Star Wars: The Old Republic - statistike
- poruka: 12
- |
- čitano: 1.189
- |
- moderatori:
F1-IVO
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene vise interesiraju brojke igraca, a ne ko je cega koliko pobio... pogotovo brojke nakon misec dana izlaska, jer tek ce se tada vidjeti koliko ljudi igra sw tor, odnosno kad pocnu placat pretplate.
Jel ova igra radi na istom principu kao i World of Warcraft? Ono, označi pa klikaj tipke? :D
Pitam jer 98% MMO igara radi na tom istom principu kao i WoW. Meni je to dosadan system.
@tigerija
Sistem je otprilike takav da, međutim bitna razlika je što nema auto attacka već svaki ability moraš posebno sam izvest. I općenito je stil igre sličan WoWu recimo, ali po dosta toga bolji, npr. fully voice-actano, izbori (većinu toga možeš riješiti na više od jednog načina), odnosi s companionima, i slične stvari koje zbilja pomažu ufuravanju u igru. I što se mene tiče izvrsno je postignut osjećaj progressa, iz levela u level izgledaš sve moćnije, te se ekipa tako prema tebi i ponaša i općenito je super izvedeno.
Jel ova igra radi na istom principu kao i World of Warcraft? Ono, označi pa klikaj tipke? :D
Pitam jer 98% MMO igara radi na tom istom principu kao i WoW. Meni je to dosadan system.
A kakav ti je to zanimljiv system ?
Po videima koje sam vidio, dosadnije od WoW-a... Previše nerealno za moj ukus i nezanimljivo (moraš baš volit SW, ja ga ne volim, iako sam fan SF-a). Idem dalje peglat WoW.
http://www.swtormovies.com/movieview.php?id=637
ma isto ko wow nema neke velike razlike
ima razlike...
nema auto attack, nema addonova, ne mozes customize-at interface, nebalansirana je u pogledu klasa za pvp (doduse skoro svaki mmo je takav osim guild wars-a)
po meni graficki igra izgleda kao da je napravljena po kotor 2 sa malo usminkanijim detaljima, za igru koja je napravljena 2011/2012, mogao bih se cak usuditi i reci da wow bolje izgleda.
Igra je zapravo puno balansiranija u PvP nego sto je WoW ikad bio, i to out-of-the-box; jedina zamjerka je sto nema diminishing returns na CC/ stunovima, da to uvedu bilo bi blizu savrsenog. Sve price o nebalansu su jednostavno produkt idiota i l2p slucajeva. Naravno da postoje lakse i teze klase za igrat, pa eto svi igraju Sith Sorcerere jer je on kao "najjaci" a zapravo je samo 3 button klasa s kojom je lako ubijat te je stoga najpopularniji. Međutim ja ih ownam samo tako s Guardianom koji je smatran jednom od, ako ne i najgorom klasom, i ja sam prezadovoljan njime. Nema nikakvog disbalansa prevelikog. I graficki izgleda predobro na highest settingsima, daleko bolje od WoW-a, ne znam po cemu sudis. Mozda po videima iz bete kad su bile dostupni samo Low settings (iako je pisalo da su namjesteni na High zapravo su bili Low; grafika je puno bolja u actual igri).
daj par ss na pm pa da vidim o cemu se radi...
A kladim se da ljudi koji pljuju po igri nisu ni zaigrali kak spada 
A kladim se da ljudi koji pljuju po igri nisu ni zaigrali kak spada 
igrao betu, na zadnjem sam beta testu kad je bilo stress test za servere dosa do 22-23 lvl mozda i vise nesicam se