Što krije Dragon Age 2?

poruka: 12
|
čitano: 1.084
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Što krije Dragon Age 2?".
4 godine
Što krije Dragon Age 2?

Super jedva čekam da izađe. Prvi nastavak mi je bio odličan i dlc dodaci su bili odlični.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 8:28 (Hummer).
4 godine
Što krije Dragon Age 2?

Bioware radi hit za hitom :) odlično. Imaju dva odlična serijala u svom posjedu, Dragon Age i Mass Effect.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
3 godine
RE: Što krije Dragon Age 2?

Super će ovo biti.Sviđa mi se novi grafički stil,bpo meni je baš pogođen i unikatan.Točno ono što su i željeli napraviti.

4 godine
Što krije Dragon Age 2?

Igra izlazi 8. 3. 2011. u SAD-u i 11. 3. u Europi.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
4 godine
Što krije Dragon Age 2?

Ma Bioware uvijek radi dobre igre, ali zna i napalit rulju s super trailerima

Cypher: Ignorance is bliss.
2 godine
protjeran
Što krije Dragon Age 2?

o cem autor teksta i neke persone na forumu trabunjaju, kakav pobogu novi vizaulni, stil kakvi unapredjeni likovi?!?

na sluzbenim stanicama, osim dva mutna artworka, nema apsolutno niceg a sam trailer nema veze ni s engine-om ni s vizualnim stilom (kao ni oni traileri u jedinici) pogotovo stoga sto na njemu nije radio Bioware vec Blurovci

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 13:13 (dado8).
3 godine
dado8 kaže...

o cem autor teksta i neke persone na forumu trabunjaju, kakav pobogu novi vizaulni, stil kakvi unapredjeni likovi?!?

na sluzbenim stanicama, osim dva mutna artworka, nema apsolutno niceg a sam trailer nema veze ni s engine-om ni s vizualnim stilom (kao ni oni traileri u jedinici) pogotovo stoga sto na njemu nije radio Bioware vec Blurovci

Ispravak netocnog navoda :) Trailer je napravio Digic iz Budimpeste, i kako je vec dado8 napisao ovo ne prikazuje nista od same igre nego je samo lijepi cinematic trailer. 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
2 godine
protjeran
toTheCore kaže...
dado8 kaže...

Ispravak netocnog navoda :) Trailer je napravio Digic iz Budimpeste, i kako je vec dado8 napisao ovo ne prikazuje nista od same igre nego je samo lijepi cinematic trailer. 

da imas pravo izgleda da su promjenili starog partnera, ovo je zbilja digi-cevo maslo i dosta vuce na Blurovce

sve u svemu nije lose ali (vec sam u prvom postu mislio spomenut) imali su Blurovci daleko boljih trailera od ovog

3 godine
Što krije Dragon Age 2?

Negdje sam pročitao da če se u 2. igrati kao moriganin sin/kčer.

A ako ste pozorno gledali triler kada se prisječa vidječete da se presječa i Morigan i ArchdemonaNeodlučan

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
22 mjeseca

Ne prisjeća se Morrigan već neke randomne žene, on je izbjeglica iz Lotheringa, pa je možda tamo vidio Archdemona.

Inače mi se ne sviđa to što se mora bit čovjek jer nikad nisam ni igrao s čovjekom u 1. dijelu. City elf origin i Dwarf Royal origin su bili najbolje odrađeni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 8:19 (DžavoŠepard).
2 godine
protjeran
DžavoŠepard kaže...

Ne prisjeća se Morrigan već neke randomne žene, on je izbjeglica iz Lotheringa, pa je možda tamo vidio Archdemona.

Inače mi se ne sviđa to što se mora bit čovjek jer nikad nisam ni igrao s čovjekom u 1. dijelu. City elf origin i Dwarf Royal origin su bili najbolje odrađeni.

a kako znas ako nisi nikad odigrao - LOL

22 mjeseca

Nisam igrao s čovjekom igru, ali sam sve origine igrao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice