Ja ne znam jesam li ja jedini, ali ovaj STO mi je masovno razočaranje....uostalom, kao i većina ST igara ikada napravljena.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je isto veliko razočaranje. Zapravo, to je užas jedan.
mislim ga zaigrat, al opet, nekako sam i ja razočaran tom igrom kako je ispala, koliko se o tome pričalo, a ispalo je nešto sasvim deseto...
Ja ne znam jesam li ja jedini, ali ovaj STO mi je masovno razočaranje....uostalom, kao i većina ST igara ikada napravljena.
Star Trek Bridge Commander, Elite force I i II te Armada su stvarno dobre igre, a i modova ima cijelo brdo za njih.
Nije ni ovaj Starfleet command loš samo je grafička užasno jadna, čak ni modovi nepomažu puno.
Što se mene tiče bridge commander mi je najbolji, sa najnovijim kobayashi maru modom grafika je dosta poboljšana te su dodane veće rezolucije pod izbornikom tako da ni danas neizgleda staro i svako malo ga pokrenem.
Armada II je dobila super osvježenje u obliku moda Fleet Operations koji promjeni ama baš sve, totalno drukčija igra sa super grafikom.
STO sam igrao 2 tjedna u open beti i nije mi loš, neznam koliko se toga promjenilo no bilo je misija kod kojih nikog nije bilo da mi pomogne, a sam ih nisam mogao prijeći.
Igra je dosta monotona sa par iznenađenja u misijama, no cool je razvijat svoj brod i nadograđivat to me jedino i prikovalo uz igru i ne nebih je nazvao razočaranjem, samo nevolim baš MMO igre.
Kao fan ST serijala,i mene je STO razocarao;previse instancirano,monotono,smijesno mal space( a imamo na raspolaganju dva kvadranta!?!),nema open Pvp-a sa smislenim osvajanjem teritorija samo bezvezni arena pvp...
Neopravdano sam ocekivao previse , u sustini STO po kvaliteti se ne razlikuje od vecine mmorpg-a,nije to vise ona igra od prije pet mjeseci,vecina pljuvaca(rekoh vecina ne svi) nije uopce probala igru samo se pridruzila pljuvanju da kazu nesto trendovski lose.
STO je je najlosiji mmorpg koji sam placao(odn placam) ali jos uvijek ga igram,ipak u pitanju je Star Trek.I nadam se da ce vremenom postati barem prosjecan mmorpg.U teoriji nadolazeci seasson 2 trebao bi nabolje popraviti stvari.
Ukratko ,nije to losa igra a i nije nesto fenomenalno.I oni sto traze zamjenu za real life stvarno nemaju sta traziti u STO.
Mi ljubitelji ST još nismo imali sreće po pitanju kvalitete igara vezanih za svijet ST-a..da sam npr. multimilijunaš
, unajmio bih neku kvalitetnu produkcijsku kuću (ako je to moguće), te im dao zadatak da naprave najbolji ST do sada, FPS npr. s grafikom i igrivosti koja obara s nogu...
Mi ljubitelji ST još nismo imali sreće po pitanju kvalitete igara vezanih za svijet ST-a..da sam npr. multimilijunaš
, unajmio bih neku kvalitetnu produkcijsku kuću (ako je to moguće), te im dao zadatak da naprave najbolji ST do sada, FPS npr. s grafikom i igrivosti koja obara s nogu...
Probaj ST: The Birth of The Federation ako vec nisi... IMHO, najbolja ST igra ikada i jedna od boljih strategija, doduse donekle upropastena nikad patchanim memory leakom.
Radi se i nekoliko fan-made nastavaka spomenute igre, od toga ocekujem vise od STO-a.