ne spominjem još peglanje i ispravljanje bugova kad je igra praktički gotova.
Ceo GSC-a Sergei Grigorovich je izjavio prošle godine da će početi sa pokazivanjem igre 6 mjeseci prije izdavanja. Dakle teaser će doći 6 mjeseci
prije datuma izdavanja. To da je igra 70 do 80 posto gotova sam pročito na nekom ruskom forumu. Nisam siguran da je točna, kao što se u stvari
ništa u vezi Stalkera 2 nezna. Sve je to rekla, kazala. Nema nikakve službene potvrde od GSC-a.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SzI-9LnbCyk
jesi iskopao sto novog?
nasao neke slike... ne znam koliko su vjerodostojne....
a-ha, link sa jos slika