Suradnja autora DotA-e i Valvea

poruka: 11
|
čitano: 1.091
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Suradnja autora DotA-e i Valvea".
2 godine
suspendiran

HON ili Heroes of Newerth -> http://www.heroesofnewerth.com/ je dota u novom enginu neovisna o warcraft franšizi... trenutno je još par dana u beta fazi i privremeno je free za sve.. ali za par dana ide službeni release i cijena igre je 30$... pogledajte koji youtube ingame video ili odigrajte betu dok još stignete. Koliko ja pratim zadnjih 3 tjedna bete igraca ima preko 50 000 i igra mi je odlično sjela.. ako ste fan dote definitivno bi trebali probati... čak je i team koji radi na izdavanju igre (ne mogu se sjetiti imena) dobio suglasnost od autora DOTA-e za izdavanje ove standalone igre.

3 godine

ma dota rula

2 godine
RE: Suradnja autora DotA-e i Valvea
smiglcro kaže...

HON ili Heroes of Newerth -> http://www.heroesofnewerth.com/ je dota u novom enginu neovisna o warcraft franšizi... trenutno je još par dana u beta fazi i privremeno je free za sve.. ali za par dana ide službeni release i cijena igre je 30$... pogledajte koji youtube ingame video ili odigrajte betu dok još stignete. Koliko ja pratim zadnjih 3 tjedna bete igraca ima preko 50 000 i igra mi je odlično sjela.. ako ste fan dote definitivno bi trebali probati... čak je i team koji radi na izdavanju igre (ne mogu se sjetiti imena) dobio suglasnost od autora DOTA-e za izdavanje ove standalone igre.

ispravak: hon nece jako brzo izac prije izlaska moraju izradit novih heroja jos i hon nema veze ni sa doton i valveon on je raden od posebnog tima to jest s2 games

InF3RnO 4eVeR
3 godine
protjeran

ja sam dobio mail u kojem piše da HoN izlazi na tržište oko 12.05.   a onda će tijekom vremena dodavati nove heroje, iteme, itd...

btw,   HoN   gazi dotu u svim segmentima,   DoTA-i je definitivno vrijeme isteklo.       Lako je moguće da će se na Steamu pojaviti neka verzija dote sa boljom grafikom, kao što je uostalom i HoN, realno gledano.

Hedonism Is My LifeStyle
4 godine

League Of Legends je igra koju je napravio tim koji je radio na doti. A što li će biti od ove suradnje, nadam se samo dobrome.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 20:31 (Hummer).
2 godine

ja igram i LoL i Hon ako me ocete dodat nick CRO_Inf3RnO

ali LoL i dota zajedno nisu niti blizu HON-u

InF3RnO 4eVeR
2 godine

@inferno

Dota je majka od HoN-a

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
3 godine

Problem kod LoL (lol?) je što ima WoW_wanna_be grafiku, a to je, jel, 5 godina lagano pregažen vizualan izgled.

HoN, barem u tom segmentu, je jači od LoLa. Vidjet ćemo što će biti sa samom mehanikom igre i balansom heroja (combova).

Every hole is a goal!
3 godine
protjeran

btw, upravo sam isprobao LoL.       gadno smeće, pogotovo nakon puno odigranih partija HoN-a.         

zapravo, čak i klasična dota je dosta bolja od LoL-a.    negdje su gadno zabrljali  "team who created DOTA".   epic fail.

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 0:48 (l)oolvl).
2 godine
suspendiran

hon izlazi iz bete 12.05 i postaje retail verzija koja se mora kupiti da bi se igralo. HON je cista dota sa boljom grafikom, apsolutno su i heroji i svi skilovi kopije samo s drukcijim imenima. kako nema nikakve veze s dotom?

3 godine
smiglcro kaže...

Nekoliko mjeseci unazad ima redovno 50.000 igrača online (u skoro svako doba dana).

U HoN-u ima nekih novih heroja, 70% su kopirani iz dote.

这是我的个性签名
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice