Svi su gore...

poruka: 37
|
čitano: 2.448
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Svi su gore...".
2 godine
Svi su gore...

Ajme. ajme, šta još neće pokušati da izmuzu još više para. Baš im je to neka "prednost", većine to neće biti ni briga

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
3 godine
RE: Svi su gore...
A Facebook pun gamera kojima ovo treba... -.-''
Mislim, stvarno...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine
Svi su gore...
hebote facebook danasnji da te hebo u qurac!
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
4 godine
protjeran
luka_cro kaže...

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 23:27 (the_tux).
2 godine
luka_cro kaže...

Nemoj psovat Luka, nije to, nije ti to dobroNamigiva ..............

The quieter you become, the more you are able to hear...
2 godine
Svi su gore...

Facebook bi trebalo zabraniti zakonom, ustavom...cime god

(amo ovisnici dajte mi TD)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 23:34 (wrathchild).
3 godine
Svi su gore...

Zivio Facebook. Fuck the haterz!

There is no spoon.
2 godine
Svi su gore...

Neće im ovo uspit.

Facebook i gaming ne idu zajedno, fejs je posta samo misto za loodache, biebere, i awiche.

@wrathchild, nije ni meni fejs ništa posebno, niti sam ovisnik ali stvarno nevidim razloga zašto bi ga trebalo ukinit.

3 godine
wrathchild kaže...

Facebook bi trebalo zabraniti zakonom, ustavom...cime god

(amo ovisnici dajte mi TD)

e to to,tooo!!!!!!!!!

ja osobno MRZIM facebook i kad vidim tako nesto glupo nemogu ne opsovati!

2 godine
dr. zlo kaže...

@wrathchild, nije ni meni fejs ništa posebno, niti sam ovisnik ali stvarno nevidim razloga zašto bi ga trebalo ukinit.

kolega moj evo recem ti odma zasto

prije, pocetak 20. st da je netko (drzava) htjela nesto saznati unajmila bi spijune...a sad im to netreba jer mi sve lijepo napisemo na fejsić da svi lijepo vide...kome sta treba zna gdje ce naci

facebook je smece, stvara ovisnost a ima VIŠE ciljeve od onih "zadanih"

3 godine
Svi su gore...

Korisno kao lizalica s okusom kur*a.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
3 godine
Svi su gore...
Kad netko danas ucini samoubojstvo prvo se na faceu pogleda status i trenutni relationship status i odma znamo uzrok smrti,sta ce nam CSI Miami
2 godine
luka_cro kaže...
Kad netko danas ucini samoubojstvo prvo se na faceu pogleda status i trenutni relationship status i odma znamo uzrok smrti,sta ce nam CSI Miami

i komentari i lajkovi na profilnu obavezno

4 godine
neaktivan
LoL koja glupost... neki dan kada su se one dvije ubile, optuzili tamo na indexu (na forumu) onog covjeka sto se nalazio s njom da ih je on ubio... Boze dragi...
In Control
2 godine
Svi su gore...
jos malo pa ce izmislit aplikaciju za face koja prati kad cu prdnuti, te ispise na zid: upravo sam prdnuo... -.-'
http://beterz.com/?Referer=151198
3 godine
Svi su gore...

proklet dan kada sam napravio fejsbuk mrzim ga, trebali bi ga zvati spambook jer 95% postova su totalne nezanimljive kretenarije

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 2:10 (Pislje).
3 godine
EZY-E kaže...
jos malo pa ce izmislit aplikaciju za face koja prati kad cu prdnuti, te ispise na zid: upravo sam prdnuo... -.-'

A ja sam mislio da je cijela zamisao Facebooka da to moraš sam napisati.

Meh, nikad neću biti cool, hip, i in kao današnja djeca. Šmrc

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
3 godine
wrathchild kaže...
dr. zlo kaže...

kolega moj evo recem ti odma zasto

prije, pocetak 20. st da je netko (drzava) htjela nesto saznati unajmila bi spijune...a sad im to netreba jer mi sve lijepo napisemo na fejsić da svi lijepo vide...kome sta treba zna gdje ce naci

facebook je smece, stvara ovisnost a ima VIŠE ciljeve od onih "zadanih"

LOL, je, CIA i FBI samo čekaju da ti objaviš slike sa pijanke od jučer navečer pa da doznaju još ponešto o tebi, daj molim te, LOL!

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
2 godine
Svi su gore...

nemislim na to ^^

4 godine
M_dipl. kaže...

LOL, je, CIA i FBI samo čekaju da ti objaviš slike sa pijanke od jučer navečer pa da doznaju još ponešto o tebi, daj molim te, LOL!

Zapravo bio je slučaj vani da je (mislim u Engleskoj ili Americi) da je socijalna služba pokucala nekim roditeljima na vrata jer su na Facebook-u bile slike i videi njihove maloljetne djece koji su bili mrtvi pijani.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine
Paolo2612 kaže...
M_dipl. kaže...

Zapravo bio je slučaj vani da je (mislim u Engleskoj ili Americi) da je socijalna služba pokucala nekim roditeljima na vrata jer su na Facebook-u bile slike i videi njihove maloljetne djece koji su bili mrtvi pijani.

Konkretan slučaj je bio u Winsconsinu gdje su osudili na temelju slika na faceu.

Također se te slike mogu uzeti kao dokaz o tome da poznajete osobu koja je počinila zločin.

Ali to je facebook, to je sigurno.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
3 godine
Svi su gore...

Super mi je citati negativne komentare onih osoba koje nemaju account na Facebooku. GG.

There is no spoon.
4 godine
Svi su gore...

A ti znas tko ima, a tko nema account pa da mozes komentirati sto drugi komentiraju?

3 godine
Solo761 kaže...

A ti znas tko ima, a tko nema account pa da mozes komentirati sto drugi komentiraju?

Ne ... ? Jesam li ja rekao da znam tko ima,a tko nema?  Previse mrznje je usmjereno na ne toliko stetnu 'stvar'. Cisto iz dosade pisu kojekakve,da ne kazem gluposti...

There is no spoon.
4 godine
neaktivan
Facebook nestetna stvar??? Facebook je jedna od stetnijih stvari po djeciju psihologiju... Samo sto ce se to vidjeti tek za 10 - 15 godina...
In Control
3 godine
Svi su gore...

Kako god ti kazes...

There is no spoon.
3 godine
EnlightenedPhoenix kaže...
Facebook nestetna stvar??? Facebook je jedna od stetnijih stvari po djeciju psihologiju... Samo sto ce se to vidjeti tek za 10 - 15 godina...

Ajd objasni, tek toliko.

http://en.wikipedia.org/wiki/Crank_(person)#Common_characteristics_of_cranks
4 godine
neaktivan
VirtUoso kaže...

Kako god ti kazes...

Studiram medicinu, a posto sam psihijatriju i psiholosku medicinu vec prosao... mislim da sam barem dijelom kompetentan govoriti o tome...

In Control
4 godine
neaktivan
M_dipl. kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

Ajd objasni, tek toliko.

Sorry ali ne da mi se trenutno objasnjavati (mjesim kiflice, pricam s curom, planiram put), ako zelis pojasnjenje posalji PM, pa cu ti kada budem imao vremena odgovoriti :)

Hvala lijepa na razumjevanju...

I oprostite na double postu...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 13:23 (EnlightenedPhoenix).
2 godine

Ja mislim da sve to ovisi, sve to varira od čovjeka do čovjeka. Nekome može biti super korisna, a nekome super bezkorisna. Sve je to puno varijabli

Meni facebook super dođe kad sam kući jer spojim ipod touch sa internetom i to mi služi kao mobitel, jer kad mi dođe poruka zvrcne mi da je došla i samo pogledam kao na mobitelu.

I ja mislim da je face djelomice štetan, jer većina ljudi može saznati puno informacija o nama, ali opet o nama ovisi koliko će mi tih informacija dati.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice