Startao Aion

poruka: 62
|
čitano: 3.245
1
2
3
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Startao Aion".
22 mjeseca
Startao Aion

evo ja lvl 10 vec :)

2 godine
Startao Aion

Kakva ti je igra?

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
22 mjeseca
Startao Aion

cuj posto nisam dosao dalje od lvl 12.. za sada odlicna..

poanta je da ta igra nije SAD izasla.. ona je vec neko vrijeme na trzistu ali samo kod azijata.. tako da je jako ispolirana (zapravo niti jednog buga do sada), prekrasna grafika, radi ko zmaj (recimo alt tab no frks!), ucitava se za sekundu.. nesto nevjerojatno...

2 godine
Startao Aion

Može li netko navesti konkretne prednosti Aion-a nad WoW-om?

Lijep pozdrav ;)
14 mjeseci
RE: Startao Aion
Dado_ZG78 kaže...

Može li netko navesti konkretne prednosti Aion-a nad WoW-om?

Kažu (oni koji su igrali) da se radi o ispeglanoj kopiji WoW-a, i ničemu više...

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
14 mjeseci
Startao Aion

Ispeglana kopija je i RoM, samo da nije uzasno bugovita, a cak je 'besplatna'.

22 mjeseca

Kažu (oni koji su igrali) da se radi o ispeglanoj kopiji WoW-a, i ničemu više

cuj.. pa recimo Diablo 3 nije nista vishe nego ispeglani D1 i D2 pa ce opet rulja poluditi za igrom :)

2 godine
Genie kaže...

cuj.. pa recimo Diablo 3 nije nista vishe nego ispeglani D1 i D2 pa ce opet rulja poluditi za igrom :)

Ali Diablo je nastavak Diabla, a Aion svakako nije WoW-aNamigiva

BTW, pa gdje je stipo3, jel moguće da još nema njegovog komentara ovdjeCool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
Armor kaže...

Ali Diablo je nastavak Diabla, a Aion svakako nije WoW-aNamigiva

Pa to mu je prednost, a ne mana!

20 mjeseci
Startao Aion

igra nije loša, barem po videima koje sam vidio...

al činjenica je da je osrednja, ipak NC Soft ulaže više vremena i resursa u Guild Wars 2 nego u ovo...tak da Aion je pola od onog kaj ce sad bit GW2 dok izađe,,,

a uostalom u Aionu je sve već viđeno desetke puta, od priče pa do sustava borbe, iskreno jedan Cabal Online koji je tu vec koju godinu ima sličan/bolji sistem borbe

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
14 mjeseci
Genie kaže...

Slažem se, Diablo 3 će biti jednako prosječan kao 1 i 2, samo što će ga ljudi voljeti više od života jer to je Blizzard radio...

Ma daj pogledaj ježa ponovno, pa 'ko ga ne bi htio..
2 godine

Ni ja ni Stipo se tu ne javljamo jer stvarno imate presmiješne komentare. Čemu da uopće pišemo?

Mislim, koje su prednosti Aiona nad WoWom?

Samo pitanje je neutemeljeno i glupo na više načina.

Po čemu je Wow bolji od Everquesta?

Po čemu je Aion kopija WoWa? Zbog sličnog UI-a, sistema dobivanja questova, i levelanja?? Pa onda su svu MMORPGovi kopije jedni drugih.

A WoW je majstor kopiranja drugih, i uzimanja ideja te ukomponiranja u WoW.

Svaka čast WoWu, to što je postigao je izuzetno, i ostat će u knjigama, i znaju za njega i ljudi koji nisu nikad igrali nijednu igru.

Ali to ne znači da je najbolji. Nipošto. (Tehnički govoreći, subjektivno naravno da svako voli nešto drugo)

Više je LotrO sličan WoWu nego Aion, a i to ste pokušavali dokazati na početku (kako Lotro nevalja), pa vas je malo ekipa ovdje spustila na zemlju.

A ovo da oni koji su ga igrali kažu da je kopija wowa je glupost. Puno češći slučaj je da oni koji su ga probali čak i na beti, nisu prestali, dapače pustili su stare conane, wowowe, warhammere, itd...

A što se našeg communitya tiče, ne brini, živ je i zdrav i sve super šljaka. Uskoro je gotovo i sajt za legiju (gildu)

I prije nego što nešto popljujete, probajte, ne vjerujte trollovima po forumima. Iako, na kraju krajeva, čak i ako ne probate, vaš gubitak, ne moj. Ja već itekako uživam u igri.

21 mjesec
Startao Aion

ako tako gledamo,svaka igra je kopija neke druge igre,pogotovo kada su u istom žanru

ima malo noviteta!!!

ali to je kao i u muzici-svaka pjesma kojoj je blues u krojenima pomalo liči na neko drugu

ja sam zadnjih 4 mjeseca,budući se zasitih nakon 4 godine WOW skinuo i probao skoro 14-15 besplatnih MMORPG-a ali kad podvučem crtu,sve se svodi na vrlo slične stvari-odi tamo,ubi,donesi,levelaj......

ne želim time reći da uopće nema dobrih igra ali razlike su male

jedva čekam AION probati

ide od petka???????????????

Cool

tateK
22 mjeseca

Ja ga igram isto u head startu, ne žurim s levelanjem doduše, polako, ima vremena :) Za sada mi se jako sviđa i dobro su ga ispolirali (igrao sam kinesku i eu betu, vidi se napredak), tu i tamo ima koji bug, sitno, sitno ništa gamebreaking. Zanimljivo je da unatoč gužvi na startu nije bilo laga/crasha (bar na mom serveru, Castor). Jedina oveća zamjerka je što se moralo čekati jedan dan da uspiju dati iteme za CE, ali s obzirom da je sve riješeno u manje od 24 sata - oprošteno!

A što se trollova tiče, probajte ljudi, pa sudite ;)

rogues do it from behind ;)
2 godine

Prvo je bilo rečeno da CE i preorder itemi neće ni biti davani prije samog izlaska 25.09. oni su opet dali prije roka.

Ma kapa dole cijelom njihovom supportu. Stvarno slušaju, trude se i rade.

Btw, novi site im je fantastičan! Armory koji instant prati sve živo, nema uploada jednom dnevno, nego se odmah šaku podaci. Čak mogu u 3D vidjeti kako mi za zbilja izgleda lik u igri.

Jedina zamjerka je loš službeni forum, ali i to će ziher poboljšati.

Da, mi smo sa Castora iz open bete prešli na Spatalos.

22 mjeseca

Slažem se, support radi svoje. Čak su me jako iznenadili što su maknuli onaj failguard, obično su kompanije tvrdoglavije oko takvih gluposti :) 

Ništa, treba vidit kako će se razvijat od sada nadalje.

20 mjeseci
Startao Aion

i koliko plaćate mjesečnu pretplatu za Aion?

2 godine

Isto ko i svaki drugi premium MMORPG.

Okvirno oko 100kn.

13eura ako se ne varam.

5 mjeseci
neaktivan
Startao Aion

koja je spika sa aktiviranjem accounta? moram odma kupit i jedan prepade bon, ko u svim ostalim mmorpg-ovima, il se mogu igrat mesec dana il koliko vec daju za pocetak.

Ima vec kakav hrvatski guild na nekom serveru?

22 mjeseca

Kad kupiš igru dobiješ mjesec dana igranja i možeš ih aktivirati kreditnom karticom. Neće ništa naplatiti, nego služi aktivaciji, nakon toga možeš na bonove. Oni koji preorderaju dobiju tjedan dana dodatno još ali mislim da je za to sada već kasno.

20 mjeseci
Startao Aion

Guild Wars 2 ipak cekam...kupim igru i igram, bez blesavih pretplata...

i uostalom kakog god da okrenem...jedan tim radi 2 igre ... jednu upola kraće od druge ... a ova druga ima "povijest" i jaaaako puno fanova...

tak da je puno više uloženo u GW koji je po cijeni pristupačniji (nema pretplate)

ne kažem da je Aion loš... ali je jedva sjena svom tati GW.u

5 mjeseci
Startao Aion

Ništa posebno. Igrao i jeste što god neko pričao kopija je WoWa.  Zašto?

E pa zato jer nije ništa previše originalno i sve je već viđeno.

Igra je fantasy. Od klasa imate (zamislite) Magea, Wariora i recimo Priesta, haha jako originalno. Da su se bar potrudili i smislili neka nova imena za klase.

Također imate dvije strane!!! NEVJEROJATNO možete se boriti na svijetloj strani (Elyos) ili tamnoj strani (Asmodians)! COOL :)  

Zašto nema tri strane ili četri??   Ah da pa naravo da nema, da ima nebi bili originalni :)

Također, da igra jest originalna, vjerojatno nebi bila fantasy već bi se radnja odvijala u drukčijem okružju (svemir možda ili sadašnje vrijeme).

Takvih igara ima hrpa RoM, GuildWars, Lotro, Conan, sad i ovo itd...  i samim tim što su radnju smjestili u fantasy svijet pretendiraju na naslov najboljeg, a to je i bit će još dugo WoW, ma što god tko pričao o tome.

Od MMORPG igara, jedina originalna i drukčija je EVE Online, a kad smo kod originalnosti najavljivao se kao originaln i genijalan i Hellgate pa znamo kako je završio.

Zanimljive su reakcije kao nekih "gejmera":

1. U Aionu npr. dobijete "krila" (uuuuu!)  na lvl 10 :)  to je sada odjednom GENIJALNO, a kada u Blizzardu kažu da će spustiti granicu lvl na kojem se može dobiti bolji mount ili letenje onda svi pljucaju po njima..

2. Mnogima je u aionu grafika super, bolja nego u WoWu itd, a kada Blizzard pojača grafiku sa patchavima i ekspanzijama onda opet svi seru (da oprostite) jer se više ne mogu igrati, fps ima pada itd.

3. Mnogi igrači WoWa govore da je PvP otišao kvragu da nije isti kao prije itd - pa normlano da će govoriti kad sad imaju veću konkurenciju sa 11 milijuna ljudi nego kad ih je bilo nekoliko stotina tisuća :)

4. Lore - Zamislite Aion ima priču (još najbolje da nema), a odjednom svi pljucaju po Blizzardu jer kao Cataclysm ruši loru! Nije točno, priča se razvija, svijet evoluira, ide dalje.

Postoji još mnogo razloga zbog kojih ljudi pljucaju po WoWu, a u većini slučajeva razlozi su jednostavno što se u masi igrača koje WoW ima, oni koji su nekad bili "lokalne face" sa cool gearom više nisu jer se u velikoj bari uvijek nađu velike ribe, pa sad takvi bježe u neke Aione i slične igre :)

Moj zaključak je da po dosad viđenom, apsolutno nema nikakvog razloga za uopće probat igru jer je vrlo, vrlo slična mnogim drugim MMORPG igrama i ako ste igrali jednu igrali ste ih sve.

A ja ću rađe produžiti moj nekativni račun na WoWu i nastaviti igrati sa svojim već razvijenim likom i napredovat dalje u novim ekspanzijama nego sve ispočetka.

Račun na WoWu produžio sam i nakon probavanja Lotra i Helgatea i nisam pogriješio. Povijest se ponavlja.

Vidjet ćemo koja će igra imat više igrača i fanova za godinu, dvije.  Naročito kada izađe Warcraft film, kojeg režira Sam Raimi :)  hehe bit će to eksplozija :)

2 godine

Opet pretpostavke... Koliko si igrao Aion da kazes da nije ni sjena GW-u?

Btw, ne radi isti tim 2 igre. GW ako se ne varam radi Arena.net (ex blizzard), a NCsoft korea radi AION.

A ako mislis da jedna firma ne moze raditi vise dobrih naslova, onda je to smijesno. Pa ni blizzard ne radi samo WoW.

I Aion je u razvoju od 2003. i puno je truda uloženo u razvoj. Zone su fantasticne, mjuza, likovi, čak i priča i atmosfera su odlične.

Ako ti nije bed dat prvih mjesec dana ili dva mjeseca probaj i vidi, vjerujem da se nećeš razočarati. ;)

2 godine

Svaka čast na duljem postu, ali opet je besmislen.

Igra je loša jer je fantasy, i jer ima poznate klase? Daj se poklopi ušima.

Ok, treba napravit igru koja nije sci fi, fantasy, nego nešto skroz šesnaesto, sa likovima koji ne izgledaju ko ljudi, nego amebe, bičaši, i šta ti ga ja znam, onda će biti super!

Zašto ste toliko isključivi? da jedna igra bude dobra, druga mora biti loša? Ako je AION dobar, WoW mora biti smeće (i obratno)

Ja bar WoWu priznam i uspjeh i veličinu i sve što je postigao. Ali da zbog toga ne smije jedna druga igra biti dobra? Svašta...

Svijet se stvarno pretvorio u stravične razmažene fanboyeve. Samo ovo ili samo ono. I kod grafičkih, procova, konzola, automobila, igara...koma.

Nova Insignia je bezveze btw, ima ista 4 kotača ko i svi auti!! Užas! I izgleda slično ko ostali auti! FTL, suxorz, QQ!

Btw, ne znam jel opće ima smisla raspravljat ovdje.

Ako je neko bez predrasuda željan bilo kakvih detalja o Aionu, neko dođe na naš community (aioncroatia.com), ili mene pita preko PM ili maila.

5 mjeseci
neaktivan
Startao Aion
Vidim da se Dachande gore ljuti kaj svi usporeduju svaki novi mmorpga sa wowom. wow je po meni na prvom mjestu radi svog strasno dobro razvijenog informacijskog sustava spelova i skilova. imas hrpu skilova za svaku klasu koji se ne ponavljaju, zanimljivi su, izbalansirani su, sve se isplati koristiti i predobro se kombiniraju medusobno. kad izade neki mmorpg sa tako dobro razradenim skill/tallent sustavom, e tek onda mozes pocet usporedivati princip pvp-a, questanja, instanci, craftinga i svega ostaloga. od warhammera sam ja ocekivao bogat skil sustav, i to je bilo toliko smijesno razocaranje. pa da cijeli wow ima samo jednu klasu, recimo druida, bi bio zanimljiviji od war-a :D. (salim se, mozda je neko zagrizao za war pa nek se ne furi odma ;))
conan mi je imao neke cari u tim comboima, vidim da i aion ima neku slicnu spiku, vidim i dosta bogat arsenal skilova kod klasa, znam da azijati cijene dobru igrivosti, probat cu ga nema sta :)
2 godine

Ne ljuti se Dachande kaj ga usporedjuju sa WoW-om.

Smeta me jedino što ljudi ne mogu podnijeti da postoji više dobrih igara. I ako Aion bude dobar, to ne znači da je WoW loš.

I što me jako smeta je kad se ide nekoj igri prigovarat za originalnost, a sam WoW svoju popularnost duguje NEoriginalnosti! Sve živo je uzeo od drugih igara, i iskombinirao (iako jako kvalitetno i lijepo) u sebe. Pa i ovi achievementi kaj su dodani su totalna kopija Lotra, kasnije Warhammera.

2 godine
Startao Aion

Lijepo bih zamolio da mi netko odgovori na par pitanja koja me zanimaju u vezi Aiona.

1. Koliko je taj Aion zapravo star (kao igra, shvatio sam da postoji već neko vrijeme u Korei)?
2. Kada će biti dostupan kod nas za kupnju?
3. Postoji li besplatna proba igre (kao što je u WoWu 15 dana trial)?
4. Kolika je mjesečna pretplata i dali postoje bonovi za nju dostupni u našim trgovinama?
5. Ako sam dobro negdje vidio, lvl 50 je max. Što se radi na lvl 50? (Ovo pitanje je isključivo postavljeno zato jer je jedna igra (MMORPG) koju sam igrao prije, na lvl hit capu nudila instance u koje svi istovremeno mogu ići pa nikad nije bilo spawnaninh bosseva, odnosno svi su sam stajali i farmali ih...)

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
20 mjeseci
Dachande kaže...

Btw, ne radi isti tim 2 igre. GW ako se ne varam radi Arena.net (ex blizzard), a NCsoft korea radi AION.

A ako mislis da jedna firma ne moze raditi vise dobrih naslova, onda je to smijesno. Pa ni blizzard ne radi samo WoW.

I Aion je u razvoju od 2003. i puno je truda uloženo u razvoj. Zone su fantasticne, mjuza, likovi, čak i priča i atmosfera su odlične.

Ako ti nije bed dat prvih mjesec dana ili dva mjeseca probaj i vidi, vjerujem da se nećeš razočarati. ;)

GW je od NC Softa

2 godine

@doxy

NCsoft je velika firma, a Arena net je njihov recimo ogranak. Arena net je napravio GW.

AION radi ne samo drugi tim, vec i druga firma pod NC soft corporationom.

@Creative

1.) U Koreji je izašao u studenom lani. U kini u travnju ove godine ako se ne varam.

2.) Algoritam očekuje 25.09. da se pojavi kod njih. Možda će kasniti dan dva zbog ogromne navale i problema sa shippingom (meni je tek danas poslano iz uk)

3.) Svaki trial kod mmorpg-ova dodje tek nakon nekih godinu dana (svojevrsni trial su bili closed i open beta eventi)

4.) Bonovi će biti dostupni kod nas pošto su isti kao i za lineage i city of heroes (pretplata je 12.99 ojra)

5.) lvl cap je 50. A imat ćeš itekako puno posla. Recimo da je jako veliki naglasak stavljan na njihovu inačicu PvP-a koja se zove PvPvE, a kao što ima kaže, ne uključuje samo 2 suprotne strane, već i 3. kompjuterski kontroliranu fakciju koja se upliće u sukob. A za one koji ne vole PvP, ima već sad barem 10ak kvalitetnih instanci/raidova.

12 mjeseci
doxy kaže...
Dachande kaže...

GW je od NC Softa

GW radi ArenaNet, NCSoft ga izdaje.

1
2
3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

17:14 Matematika
17:13 Assassins Creed 2
17:12 Kvantiteta Mafie II
17:12 MSN error kod
17:11 Dragon Age
17:09 Samo ih je 16...
17:09 Zamjena baterije - zamjena iPada
17:09 Najavljen Deus Ex: Human Revolution
17:08 Nokia 5230
17:08 Kako provjerit dali mi radi scroll button na mišu.
17:07 Hrvatski developeri
17:07 Windows 7:novi folder-novi prozor
17:06 Nokia 5800 v40 software
17:05 Pomoć oko fakulteta... :)
17:05 Pitanja i odgovori iPhone?
17:01 Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17:00 Battlefield: Bad Company 2 za PC
16:56 Tipkovnica preporuka
16:56 Windows 7 - dojmovi
16:53 Još propusta u Internet Exploreru
16:50 Bicikli: Trek ili Kona
16:49 Flashanje mobitela
16:49 Lockerz je SCAM!
16:48 Iphone Jailbreak
16:42 Konfiguracija za BFBC2
16:42 Samsung SyncMaster T200 krepo...
16:41 Gta 4 slabi fps
16:38 Nvidia Fermi info
16:38 Problemi sa Samsungom T220
16:36 Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
16:33 Povecati slova u subtitle
16:31 Smiješne slike
16:31 HTC Touch HD
16:28 System restore did not complete successfully
16:25 [REVIEW] Kaspersky IS 2010
16:24 Linksys WRT 160 n
16:24 Nagrada za Jobsovu zamjenu
16:24 Još snažniji Area-51
16:24 Lockerz
16:22 Pogodi tko
16:21 Kako da particioniram disk?
16:21 Gamerski portal
16:18 PS3 igre za prodaju
16:17 Izašao Fraps 3
16:16 Vaši prankovi (šale) i hackovi
16:15 Koji je najbolji antivirusni program
16:14 Kako kupiti igru na www.game.co.uk?
16:13 Koliko dugo cete se baviti gamingom
16:13 Boot "problem"
16:13 Bakterije navaljuju na mobitele?
16:12 Star Trek: Voyager
16:11 Procjena prinetera
16:09 Mijenjanje pozadine! (Automatsko)
16:09 €-castig linkovi
16:08 I7 maticna-nedoumica
16:07 Free Premium RapidShare account
16:02 Hp mini 2133 pomocccc
16:02 Koliko vrijedi ova konfa?
16:02 MSI – milijun AIO-a
16:02 Opera 10.50 i youtube
16:02 Udvostručene internetske prijevare
16:01 NBA 2k10
16:00 Microsoftovi zaposlenici vole iPhone
15:59 Samsung S5230
15:58 Molim help Heroes of Newerth key
15:56 Stvarne brzine T-Com ADSL-a!!!
15:55 Maticna, proc i mem
15:54 Vip Mobilni Internet - problemi
15:52 Humor
15:48 Najbolji program za izradu web stranice
15:46 Paranormalno
15:46 Hdd problem
15:46 Apple vs. Nokia
15:45 Automatska promjena pozadine u Windowsima XP
15:43 League Of Legends
15:41 O svemiru
15:39 Word numeracija
15:35 Nod 32 ili kaspersky
15:32 Opera 10.50
15:31 Call of Duty: Modern Warfare 2
15:28 Preporuka za monitor sa TV karticom
15:25 Strujanje zraka u kučištu
15:23 Medvedščak
15:22 Chrome zeza
15:20 T-com snizio cijene uz ugovornu obvezu
15:18 Koliko dugo vam radi monitor?
15:15 HD5850 - Nova generacija ili ipak...
15:15 Nhl registration code
15:05 Kako plaćati u ratama na ADM-u?
15:04 Jednostavniji mobilni telefoni
15:02 Bug 205
15:01 Metro 2033
14:59 Paranormal Activity
14:57 Najbolji posao sistemskog inženjera
14:57 Matična nvidia 680i sli
14:57 Olympus C-370 driveri i software za Win 7
14:53 Zeleni Ekran problem
14:48 SE C905 problem sa tipkvnicom
14:47 Anno 1404