Sukob Activisiona i Electronic Artsa

poruka: 55
|
čitano: 1.787
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sukob Activisiona i Electronic Artsa".
15 mjeseci

Po mom mišljenju, već i sada Bad Company 2 briše pod s Call Of Duty: Black Ops, i mislim da će nastaviti s Battlefield 3 nastavkom.

21 mjesec
protjeran
Re: Sukob Activisiona i Electronic Artsa
Kiki-hr- kaže...

Po mom mišljenju, već i sada Bad Company 2 briše pod s Call Of Duty: Black Ops, i mislim da će nastaviti s Battlefield 3 nastavkom.

Da, ali svako drugo dijete čuješ kako govori o "CoD-u" jer si faca ako igraš COD :D

4 godine

"...Call of Duty nastavlja slično, ali u revijalnom tonu donoseći još dinamičnije, još bučnije i scene još bliže akcijskim scenama dostojnima holivudske produkcije."

^

Drugi nacin za "jos veca hrpa glupih cutscene-ova".

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
4 godine

Činjenica je da se EA sve više posvećuje Activisionu i skidanju COD-a s trona, dok bi se maksimalno trebali posvetiti sebi i svojoj igri. Bad Company 2 i loša 2 nastavka COD-a su im bili bitan stepping stone ka vrhu, ali to pričanjem neće postići.

Podsjeća me na situaciju pred parlamentarne izbore prije par godina, kada je SDP (odnosno Milanović) kompletnu kampanju sveo na priču o HDZ-u. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
3 godine

Ma svake godine svaki cod kopija proslog, ako zele bit bolji onda moraju neki vrag ubacit u igru, a ne kopi pejstat prosli nastavak.

Ak se nista ne promjeni battlefield way to go!

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
21 mjesec

Da se activision malo potrudi pa izbaci novi svoj engine dostojan današnjih grafa a  ne pravit svaki CoD na kalup i tako štancat svake godine.Prava sramota za njih, što se mene tiče jedini pravi pomak bi bio sa COD2 na COD4 a ostalo poslije toga mi se jednostavno gadi.. Battlefield rules {#}

2 godine
Danny_HR kaže...

Činjenica je da se EA sve više posvećuje Activisionu i skidanju COD-a s trona, dok bi se maksimalno trebali posvetiti sebi i svojoj igri.

Da, ali igru ne rade oni, nego DICE. Oni samo sjede na rukama cekajuci da im ovi dovrse igru, pa je normalno da u meduvremenu imaju vremena za lupetanje prazne slame...

Tako je i u suprotnom taboru, IW, odnosno Treyarch rade ko crnci 100 na sat, dok se Activision kiti njihovim trudom, i mase uokolo odvaznim izjavama.

Eh, tezak je zivot izdavaca... xD

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
2 godine
protjeran

Nije ni čudo da je došlo do svađe jer activision se ljuti jer EA skida svaki novim battlefiled-om skida legendarni COD s trona. Pitaš sad nekog klinca koja je igra goidne reć će COD 7 balck ops jer misle da su frajeri jer igraju COD, svjededno za bad company 2 je za klince kao strogo čuvana tajna nitko ne zna što je to jer misle da je COD još uvijek na tronu neoboriv. Bad company 2 igraju samo koji redivito idu na game master i stranice sa vijestima o igricama. Uzrok svađe je poznat Activision je ljubomoran na EA.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 19:32 (Genije).
4 godine
DICE je podružnica EA-a.
Nisam ja pod radom mislio samo na programiranje i slično.
EA bi se trebao brinuti o kvalitetnom marketingu, marketinškim trikovima pobijediti konkurenciju a ne komentiranjem konkurentnih igara.
2 godine
Danny_HR kaže...
DICE je podružnica EA-a.
Nisam ja pod radom mislio samo na programiranje i slično.
EA bi se trebao brinuti o kvalitetnom marketingu, marketinškim trikovima pobijediti konkurenciju a ne komentiranjem konkurentnih igara.

DICE je developer studio u vlasnistvu Electronic Artsa koji je izdavac. Znaci DICE pravi igru, EA igru reklamira i prodaje. Ne cini mi se bas da se EA mora jako muciti sa promoviranjem nadolazeceg Battlefielda, zato sam izvukao zakljucak da "sjede na rukama", dok DICE radi. A i ove uvrede na racun konkurencije moze biti neka cudna promotivna strategija. Ne bi to bilo nista novo, duga praksa MS-a i Applea xD

2 godine

Evo, ja se zalazem da naprave FPS o prvom svjetskom ratu. Ako netko misli da se o tome nema sto zanimljivo napraviti, neka se sjeti da je u tom ratu poginulo 15 milijuna ljudi; o tome se itekako da nesto "zanimljivo" napraviti.

Slabe puske, prvi maleni tenkici, konjanici, itd.

A ako nece, neka naprave drugi svjetski rat u kojem je poginulo 50 milijuna ljudi. Pun mi je kofer onih modernih pljuca, lasera, robota i raznih gluposti koji samo podupiru odvratnu Americku propagandu.

I bas me briga tko ce ih napraviti, samo neka naprave kako spada !

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
2 godine

Imas, mnogi ne znaju da je prethodnik battlefield serijala bio smjesten u alternativnu proslost, u razdoblje prvog svjetskog rata. A tu je i Iron Storm, kojega ruku na srce nisam igrao i koji je takoder smjesten u prvi svjetski rat...

2 godine
Kiki-hr- kaže...

"Since its release, almost 6 million copies of Bad Company 2 have been sold worldwide."

"Within 24 hours of going on sale, the game sold more than 7 million copies, 5.6 million in the U.S. and 1.4 million in the UK, breaking the record set by its predecessor Modern Warfare 2 by some 2.5 million copies.   A subtitled version was released in Japan on November 18, 2010. A Japanese-dubbed version was released on December 16, 2010. After six weeks on release, Activision reported Black Ops had earned $1 billion in sales."

Briše pod ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 22:08 (Zizm).
2 godine
protjeran
Zizm kaže...
Kiki-hr- kaže...

"Since its release, almost 6 million copies of Bad Company 2 have been sold worldwide."

"Within 24 hours of going on sale, the game sold more than 7 million copies, 5.6 million in the U.S. and 1.4 million in the UK, breaking the record set by its predecessor Modern Warfare 2 by some 2.5 million copies.      A subtitled version was released in Japan on November 18, 2010. A Japanese-dubbed version was released on December 16, 2010. After six weeks on release, Activision reported Black Ops had earned $1 billion in sales."

Briše pod ?

Prodaja=/=kvaliteta.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
2 godine
Mentalist kaže...
Zizm kaže...
Kiki-hr- kaže...

"Within 24 hours of going on sale, the game sold more than 7 million copies, 5.6 million in the U.S. and 1.4 million in the UK, breaking the record set by its predecessor Modern Warfare 2 by some 2.5 million copies.    A subtitled version was released in Japan on November 18, 2010. A Japanese-dubbed version was released on December 16, 2010. After six weeks on release, Activision reported Black Ops had earned $1 billion in sales."

Briše pod ?

Prodaja=/=kvaliteta.

Ah, da ... Zaboravio sam na to ...

4 godine
zoran123456 kaže...

Evo, ja se zalazem da naprave FPS o prvom svjetskom ratu. Ako netko misli da se o tome nema sto zanimljivo napraviti, neka se sjeti da je u tom ratu poginulo 15 milijuna ljudi; o tome se itekako da nesto "zanimljivo" napraviti.

Slabe puske, prvi maleni tenkici, konjanici, itd. 

Po onome što se ja sjećam iz dokumentaraca igre na temu WW1 se ne rade s razlogom. Bile bi jako dosadne.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 22:29 (ZC_Someone).
4 godine
neaktivan
Zizm kaže...

"Within 24 hours of going on sale, the game sold more than 7 million copies, 5.6 million in the U.S. and 1.4 million in the UK, breaking the record set by its predecessor Modern Warfare 2 by some 2.5 million copies.    A subtitled version was released in Japan on November 18, 2010. A Japanese-dubbed version was released on December 16, 2010. After six weeks on release, Activision reported Black Ops had earned $1 billion in sales."

Briše pod ?

Modern warfare 2 je bio naslov koji je trebao ponoviti uspjeh jedinice,ali je razočarao. mnogi su požalili što su bacili novce na dvojku,a o Black Ops-u da i ne govorimo....

2 godine
Bugy kaže...
Zizm kaže...

Briše pod ?

Modern warfare 2 je bio naslov koji je trebao ponoviti uspjeh jedinice,ali je razočarao. mnogi su požalili što su bacili novce na dvojku,a o Black Ops-u da i ne govorimo....

3 godine
Zizm kaže...
Bugy kaže...
Zizm kaže...

"Within 24 hours of going on sale, the game sold more than 7 million copies, 5.6 million in the U.S. and 1.4 million in the UK, breaking the record set by its predecessor Modern Warfare 2 by some 2.5 million copies.        A subtitled version was released in Japan on November 18, 2010. A Japanese-dubbed version was released on December 16, 2010. After six weeks on release, Activision reported Black Ops had earned $1 billion in sales."

Briše pod ?

"Within 24 hours of going on sale, the game sold more than 7 million copies, 5.6 million in the U.S. and 1.4 million in the UK, breaking the record set by its predecessor Modern Warfare 2 by some 2.5 million copies.        A subtitled version was released in Japan on November 18, 2010. A Japanese-dubbed version was released on December 16, 2010. After six weeks on release, Activision reported Black Ops had earned $1 billion in sales."

Ok skužili smo ne moraš  istu stvar postat 100 x.

4 godine
neaktivan
Promatrač kaže...

Kaj smo skužili? Čemu zagovarati igre koje ne valjaju?

2 godine
Bugy kaže...
Promatrač kaže...

Kaj smo skužili? Čemu zagovarati igre koje ne valjaju?

Ipak neki nisu skužili ...

4 godine
neaktivan
Zizm kaže...

Ipak neki nisu skužili ...

Ma kužim ja tebe,vidim i po sličici tvoga avatara,ali budi objektivan,pa odigraj MW1,pa dvojku ili Black Ops,pa ćeš uvidjeti u kojoj su mjeri sjebali Call Of Duty.

2 godine
bad company 2 prodao se na 360ici u oko 6miliona primjeraka isto toliko na ps3,te pola miliona na pc black ops prodao se u oko 13m primjeraka za xbox te u oko 8,5 za ps3,1milion i dvjesto tisuca za pc.kad dode vgchartz online (trenutno je stranica down) mozete tamo pogledat rezultate prodaje.
ali s obzirom da je black ops bio najvece razocaranje godine mozemo slobodno ocekivat da ce mw3 i batt3 bit li-la u količini prodanih primjeraka,a ne zaboravite ni da se moh prodao u 7miliona primjeraka s obzirom da ta igra vise nalikuje batt3 nego mw3 sigurno ce fanovi serijala kupit prije battlefield nego cod,bit ce jako tjesno...
INSOMNIJA!
14 mjeseci

Pl,tko ce sivljaku skeljit bancinu da se ohladi radi vrijedanja ?

Btw,neznam dali je tko primjetio...

˝jer Battlefield 3 navodno stiže u rujnu...˝

Nisu li rekli 11. mj?

3 godine
CrNa StreLa kaže...
bad company 2 prodao se na 360ici u oko 6miliona primjeraka isto toliko na ps3,te pola miliona na pc 

Tu nešto ne štima.

Jer je bilo da se bc2 prodao na pc-u u više primjeraka neko na obe konzole zajedno...

drahic kaže...

Nisu li rekli 11. mj?

Odkud ti sad to?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 23:16 (pirat).
4 godine
pirat kaže...
CrNa StreLa kaže...
bad company 2 prodao se na 360ici u oko 6miliona primjeraka isto toliko na ps3,te pola miliona na pc 

Tu nešto ne štima.

Jer je bilo da se bc2 prodao na pc-u u više primjeraka neko na obe konzole zajedno...

Nema šanse da ja na PCu samo 500 000. Da je tako velika razlika ne bi sigurno igrači na PC prvi otključali Hastings.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
2 godine
pirat kaže...
CrNa StreLa kaže...

Tu nešto ne štima.

drahic kaže...

Nisu li rekli 11. mj?

Odkud ti sad to?

nema sanse da se bc2 prodao vise na pcu nego na obje konzole pc je relativno malo trziste i cini samo oko 10% cijele prodaje...

INSOMNIJA!
4 godine
CrNa StreLa kaže...

nema sanse da se bc2 prodao vise na pcu nego na obje konzole pc je relativno malo trziste i cini samo oko 10% cijele prodaje...

U krivu si, BC2 je bio iznimka. Ponajviše zbog svoje jake PC pozadine s 1942 i BF2.

2 godine
CrNa StreLa kaže...
pirat kaže...
CrNa StreLa kaže...

Tu nešto ne štima.

drahic kaže...

Nisu li rekli 11. mj?

Odkud ti sad to?

evo clanak iz ozujka 2010 o prodanim primjercima.zadnji put kad sam gledao bc2 na vg chartzu sjecam se da je bc2 imao oko 500000+ primjeraka prodanih na pcu,to je bilo prije jedno 5mjeseci+- neznam sad mozda i jesam u krivu.ali evo sacekajmo da sajt dode online pa cemo vidjet.

http://www.mcvuk.com/news/37880/BFBC2-fastest-seller-of-2010

edit Double post

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 23:33 (CrNa StreLa).
14 mjeseci

drahic kaže...

Nisu li rekli 11. mj?

Odkud ti sad to?

Citati,citati.... :)

Igra riječima je očito postala pravi mali rat, a o rezultatu će odlučiti upravo igrači u studenom ove jeseni i zime, jer Battlefield 3 navodno stiže u rujnu, a Call of Duty: Modern Warfare 3 u studenome.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice