Super jedva čekam da izađe. Prvi nastavak mi je bio odličan i dlc dodaci su bili odlični.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bioware radi hit za hitom :) odlično. Imaju dva odlična serijala u svom posjedu, Dragon Age i Mass Effect.
Super će ovo biti.Sviđa mi se novi grafički stil,bpo meni je baš pogođen i unikatan.Točno ono što su i željeli napraviti.
Igra izlazi 8. 3. 2011. u SAD-u i 11. 3. u Europi.
Ma Bioware uvijek radi dobre igre, ali zna i napalit rulju s super trailerima
o cem autor teksta i neke persone na forumu trabunjaju, kakav pobogu novi vizaulni, stil kakvi unapredjeni likovi?!?
na sluzbenim stanicama, osim dva mutna artworka, nema apsolutno niceg a sam trailer nema veze ni s engine-om ni s vizualnim stilom (kao ni oni traileri u jedinici) pogotovo stoga sto na njemu nije radio Bioware vec Blurovci
o cem autor teksta i neke persone na forumu trabunjaju, kakav pobogu novi vizaulni, stil kakvi unapredjeni likovi?!?
na sluzbenim stanicama, osim dva mutna artworka, nema apsolutno niceg a sam trailer nema veze ni s engine-om ni s vizualnim stilom (kao ni oni traileri u jedinici) pogotovo stoga sto na njemu nije radio Bioware vec Blurovci
Ispravak netocnog navoda :) Trailer je napravio Digic iz Budimpeste, i kako je vec dado8 napisao ovo ne prikazuje nista od same igre nego je samo lijepi cinematic trailer.
Ispravak netocnog navoda :) Trailer je napravio Digic iz Budimpeste, i kako je vec dado8 napisao ovo ne prikazuje nista od same igre nego je samo lijepi cinematic trailer.
da imas pravo izgleda da su promjenili starog partnera, ovo je zbilja digi-cevo maslo i dosta vuce na Blurovce
sve u svemu nije lose ali (vec sam u prvom postu mislio spomenut) imali su Blurovci daleko boljih trailera od ovog
Negdje sam pročitao da če se u 2. igrati kao moriganin sin/kčer.
A ako ste pozorno gledali triler kada se prisječa vidječete da se presječa i Morigan i Archdemona
Ne prisjeća se Morrigan već neke randomne žene, on je izbjeglica iz Lotheringa, pa je možda tamo vidio Archdemona.
Inače mi se ne sviđa to što se mora bit čovjek jer nikad nisam ni igrao s čovjekom u 1. dijelu. City elf origin i Dwarf Royal origin su bili najbolje odrađeni.
Ne prisjeća se Morrigan već neke randomne žene, on je izbjeglica iz Lotheringa, pa je možda tamo vidio Archdemona.
Inače mi se ne sviđa to što se mora bit čovjek jer nikad nisam ni igrao s čovjekom u 1. dijelu. City elf origin i Dwarf Royal origin su bili najbolje odrađeni.
a kako znas ako nisi nikad odigrao - LOL
Nisam igrao s čovjekom igru, ali sam sve origine igrao.