HON ili Heroes of Newerth -> http://www.heroesofnewerth.com/ je dota u novom enginu neovisna o warcraft franšizi... trenutno je još par dana u beta fazi i privremeno je free za sve.. ali za par dana ide službeni release i cijena igre je 30$... pogledajte koji youtube ingame video ili odigrajte betu dok još stignete. Koliko ja pratim zadnjih 3 tjedna bete igraca ima preko 50 000 i igra mi je odlično sjela.. ako ste fan dote definitivno bi trebali probati... čak je i team koji radi na izdavanju igre (ne mogu se sjetiti imena) dobio suglasnost od autora DOTA-e za izdavanje ove standalone igre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma dota rula
HON ili Heroes of Newerth -> http://www.heroesofnewerth.com/ je dota u novom enginu neovisna o warcraft franšizi... trenutno je još par dana u beta fazi i privremeno je free za sve.. ali za par dana ide službeni release i cijena igre je 30$... pogledajte koji youtube ingame video ili odigrajte betu dok još stignete. Koliko ja pratim zadnjih 3 tjedna bete igraca ima preko 50 000 i igra mi je odlično sjela.. ako ste fan dote definitivno bi trebali probati... čak je i team koji radi na izdavanju igre (ne mogu se sjetiti imena) dobio suglasnost od autora DOTA-e za izdavanje ove standalone igre.
ispravak: hon nece jako brzo izac prije izlaska moraju izradit novih heroja jos i hon nema veze ni sa doton i valveon on je raden od posebnog tima to jest s2 games
ja sam dobio mail u kojem piše da HoN izlazi na tržište oko 12.05. a onda će tijekom vremena dodavati nove heroje, iteme, itd...
btw, HoN gazi dotu u svim segmentima, DoTA-i je definitivno vrijeme isteklo. Lako je moguće da će se na Steamu pojaviti neka verzija dote sa boljom grafikom, kao što je uostalom i HoN, realno gledano.
League Of Legends je igra koju je napravio tim koji je radio na doti. A što li će biti od ove suradnje, nadam se samo dobrome.
ja igram i LoL i Hon ako me ocete dodat nick CRO_Inf3RnO
ali LoL i dota zajedno nisu niti blizu HON-u
@inferno
Dota je majka od HoN-a
Problem kod LoL (lol?) je što ima WoW_wanna_be grafiku, a to je, jel, 5 godina lagano pregažen vizualan izgled.
HoN, barem u tom segmentu, je jači od LoLa. Vidjet ćemo što će biti sa samom mehanikom igre i balansom heroja (combova).
btw, upravo sam isprobao LoL. gadno smeće, pogotovo nakon puno odigranih partija HoN-a.
zapravo, čak i klasična dota je dosta bolja od LoL-a. negdje su gadno zabrljali "team who created DOTA". epic fail.
hon izlazi iz bete 12.05 i postaje retail verzija koja se mora kupiti da bi se igralo. HON je cista dota sa boljom grafikom, apsolutno su i heroji i svi skilovi kopije samo s drukcijim imenima. kako nema nikakve veze s dotom?
Nekoliko mjeseci unazad ima redovno 50.000 igrača online (u skoro svako doba dana).
U HoN-u ima nekih novih heroja, 70% su kopirani iz dote.