samo psyhonauts vrijede tu lovu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo pogledajte te igre, Amnesia, Bastion, Limbo, Psychonauts, koji je ujedno moj najdraži platformer, te Sword & Sorcery za koji iskreno nisam čuo ali vjerujem da se radi o dobroj igri. Daleko najbolji Humble Indie Bundle do sada, i kako da čovjek sad nedadne par dolara za ovako nešto. Sve skupa vrijedi ako ne i više nego pojedine AAA igre.
Dobio sam obavijest na mail da je dostupan jučer oko 20:45 i bacio pogled na stranice - tada je već uprihodio oko 850 000 dolara. Trenutno je na milijun i 870 tisuća dolara, a nije prošao niti dan od početka - vjerojatno će prihod biti preko dva milijuna prije isteka 24 sata prodaje, a budući da će se prodavati još 13 dana, velika je vjerojatnost da će postati najuspješniji bundle (trenutno je to HIB4 s preko 2,37 milijuna prihoda).
koju lovu?
Najbolji do sad IMHO. Ovaj bastion sam igrao dosta dugo, i danas ga upalim i gustam.
Ovo je hvale vrijedan projekt i svaki sam kupio, bez obzira koje su igre u njemu.
koju lovu?
tih 7$ koliko već dođe...
a onda još dobiš 4 naslova!!!
možda su me neki pogrešno shvatili, sam psihonauts vrijedi i još više nego što je cijena bundlea...
mogu bez oklijevanja reč da je u njemu samome više zabave nego li u zadnjih 5 COD-a
je, krivo sam te razumio.
Available on PC,MAC and LINUX -> Hoce rec available on Windows,Mac OS X and Linux..... samo sto zgleda nitko o tome ne razmislja...
Ovo je grijeh ne kupiti, baš sam isprobao Bastion i igra je fantastična.