Tera - novi trailer

poruka: 4
|
čitano: 418
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Tera - novi trailer".
11 mjeseci
Tera - novi trailer

To se cekalo! MMO sa odlicnom grafikom!

Poprilicno mi je frustrirajuce kako wow izgleda cak i na ultra

4 godine
Re: Tera - novi trailer
Laxarus kaže...

To se cekalo! MMO sa odlicnom grafikom!

Poprilicno mi je frustrirajuce kako wow izgleda cak i na ultra

Pa i nije grafika tolko dobra u Teri, možda ova verzija bude nešto bolja od one azijske. Jedno su cinematic traileri, a drugo sama igra.

Evo, jedan boss fight u Teri, solidna grafika, ali ne izgleda mi ništa posebno. Usporedba s WoW-om je ipak malo smiješna. Ne možeš uspoređivati današnju generaciju MMO-a sa MMO-om starim 7 godina, koji dobrano juri prema osmoj. Pogotovo ne ovakav "realističan" MMO sa WoW "cartoonish" stilom.

Ono što mi se jako kod Tere sviđa je combat system (kojem je mana što moraš za svaki skill ili spell stajati na mjestu dok ne nanišaniš) gdje ti sam ručno nišaniš protivnika, što znači da možeš vrlo lagano fulati, kao što se i on može izmaknuti vrlo lagano.

Bar danas imaš masu MMO-a s dobrom grafikom: Rift, Perfect World, nadolazeći GW2, ArcheAge koji je u beti još ak se ne varam, rađen je na CryEngine 3-ci čini mi se, grafika je mrak...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 1:47 (1domagoj1).
4 godine
Tera - novi trailer

Ovaj buco s kraja trailera je bas fora. {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
5 mjeseci
protjeran
Re: Tera - novi trailer

Tera Online test počinje danas od 14:00 do 18:00  (ps ovo nije sneak peak). Ako tko želi može nam se pridružiti na ts-u http://mmo-balkan.com/forum/index.php?topic=123.0

www.mmo-balkan.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice