Steamova desetka

poruka: 18
|
čitano: 1.397
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Steamova desetka".
3 godine
Steamova desetka

Evo kako sad izgleda lijestvica.

3 godine
Steamova desetka

ovaj thq complete pack je odlican ali nisam mogao odoliti bfbc2

4 godine
Steamova desetka

Nadam se da ce BF:BC2 ostati uvijek ispred MW2, gamad lopovska (mislim na IW), nikakav popust ni ostali bonus(i) za pre-purchase i jos povise cijene sa uobicajenih 50€ ($) na 60€($).

P.S. mislim da je u jednom trenutku u proslom tjednu MW2 bio cak 7. na listi najprodavanijih

Every time two people have sex, an angel gets a boner
3 godine
RE: Steamova desetka
AA-d00d kaže...

Nadam se da ce BF:BC2 ostati uvijek ispred MW2, gamad lopovska (mislim na IW), nikakav popust ni ostali bonus(i) za pre-purchase i jos povise cijene sa uobicajenih 50€ ($) na 60€($).

P.S. mislim da je u jednom trenutku u proslom tjednu MW2 bio cak 7. na listi najprodavanijih

Da preskup je,ali u algoritmu kad BC2 izađe prodavat će se po 350kn isto kao i MW2.

Nema tu logike......

2 godine
protjeran
pirat kaže...
AA-d00d kaže...

Da preskup je,ali u algoritmu kad BC2 izađe prodavat će se po 350kn isto kao i MW2.

Nema tu logike......

Kad imaju monopol pa mogu radit šta oće

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
4 godine
Steamova desetka

Nije to nikakav monopol nego znaju da imaju vjernu klijentelu koja ce kupiti i da kosta 80€...

Mislio sam inace kupiti samo MW2 CDkey za 250kn ali kolko vidim po komentarima za bc2 (uglavnom dosta toga pozitivno za gameplay) dat cu radje 50€ za steam verziju (cdkey isto kosta oko 250kn ali ne mogu ga registrirati na steam)

4 godine
neaktivan
Steamova desetka

Sve nastavci i remake-ovi :(

Predlažem da čekate popuste, jer uvijek bude prilika, pa čak i za Modern Warfare.

Uzeo sam Medieval II na popustu za 10 eura, da bi vidio par dana kasnije da su stavili popust na popust i prodavali ju za 4 eura.

Inače kolega Britanac mi je rekao da se GTA IV prodavao za 4 funte, no očito su isključili Balkan iz te jednadžbe pa ga nisu ni u prodaju stavili:/

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
3 godine
Očekivani rezultati prodaje na steam-u.
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
3 godine
AA-d00d kaže...

Jos mogu provariti sto je igra skupa na launchu jer je ipak dugo iscekivani hit, ali ono sto mi ide na zivce je sto gamad ne spustaju cijenu znacajnije niti nakon dugo vremena.

Evo recimo CoD4 - na Steamu je jos uvijek 49,99€, na game.co.uk je CoD4 GOTY 20 funti (naravno out of stock), a CoD4 standard 30 funti. Debelo previse za igru koja je izasla 2007. godine

4 godine
Mauro kaže...

Jos mogu provariti sto je igra skupa na launchu jer je ipak dugo iscekivani hit, ali ono sto mi ide na zivce je sto gamad ne spustaju cijenu znacajnije niti nakon dugo vremena.

Evo recimo CoD4 - na Steamu je jos uvijek 49,99€, na game.co.uk je CoD4 GOTY 20 funti (naravno out of stock), a CoD4 standard 30 funti. Debelo previse za igru koja je izasla 2007. godine

Meni je najveci problem sto imam vec hrpu igri na steamu tako da mi se bas neda prelaziti na druge alternative (direct2drive ili impulse) gdje su cijene jeftinijeNeodlučan

Prednost te digitalne distribucije da sve imam na jednom mjestu a to mi opet nista ne znaci ako moram pamtiti username i pw-e od 5 acc.

Evo recimo BC2 na d2d 34.95 funti...steam je naravno 50€

CoD4 na d2d 30 funti a kao sto si ti rekao steam je 50€

Da bar nikad nisam otisao na steamViče

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 8:20 (AA-d00d).
3 godine
Steamova desetka

Izgleda da je naglo pao Battlefield...Osmijeh

4 godine
AA-d00d kaže...

I unatoč svemu tome, od izlaska nalazi se gotovo stalno na prvom mjestu najprodavanijih igara na steam, eventualno tu i tamo padne koje mjesto dva kad izađe neka nova igra ili preorder, ali samo nakratko.

4 godine
Steamova desetka

Ja sam gledal danas već 10 puta i od jutra je ovak:

:) :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
3 godine
reservoir dog kaže...

Sve nastavci i remake-ovi :(

Inače kolega Britanac mi je rekao da se GTA IV prodavao za 4 funte, no očito su isključili Balkan iz te jednadžbe pa ga nisu ni u prodaju stavili:/

Ja sam prošli tjedan ubo GTA IV na gamesplanetu za 10 funti (to je download dućan od game.co.uk). Bilo je sniženje 50%. Treba pratiti steamunpowered.eu. Tamo sve objavljuju.

3 godine
Mauro kaže...

Nije ti više out of stock. Prije par dana sam ga naručio po toj cijeni. Jedino piše da se čeka par dana da ga dobe na skladište.

EDIT: Sorry, vidim da je opet out of stock. Kako ga brzo prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 15:17 (Tvrdy).
4 godine
dekstroza kaže...

I unatoč svemu tome, od izlaska nalazi se gotovo stalno na prvom mjestu najprodavanijih igara na steam, eventualno tu i tamo padne koje mjesto dva kad izađe neka nova igra ili preorder, ali samo nakratko.

Iskreno ja potpuno sumnjam u tocnost te top sellers liste.

Ulazi u tu listu i primjerci koji su kupljeni retail (npr MW2) ili samo direktno preko steama?

4 godine
AA-d00d kaže...

Iskreno ja potpuno sumnjam u tocnost te top sellers liste.

Ulazi u tu listu i primjerci koji su kupljeni retail (npr MW2) ili samo direktno preko steama?

Samo direktno preko steama, i mislim da ne računaju po broju prodanih primjeraka nego po zaradi.

4 godine
dekstroza kaže...

Samo direktno preko steama, i mislim da ne računaju po broju prodanih primjeraka nego po zaradi.

Onda mi je i jasno zasto se drzi vecinom medju top5...60€....<instert racist comment>

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice