Igranje pod svastikom ili americkom zastavom je ista stvar.
onda bi trebali XBL banirat jer koriste MS-ov znak.....isto kao ljudi sa svastikom 
Ako ti tako kažeš...
Istina, nisu ni Ameri sveti i nevini ali ipak Adolf je bio najgori od svih, samo je on ubio u II.Svjetskom ratu više nego Amerika u svim svojim ratovima zajedno.
Slažem se da treba takve suspendirati.
ma Hitler je bio beba za Staljina!
A tek Pol-Pot i njegovi Crveni Kmeri!
E vidiš Adolf se ne bi složio sa tobom.
Sve što je zabranjeno je zabavno, zato klinci i stavljaju kukaste križeve iako ih nit pol nezna šta to znači.
potpis ko kuca!
"Stephen Tolouse, glavni moderator XBL servisa, je na svom blogu objasnio kako su suspenzije stvar osnovne kulture."
BUG fail?
Iskreno, to je bezveze, to je neki dio povijesti koji se mora proci, mora se to vec jednom pregazit, a ako ce se svako malo neko zalit za to, onda bi se ja morao bunit kaj srbi uopce koriste svoju zastavu. Btw. svastika se koristi iz pradavnih vremena i znacila je sunce. Ne omalovazavam da je to sto se ucinilo tijekom WW2 bio zlocin, ali zlocina je bilo i s jedne i s druge strane i to se moglo izbjec da su svi odradili svoje na vrijeme.
Ako ti tako kažeš...
Istina, nisu ni Ameri sveti i nevini ali ipak Adolf je bio najgori od svih, samo je on ubio u II.Svjetskom ratu više nego Amerika u svim svojim ratovima zajedno.
Slažem se da treba takve suspendirati.
Zbog americke politike i ekonomije godisnje umre ljudi vise nego sto sve skupa je umrlo u nacistickim logorima. Dat cu za primjer Nigeriju koja je po prirodnom bogatstvu 4. zemlja na svijetu. Samo od izvoza nafte mogli bi svi njeni stanovnici biti prilicno situirani. Kad tome dodamo zlato, dijamante, drvo, rude....
Vec 50 godina amerikanci pod kontrolom drze sve. Odlucuju kad ce plemenski ratovi, postavljaju vlade, odredjuju kome i po kojoj cijeni (renti) prirodna bogatstava idu. Za to vrijeme plodnu zemlju zalijevaju naftom da ne bude plodna jer su svjesni da je gladne ljude najlakse drzati pod kontrolom i upravljati njima. Zbog nedostatka te plodne zemlje raznim akcijama pomoci krce sume, odvoze drvo i umjesto usjeva ponovo postavljaju naftovode i ponovo cine istu stvar. Shell, Exxon i Chevron direktno su odgovorni za glad i bolest u toj zemlji, kao i mnogim drugima.
Osnovna razlika nacistickih i americkih zlocina je sto su nacisti kao neprijatelja imali najjacu svjetsku ekonomsku i medijsku silu tako da cemo o holokaustu slusati slijedecih 10000 godina i zgrazavati se kako neko moze na hladnoj krvi ubiti nekoga u plinskoj komori, dok o tome kako neko moze izgladnjivati djecu do smrti i ne razmisljamo puno jer toga nema u novinama i na tv. Ne opravdavam ni jedan zlocin ali sam ih u stanju realno sagledati i nadati se da ce neka pravda, karma, bog, ili sta vec, dostici svakoga. I one koji su osnivali koncentracione logore (bilo gdje u svijetu, i kod nas) i one koji su samo da bi pokazali silu u 5 dana ubili 2 milijuna ljudi u Dresdenu i bacili 2 atomske bombe na Japan. Englezi danas slove kao oni koji su se borili protiv koncentracionih logora. Rijetko gdje cete procitati da su ih oni izmislili.
Nitko se nije sjetio ovako izvuci:
"Earliest archaeological evidence of swastika-shaped ornaments dates back to the Indus Valley Civilization of Pakistan as well as Classical Antiquity. It remains widely used in Eastern religions, specifically in Hinduism, Buddhism and Jainism.", Wikipedia
History is written by the victors...
i one koji su samo da bi pokazali silu u 5 dana ubili 2 milijuna ljudi u Dresdenu .....
Lakše malo s brojkama. Ubi me prejaka riječ. Piše ti na wikipediji da su gradske vlasti 2010 zaključile na temelju zadnjih podataka da je maksimalni broj oko 25.000.
A za ono o Nigeriji bi mogao navesti neke izvore.
i one koji su samo da bi pokazali silu u 5 dana ubili 2 milijuna ljudi u Dresdenu .....
Lakše malo s brojkama. Ubi me prejaka riječ. Piše ti na wikipediji da su gradske vlasti 2010 zaključile na temelju zadnjih podataka da je maksimalni broj oko 25.000.
Dobro... SAMO 25 000 ljudi... a grad su uništili do dna... temperatura na površini je bila iznad 600 stupnjeva zbog količine granata koje su bačene i oslobođene kinetičke energije...
A ovo za Nigeriju... pa to je opća kultura (koja se ne uči u školama nažalost)...
sad da imam blackops, namjerno bi stavio svastiku...oni će meni reći šta ću ja stavljat. amerikanci i njihova pravila. baš ih mrzim.
U gradu su bile izbjeglice sa svih podrucja njemacke koje su zauzeli saveznici. Brojka 25.000 je smijesna. Podsjeca me na oruzje za masovno unistenje iz Iraka. 1 700 000 je bilo po prvim procjenama.
Na ove izvore se poziva wikipedia:
- Official RAF site: Bomber Command: Dresden, February 1945
- "Dresden: Tuesday, February 13, 1945". By Frederick Taylor;
- US review, Pub (NY): HarperCollins,ISBN 0060006765.
- UK review, Pub (Lon): Bloomsbury.ISBN 0747570787.
- "The Destruction of Dresden".(correction)(i.)ByDavid IrvingPub: William Kimber; London 1963; but see
- The Bombing of Dresden in 1945, by Richard J. Evans, Professor of Modern History,University of Cambridge, a detailed critique of problems with David Irving's book .
- HISTORICAL ANALYSIS OF THE 14-15 FEBRUARY 1945 BOMBINGS OF DRESDENPrepared by USAF Historical Division Research Studies Institute Air University, II. Section ANALYSIS: Dresden as a Military Target, paragraph 9 (backup site)
- Antony Beevor,Berlin: the Downfall, 1945.ISBN 0670886955Page 83
- Official RAF site: Campaign Diary March 1945Note 11 March, Essen (1,079 aircraft) and 12 March, Dortmund (1,108 aircraft)
- "The Bombers" by Norman Longmate, Hutchins & Co, (1983),ISBN 0091515087,
- Churchill quote page:345. Source: "The Stratigic Air Offensive against Germany" (SOA), HMSO (1961) vol 3 pp 117-9
- Harris quote Page:346. Source: Public Records Office ATH/DO/4B quoted by Lord Zuckerman "From Apes to Warlords" p.352.
- AIR FORCE Magazine Online: The Dresden Legend October 2004, Vol. 87, No. 10
to je ko da cetnike pitas koliko je ljudi ubiveno u srebrenici.
procesljaj malo temu, doci ces do zanimljivih brojki. vise od brojki bi te mogla zaintrigirat cinjenica da na "slobodnoj" wikipediji mozes procitati iskljucivo ono sto je napisala vojska koja je taj zlocin pocinila.
za nigeriju znam i iz prve ruke jer sam bio tamo. ljudi otvoreno govore sto rade, ali "it's just a business". nedavno je snimljen jedan dokumentarac (i to americki) u kojem se jako dobro opisuje stanje u toj zemlji. nazalost ne mogu se sjetiti kako se zove, ali vjerujem da je internet pun tekstova o tome.
posljednji primjer irak. danas se puno vise gine i puno losije zivi nego za vrijeme huseina. jedina razlika je u tome da se ni jedna cigla ne postavi ili kap nafte ne iscrpi a da nije od strane americke kompanije. o zaradama vojne industrije i lobija nema smisla ni govoriti. hitler je njemacku iz velike krize u najjacu svjetsku silu pretvorio za par godina ulaganjem u vojnu industriju. puno ljudi misli da je proizvodnja oruzja samo trosak za drzavu, ali to su ljudi koji blage veze o temi nemaju. pogledaj ekonomsko stanje u njemackoj i inflaciju '36. (koja je bila veca od one u srbiji prije 10 godina kad se svako deset dana stampala novcanica sa jednom nulom vise) i usporedi sa stanjem '39. ima li smisla napominjati da je Ford bio jedan od najvecih financijera nacisticke industrije? Da je Engleska postala borac protiv nacizma iskljucivo zbog tijesne pobjede tadasnje vlade na izborima, nad drugoj po snazi nacisticoj stranci u europi?
Ne razumijem cemu suspenzije....sta ako su ljudi stavljali svastike????
Te svastike **** * su simboli bezsmrtnosti,
* *
* *
a nacisti su preuzeli svastiku i zaokretanjem u drudi smjer dobili kukasti kriz (ne zelim ga crtat)
jel je tu sad sporan kukasti kriz ili svastika??
Dresden je bio pakao na zemlji tada, ima jedna ljepa pjesma o dresdenu:
Mi se bavimo onime sto je bilo prije 70 godina, a danas se događaju stvari koje bi nas trebale zabrinjavati, npr. Sjeverna Koreja radi nuklearnu bombu, u južnoj africi ubijaju bijele farmere koji tamo rade, vidio sam i slike što im rade, ako nađem, stavit ću, ali da kažem,nije za one slabijeg srca i želuca , onda stanje u Iraku i Pakistanu, ali oni su svi ostavljeni da potonu:
Trebamo se brinuti oko toga što nam se sada događa, a židovi i ostali koji tako vole taj WW2 nek si naprave vremenski stroj i neka otputuju tamo, jer kako mi se čini , njima nekak fali taj WW2 kad ga stalno spominju.
za nigeriju znam i iz prve ruke jer sam bio tamo. ljudi otvoreno govore sto rade, ali "it's just a business". nedavno je snimljen jedan dokumentarac (i to americki) u kojem se jako dobro opisuje stanje u toj zemlji. nazalost ne mogu se sjetiti kako se zove, ali vjerujem da je internet pun tekstova o tome.
posljednji primjer irak. danas se puno vise gine i puno losije zivi nego za vrijeme huseina. jedina razlika je u tome da se ni jedna cigla ne postavi ili kap nafte ne iscrpi a da nije od strane americke kompanije. o zaradama vojne industrije i lobija nema smisla ni govoriti. hitler je njemacku iz velike krize u najjacu svjetsku silu pretvorio za par godina ulaganjem u vojnu industriju. puno ljudi misli da je proizvodnja oruzja samo trosak za drzavu, ali to su ljudi koji blage veze o temi nemaju. pogledaj ekonomsko stanje u njemackoj i inflaciju '36. (koja je bila veca od one u srbiji prije 10 godina kad se svako deset dana stampala novcanica sa jednom nulom vise) i usporedi sa stanjem '39. ima li smisla napominjati da je Ford bio jedan od najvecih financijera nacisticke industrije? Da je Engleska postala borac protiv nacizma iskljucivo zbog tijesne pobjede tadasnje vlade na izborima, nad drugoj po snazi nacisticoj stranci u europi?
Pročitao sam "Mein Kampf" i ustvari mi se čak i svidio plan njegove stranke, također u ovoj knjizi se ne govori o tome kako treba pobiti sve one koji nisu "nadljudi" ,nego da se treba okrenut čovjeku koji po nacionalnosti pripada toj zemlji, a ne pridošlicama, a neke stvari unutra što pišu su kao da se sada događaju. Nacional- Socijalizam nije tako loš kako ga se prikazuje, ali kak se veli, povijest pišu pobjednici...
Hehe, dobra, dobra ;)
Samo pogledaj intrevju s njim, pa mozda shvatis sto je on mislio o holokaustu i opcem nasilju...
Nije sva istina u medijima.
I da, ne ocekujem da cu ti promijenit misljenje, ili pogled na svijet, ne ocekuj ni da ces ti meni, samo ti zelim pokazati da se NS razlikuje puno od tadasnjeg, i da nije sve tako crno ;).
I nije on te veceri vozio auto, nakon koncerta, vozio ga je jedan prijatelj, i Ian se nije smatrao vođom bijelaca, nego samo čovjekom koji je dužan proširiti NS...
ma ne mogu ta superme race sr*nja podnjeti... jbga...
ma Hitler je bio beba za Staljina!
e baš sam to htio reć
i što je najgore, staljin je tamanio svoj narod, a hitler svoje protivnike, ali svejedno ga to ne opravdava
Ako je provokacija staviti kukasti kriz na svoj black ops zasto onda nije isto stavljanje davidove zvijeze? Mislim da je to dobra provokacija jednom palestincu? Eh ali takve zemlje nisu ciljano trziste dok izrael npr. jest.....
Dakle drze se pravila onih koji imaju moc i novaca. A sto je tu novo?
@jurluk a sto mislis tko je tamanio zidove prije hitlera? Prouci malo sto se dogadalao zidovima u rusiji i zasto su svi oni pobjegli prema njemackoj. Bas sam nedavno gledao jedan zanimljiv dokumentarac.
ma ne mogu ta superme race sr*nja podnjeti... jbga...
Hehe, NS (barem neo) se sastoji oko toga da se moramo boriti za svoju rasu, to ocekujemo i od drugih rasa, a cilj nam je preselit svakog na svoju stranu...
Da istina, opet sam zaboravio da ti nemogu promijenit mišljenje ;)
Moram prestati s tim, svaku temu pretvorim u ovo :D (kad mi se baš da diskutirati o ovome) :D
Nego, još jednom velim, bzvz mi je maknuti bilo šta iz bilo koje igrice, kad mogu prikazivat dijelove tijela kako lete dok upucaš lika, a valjda onda mogu prikazivat i ovo :D
OnT- slažem se da je to totalna besmislica s micanjem svastike a po igri letaju komadi tijela...
A koliko je ljudi poginilo i ubijeno u ime križa crkva vješto drži pod tepihom. ( inkvizicija, križarski ratovi...). Tako bi i križ onda trebalo zabraniti.