Kakva je to "ptičja perspektiva" u svemiru?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bez veze, ipak je Star Trek: Starfleet Academy bila najbolja ST igra gdje si pilotirao brodove.
Meni se sviđa, ali neće me dugo zadržati.
Za starfleet academy se neslažem, star trek bridge commander sa kobayashi maru 1.0 ima donosi najviše kontrola za brod, i najviše mogućnosti kao i 3D svemir, mogućnost warpanja u druge sisteme, raspodjela energije u svaki array phasera,potenciometar jačine phasera, mogućnost ciljanja bilokojeg vitalnog dijela broda ,a ako to nije dovoljno ima i manualno gađanje, dodali su i da phaser može promašit metu, preko 30 federacijskih klasa brodova, 5-6 klasa dominijskih, desetak klasa romulanskih(uključujući scimitar), 7-8 kardasijanskih klasa, zvjezdane baze (DS9, starbase 12...)...
Također kada voyager ide u warp , warp motori se dižu kao u seriji. Scimitar može pucat dok je cloakan, a otkrit ga se može kao i u filmu NEMESIS sa blind fire-om(automatski brod puca na sve strane dok nepogodi metu), grafiku su jako poboljšali.
Moguće se teleportirat na druge brodove, ispuštat shuttle iz bay-a, ispuštat plazmu, izbacivat mine, screen pokazuje status štitova u postotcima...
Uza sve to mogu se skinuti na stotine, ako ne i tisuće brodova i modova za igricu sa filefront-a, također imaju i brodovi iz drugih serijala kao star wars, BSG, Stargate
Ovaj D-A-C je užas, nikakvog osjećaja Star Trek svemira, samo arkadno nabijanje. Bezveze komentirati... isto kao 80-ih godina u zabavnom parku na automatu.
Ajme igre,.. i to jos nosi naziv Star Trek? Dobri su mi komentari na jutjubu, kao kad ce izac igra , ROFL
Strašno, ovaj DAC je zaista uvreda za Star Trek serijal, za kojeg je teško sjetiti se kvalitetne igre (osim Bridge Commandera, Fleet Commandea, pokoje avanture i, donekle, Elite Forcea).
Na čega to liči?
Užasno.
Haha, koja smijurija. Vozaš brodić koji kupi power up-ove i odbijaš se od stijene i druge brodove kao autići u luna parku :).
Star Trek Generations: vrhunska avantura, Fleet Command (1,2,3): odlične igre, Bridge Commander : super, Starfleet Academy: odlično! Pravi osjećaj veličine brodova, Elite Force: rijetko dobar FPS i još s vrhunskim ST ugođajem.
A ovo najavljeno... ajme...
Skinuo odigrao dvadesetak minuta i mogu reći nemojte trošit prostor na harddisku. Jedino što je dobro je muzika u igri koja je opet uzeta iz novog filma.
Skinuo odigrao dvadesetak minuta i mogu reći nemojte trošit prostor na harddisku. Jedino što je dobro je muzika u igri koja je opet uzeta iz novog filma.
Ajd kad sam ju već i ja skinuo, je'l mi može ko reći zašto mi igra kao krene,čuje se bubnjanje u pozadini, tj. glazba, i ikonica miša nalik na ST znak, ali dalje od toga ne ideee...
Ne znam u čemu je problem, iako imam slabiji komp i grafičku, pa se nešt mislim da je zbog toga.