Stigao Humble Indie Bundle V

poruka: 9
|
čitano: 498
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao Humble Indie Bundle V".
4 godine

samo psyhonauts vrijede tu lovu

Stay a while and listen...
15 mjeseci

Samo pogledajte te igre, Amnesia, Bastion, Limbo, Psychonauts, koji je ujedno moj najdraži platformer, te Sword & Sorcery za koji iskreno nisam čuo ali vjerujem da se radi o dobroj igri. Daleko najbolji Humble Indie Bundle do sada, i kako da čovjek sad nedadne par dolara za ovako nešto. Sve skupa vrijedi ako ne i više nego pojedine AAA igre.

4 godine

Dobio sam obavijest na mail da je dostupan jučer oko 20:45 i bacio pogled na stranice - tada je već uprihodio oko 850 000 dolara. Trenutno je na milijun i 870 tisuća dolara, a nije prošao niti dan od početka - vjerojatno će prihod biti preko dva milijuna prije isteka 24 sata prodaje, a budući da će se prodavati još 13 dana, velika je vjerojatnost da će postati najuspješniji bundle (trenutno je to HIB4 s preko 2,37 milijuna prihoda).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
23 mjeseca
Re: Stigao Humble Indie Bundle V
pad0branac kaže...

koju lovu?

5 godina

Najbolji do sad IMHO. Ovaj bastion sam igrao dosta dugo, i danas ga upalim i gustam.

Ovo je hvale vrijedan projekt i svaki sam kupio, bez obzira koje su igre u njemu.

4 godine
Re: Stigao Humble Indie Bundle V
BlueMax kaže...
pad0branac kaže...

koju lovu?

tih 7$ koliko već dođe...

a onda još dobiš 4 naslova!!! 

možda su me neki pogrešno shvatili, sam psihonauts vrijedi i još više nego što je cijena bundlea...

mogu bez oklijevanja reč da je u njemu samome više zabave nego li u zadnjih 5 COD-a

Stay a while and listen...
23 mjeseca

je, krivo sam te razumio.

4 godine

Available on PC,MAC and LINUX -> Hoce rec available on Windows,Mac OS X and Linux..... samo sto zgleda nitko o tome ne razmislja...

{| qu!ck_s!1\/3r |}
3 godine

Ovo je grijeh ne kupiti, baš sam isprobao Bastion i igra je fantastična.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice