Street Fighter i Mortal Kombat u istoj igri?

poruka: 7
|
čitano: 657
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Street Fighter i Mortal Kombat u istoj igri?".
4 godine

Ovaj novi MK izgleda dobro, ali simbioza sa SF-om..  ne znam, nekako mi je to pretjerano malo Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
3 godine
RE: Street Fighter i Mortal Kombat u istoj igri?

mislim da ce izaci dvije verzije toga od svakog jedna(tvoraca SF i MK),al dobro ak sam prezivil dc universe vs MK(cak i nije bilo tak lose)onda cu i ovo

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
2 godine

Volio bih da izadje na pc Izlanuo se

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
2 godine

Nema do MK Trilogy

21 mjesec
neaktivan

Mislim da se takava kombinacija neće nikada ostvariti jer kao što i sami znamo da je riječ od dvjiema igrama koje su standardizirane kao "tabačina" premda su, kada govorimo o stilu u mnogoćemu različite. Već nam je MK vs. DC pokazao koliko je neuspjeha donjelo sve to. Mislim da će ako se to ikad dogodi bit samo jedan u nizu od pokušaja da se MK franšiza vrati u staru slavu koju očito pokušava dobiti u svakom pogledu. Mislim da je mortal kombat odživio svoj vijek premda nisam odigrao zadnju verziju (neznam sigurno ni je li još izašla), te je moguće da mmi to potpuno promijeni mišljenje.

P.S. uvjek sam ostao veći fan Street Fightera nego li MK te iz tog gledišta ne želim takvo nešto!!!

4 godine

Izlazi Street Fighter vs Tekken i Tekken vs Street Fighter. Jedna ce biti u SF grafickom stilu, a druga u Tekken.

To bi moglo biti dobro.

4 godine

kombinacija će biti da će razmijeniti likove i okoliš. dakle MK likovi SF, i obrnuto. Capcom i Namco razmjenjuju..

-- HaHa na sve
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice