Steam u brojkama

poruka: 8
|
čitano: 1.166
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Steam u brojkama".
4 godine
Steam u brojkama

Ja za steam imam samo riječi hvale.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
2 godine
neaktivan
RE: Steam u brojkama

nisam još vidio jel valja

sale786
3 godine

bio je dobar dok nisu uveli $=€. sad kupujem samo kad su popusti

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 15:47 (dejo6).
4 godine
dejo6 kaže...

bio je dobar dok nisu uveli $=€. sad kupujem samo kad su popusti

Slažem se, mislim da ću nove igre kupovati preko direct2divea a na Steamu samo igre sa popustima. Do sada sam uspio ubosti Mirror's edge i Psychonauts po 2 €.

3 godine
protjeran
Steam u brojkama

nisam nikad kupovao, ali čini mi se ako će netko već kupiti original da je bolje   kupiti u trgovini jer se dobije i ambalaža, a ovako samo serial key ako se ne varam ?

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine

nikakav serial, igra je vezana uz account. nikad ti više ne treba hard copy dvd ili kopija igre na hardu- ne mozeš ostat bez nje ni na koji način. mada imho steam pokazuje pravu snagu tek u multiplayeru. prvo, uz uključen auto-update igra se sama patchira i ne može se dogodit da se ne možeš spojit ne neki server jer on vrti drugu verziju igre- svi su na istoj verziji. najbolje od svega je friends-tracking & communication sustav (da ga tako nazovem). imaš buddy listu i stanje ekipe na njoj- off/online, van igre ili u nekoj igri. ako je friend in-game vidiš u kojoj igri i na kojem serveru, ili može igrat single. onda ga možeš invitat k sebi/joinat k njemu na server, slat IM poruke, iz svoje igre u njihovu, dakle uopće ne morate igrat istu igru ili igrati uopće.. sve radi iz igre.

fenomenalno ako imaš dobar krug online buddya, recimo ekipu sa servera gdje većinom visiš. nikad ne igraš sam, uvijek možeš joinat k nekom za kog znaš da je normalan i kako igra. zalutaš na neki server, u debilni team, pop*zdiš i taman skužiš da se npr. Noxious pojavio online- odapneš čovjeku poruku: "hey noxi Im all alone here, can u help" i stiže odgovor, tebi direktno u igru- "sure m8, on my way !", kompić ti dođe i počnete rasturat.. kad ekipa počne bježat sa servera odete na neki drugi, zajedno. jedan nađe, drugi joina. ma zakon. da ne kažem kakav je tek štimung kad igraš sa 15 buddya na istom serveru- igraš sa svojom ekipom..

u biti za to ne moraš kupovat igre preko steama, ali ako kupiš sigurno ćeš bit online i koristit sve fore.

loša stvar steama je to što igre ne možeš prodat, jednom kad je kupiš vučeš je u grob Namigiva. zato treba pazit što se kupuje i ok, je dok je igra aktualna igraš je. poslije ionako nikom ne treba.

3 godine
protjeran
Steam u brojkama

svejedno, ne vidim nikakvu značajnu prednost kupovine preko steama ako se za iste novce može kupiti u trgovini, zajedno sa kutijom, uputstvima, itd.....

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine

druga je stvar, kad govorimo o istoj cijeni, što nekom više znači hard-copy (kao tebi- kutija, uputstva), a nekom drugom (kao meni) komfor kupnje iz fotelje u 3 u noći, ne razmišljajući da li igre trenutno ima i kada će, ako će ikad doći. "uputstva" ionako konzumiram preko monitora a kutija mi za dva dana samo skuplja prašinu.

zanimljivo je kod cijena da sad na steamu cod-mw2 košta više nego u algoritmu- to ne bi kupio čisto zbog njihovog bezobrazluka, dok je l4d2 bitno jeftinji (25%).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice