Što sprema Rockstar San Diego?

poruka: 16
|
čitano: 756
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Što sprema Rockstar San Diego?".
7 mjeseci

najbolje bi bilo rdr 2 al sta god dobijemo to ce biti kvalitetno.igrivo i zabavno sto je na kraju krajeva ono najbitnije

4 godine
Re: Što sprema Rockstar San Diego?
agent47thehitman kaže...

najbolje bi bilo rdr 2 al sta god dobijemo to ce biti kvalitetno.igrivo i zabavno sto je na kraju krajeva ono najbitnije

Slažem se, samo bih dodao:  MORA IZAĆI I NA PC-u! 

{#}

LoL EU: Ferinus
4 godine

portaju na PC pa imaju "puno" posla

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 20:16 (M4X).
4 godine

Dajte mi novi RDR!
Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
4 godine
Danny_HR kaže...

Dajte mi novi RDR!
Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

Dajte mi novi RDR!

ne spamaj{#}

kaj se bacaš u konzolaše

7 mjeseci
zv'jer2 kaže...
agent47thehitman kaže...

Slažem se, samo bih dodao:  MORA IZAĆI I NA PC-u! 

{#}

nemora

4 godine

Ako nije na PC-u, nije se ni dogodilo...

7 mjeseci
Sova kaže...

Ako nije na PC-u, nije se ni dogodilo...

samo ti tako,jako pametno

3 godine

Zasto da dode na PC? da ga mozete lakse piratizirati? na ovom forumu ce ga sigurno barem 70 % PC usera piratizirati bez obzira svidjela im se igra ili ne.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 mjeseci
lovac82 kaže...

Zasto da dode na PC? da ga mozete lakse piratizirati? na ovom forumu ce ga sigurno barem 70 % PC usera piratizirati bez obzira svidjela im se igra ili ne.....

Nemaju svi novaca da daju 300-tinjak kn  za jednu igru.Ja da imam kupio bih svaku igru koja mi se sviđa

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
7 mjeseci
zelenbic kaže...
lovac82 kaže...

Nemaju svi novaca da daju 300-tinjak kn  za jednu igru.Ja da imam kupio bih svaku igru koja mi se sviđa

nebali svi se hvalite "kantama" sa gtx560 pa na dalje grafickim a jednom godisnje nemozete kupiti jednu igru i ocekujete da se izda neka igra.i sto je zalosno,umjesto da se makar kupi witcher da se podrzi ekipa koja stalno se trudi oko igre,izdaje besplatne dlc pakete,kupi se dragon age 2 koji je spreman naplatiti 2 maca i reci,eto to je dlc.samo se bori da pokrenes igre na maxu,kako odmice neces imat sta pokrenut

14 mjeseci
agent47thehitman kaže...
zelenbic kaže...
lovac82 kaže...

nebali svi se hvalite "kantama" sa gtx560 pa na dalje grafickim a jednom godisnje nemozete kupiti jednu igru i ocekujete da se izda neka igra.i sto je zalosno,umjesto da se makar kupi witcher da se podrzi ekipa koja stalno se trudi oko igre,izdaje besplatne dlc pakete,kupi se dragon age 2 koji je spreman naplatiti 2 maca i reci,eto to je dlc.samo se bori da pokrenes igre na maxu,kako odmice neces imat sta pokrenut

Inace moj PC nista posebno  a koliko znam igre najcesce igraju mladi i igraju normalno da kupuju i ovi malo stariji ali po meni je većina ovih mlađih a oni ne zarađuju

3 godine
zelenbic kaže...

Inace moj PC nista posebno  a koliko znam igre najcesce igraju mladi i igraju normalno da kupuju i ovi malo stariji ali po meni je većina ovih mlađih a oni ne zarađuju

Nije istina, mozda ovdje u HR jer ih polovica ne zna uopce sto su igre (samo ih kritiziraju, a vecina nikad ni jednu igru nije probala al mi ionako nismo veliko trziste), ali tamo vani dok je harao Sega, NES, SNES, GB, N64, automati itd (svaka kuca je imala po 2-3 konzole jbt), cak su bili organizirani ko neki eventi..... i da, to su 80% stariji ljudi igrali, znam jer sam zivio u DE do negdje 9 god. Sjecam se jos kada smo ja i stari cekali i cekali da dodemo na red na automatu jer bas ti stariji se nisu odvajali.... a tek u USA, Japanu etc {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
4 godine

Tolko tema o "piratiziranju" i "konzole vs. pc", a ljudi još uvijek ponavljaju jedno te iste gluposti i generaliziranja.

Ajd se svi lijepo igrat i kupovat i piratizirat kako vam paše.  Vaš jal/prezir ili što god prema drugoj "grupi" neće promijeniti baš nikoga iz te "grupe"...

Jedino što punite forum smećem i svoja srca negativnom energijom.  ({#})

LoL EU: Ferinus
14 mjeseci
zv'jer2 kaže...

Tolko tema o "piratiziranju" i "konzole vs. pc", a ljudi još uvijek ponavljaju jedno te iste gluposti i generaliziranja.

Ajd se svi lijepo igrat i kupovat i piratizirat kako vam paše.  Vaš jal/prezir ili što god prema drugoj "grupi" neće promijeniti baš nikoga iz te "grupe"...

Ja sapdam u obje grupe imam steam i kupujem igre ako se nade nesto povoljno ali nemogu dati sad 60€ za novi COD.Ja sam prije samo piratizirao sada sam poceo malo kupovati igrice ali nemam bas sjajna iskustva sa steamom

7 mjeseci
zv'jer2 kaže...

radi se o tome da komentari kao daj Boze rdr za pc,a i sam zna da ce ga skinut i igrat nelegalno gube vezu s razumom,znaci trazis od Boga da ti pomogne prevarit? samo od tog kad krenemo da neidemo dalje,gdje je neko spreman duboko zarovit u novcanik,kupit graficku koja ima preformanse i vise nego dovoljne,jos clockat kako bi nabio koji fps,hvaliti se okolko a nije spreman ni svoju omiljenu igru a svi imamo jednu koju izdvajamo iznad ostalih,kupiti a kasnije se pita zasto nema neceg na pcu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice