Star Wars: The Old Republic - statistike

poruka: 12
|
čitano: 1.189
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Star Wars: The Old Republic - statistike".
4 godine
Vidjet ćemo još, ali s bussines strane ova krivulja obećava.
4 godine
Re: Star Wars: The Old Republic - statistike

mene vise interesiraju brojke igraca, a ne ko je cega koliko pobio... pogotovo brojke nakon misec dana izlaska, jer tek ce se tada vidjeti koliko ljudi igra sw tor, odnosno kad pocnu placat pretplate.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 17:48 (Obi Wan).
14 mjeseci

Jel ova igra radi na istom principu kao i World of Warcraft? Ono, označi pa klikaj tipke? :D

Pitam jer 98% MMO igara radi na tom istom principu kao i WoW. Meni je to dosadan system.

8 mjeseci

@tigerija

Sistem je otprilike takav da, međutim bitna razlika je što nema auto attacka već svaki ability moraš posebno sam izvest. I općenito je stil igre sličan WoWu recimo, ali po dosta toga bolji, npr. fully voice-actano, izbori (većinu toga možeš riješiti na više od jednog načina), odnosi s companionima, i slične stvari koje zbilja pomažu ufuravanju u igru. I što se mene tiče izvrsno je postignut osjećaj progressa, iz levela u level izgledaš sve moćnije, te se ekipa tako prema tebi i ponaša i općenito je super izvedeno.

11 mjeseci
tigerija kaže...

Jel ova igra radi na istom principu kao i World of Warcraft? Ono, označi pa klikaj tipke? :D

Pitam jer 98% MMO igara radi na tom istom principu kao i WoW. Meni je to dosadan system.

A kakav ti je to zanimljiv system ?

4 godine

Po videima koje sam vidio, dosadnije od WoW-a... Previše nerealno za moj ukus i nezanimljivo (moraš baš volit SW, ja ga ne volim, iako sam fan SF-a). Idem dalje peglat WoW.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
8 mjeseci

http://www.swtormovies.com/movieview.php?id=637

ma isto ko wow nema neke velike razlike

4 godine

ima razlike...

nema auto attack, nema addonova, ne mozes customize-at interface, nebalansirana je u pogledu klasa za pvp (doduse skoro svaki mmo je takav osim guild wars-a)

po meni graficki igra izgleda kao da je napravljena po kotor 2 sa malo usminkanijim detaljima, za igru koja je napravljena 2011/2012, mogao bih se cak usuditi i reci da wow bolje izgleda.

8 mjeseci

Igra je zapravo puno balansiranija u PvP nego sto je WoW ikad bio, i to out-of-the-box; jedina zamjerka je sto nema diminishing returns na CC/ stunovima, da to uvedu bilo bi blizu savrsenog. Sve price o nebalansu su jednostavno produkt idiota i l2p slucajeva. Naravno da postoje lakse i teze klase za igrat, pa eto svi igraju Sith Sorcerere jer je on kao "najjaci" a zapravo je samo 3 button klasa s kojom je lako ubijat te je stoga najpopularniji. Međutim ja ih ownam samo tako s Guardianom koji je smatran jednom od, ako ne i najgorom klasom, i ja sam prezadovoljan njime. Nema nikakvog disbalansa prevelikog. I graficki izgleda predobro na highest settingsima, daleko bolje od WoW-a, ne znam po cemu sudis. Mozda po videima iz bete kad su bile dostupni samo Low settings (iako je pisalo da su namjesteni na High zapravo su bili Low; grafika je puno bolja u actual igri).

4 godine

daj par ss na pm pa da vidim o cemu se radi...

4 godine

A kladim se da ljudi koji pljuju po igri nisu ni zaigrali kak spada {#}

Lijep pozdrav ;)
4 godine
Dado_ZG78 kaže...

A kladim se da ljudi koji pljuju po igri nisu ni zaigrali kak spada {#}

igrao betu, na zadnjem sam beta testu kad je bilo stress test za servere dosa do 22-23 lvl mozda i vise nesicam se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice