Ajme. ajme, šta još neće pokušati da izmuzu još više para. Baš im je to neka "prednost", većine to neće biti ni briga
Mislim, stvarno...
Nemoj psovat Luka, nije to, nije ti to dobro
..............
Facebook bi trebalo zabraniti zakonom, ustavom...cime god
(amo ovisnici dajte mi TD)
Zivio Facebook. Fuck the haterz!
Neće im ovo uspit.
Facebook i gaming ne idu zajedno, fejs je posta samo misto za loodache, biebere, i awiche.
@wrathchild, nije ni meni fejs ništa posebno, niti sam ovisnik ali stvarno nevidim razloga zašto bi ga trebalo ukinit.
Facebook bi trebalo zabraniti zakonom, ustavom...cime god
(amo ovisnici dajte mi TD)
e to to,tooo!!!!!!!!!
ja osobno MRZIM facebook i kad vidim tako nesto glupo nemogu ne opsovati!
@wrathchild, nije ni meni fejs ništa posebno, niti sam ovisnik ali stvarno nevidim razloga zašto bi ga trebalo ukinit.
kolega moj evo recem ti odma zasto
prije, pocetak 20. st da je netko (drzava) htjela nesto saznati unajmila bi spijune...a sad im to netreba jer mi sve lijepo napisemo na fejsić da svi lijepo vide...kome sta treba zna gdje ce naci
facebook je smece, stvara ovisnost a ima VIŠE ciljeve od onih "zadanih"
Korisno kao lizalica s okusom kur*a.
i komentari i lajkovi na profilnu obavezno
proklet dan kada sam napravio fejsbuk mrzim ga, trebali bi ga zvati spambook jer 95% postova su totalne nezanimljive kretenarije
A ja sam mislio da je cijela zamisao Facebooka da to moraš sam napisati.
Meh, nikad neću biti cool, hip, i in kao današnja djeca. Šmrc
kolega moj evo recem ti odma zasto
prije, pocetak 20. st da je netko (drzava) htjela nesto saznati unajmila bi spijune...a sad im to netreba jer mi sve lijepo napisemo na fejsić da svi lijepo vide...kome sta treba zna gdje ce naci
facebook je smece, stvara ovisnost a ima VIŠE ciljeve od onih "zadanih"
LOL, je, CIA i FBI samo čekaju da ti objaviš slike sa pijanke od jučer navečer pa da doznaju još ponešto o tebi, daj molim te, LOL!
nemislim na to ^^
LOL, je, CIA i FBI samo čekaju da ti objaviš slike sa pijanke od jučer navečer pa da doznaju još ponešto o tebi, daj molim te, LOL!
Zapravo bio je slučaj vani da je (mislim u Engleskoj ili Americi) da je socijalna služba pokucala nekim roditeljima na vrata jer su na Facebook-u bile slike i videi njihove maloljetne djece koji su bili mrtvi pijani.
Zapravo bio je slučaj vani da je (mislim u Engleskoj ili Americi) da je socijalna služba pokucala nekim roditeljima na vrata jer su na Facebook-u bile slike i videi njihove maloljetne djece koji su bili mrtvi pijani.
Konkretan slučaj je bio u Winsconsinu gdje su osudili na temelju slika na faceu.
Također se te slike mogu uzeti kao dokaz o tome da poznajete osobu koja je počinila zločin.
Ali to je facebook, to je sigurno.
Super mi je citati negativne komentare onih osoba koje nemaju account na Facebooku. GG.
A ti znas tko ima, a tko nema account pa da mozes komentirati sto drugi komentiraju?
A ti znas tko ima, a tko nema account pa da mozes komentirati sto drugi komentiraju?
Ne ... ? Jesam li ja rekao da znam tko ima,a tko nema? Previse mrznje je usmjereno na ne toliko stetnu 'stvar'. Cisto iz dosade pisu kojekakve,da ne kazem gluposti...
Kako god ti kazes...
Ajd objasni, tek toliko.
Kako god ti kazes...
Studiram medicinu, a posto sam psihijatriju i psiholosku medicinu vec prosao... mislim da sam barem dijelom kompetentan govoriti o tome...
Ajd objasni, tek toliko.
Sorry ali ne da mi se trenutno objasnjavati (mjesim kiflice, pricam s curom, planiram put), ako zelis pojasnjenje posalji PM, pa cu ti kada budem imao vremena odgovoriti :)
Hvala lijepa na razumjevanju...
I oprostite na double postu...
Ja mislim da sve to ovisi, sve to varira od čovjeka do čovjeka. Nekome može biti super korisna, a nekome super bezkorisna. Sve je to puno varijabli
Meni facebook super dođe kad sam kući jer spojim ipod touch sa internetom i to mi služi kao mobitel, jer kad mi dođe poruka zvrcne mi da je došla i samo pogledam kao na mobitelu.
I ja mislim da je face djelomice štetan, jer većina ljudi može saznati puno informacija o nama, ali opet o nama ovisi koliko će mi tih informacija dati.