Osim što je igra stvarno odlična, zaboravili ste napisati da igra ima i odličan multiplayer,... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Minecraft 2D i sve je jasno.
Ne kuzim zasto bi itko iso pravit tako ocitu kopiju MC-a, i to jos 2D o.O
Ili je ovo nastalo prije MC-a? U svakom slucaju, zalosno je kolko je nemastovita ona strana koja je kopirala (a sumnjam da je to bio notch xD)
Daleko je to od mc,...
Prvo igrajte igru jedno sat vremena,pa onda recite dali je kopija MC-a.
Da ima neke elemente MC-a,ima.Ali je isto tako MC napravljen po Infinimineru.
U Terrari-i je vise izrazenija akcija nego gradnja,ima puno puno vise itema,NPC-ovi i jos stvari.
Meni su obadvije igre odlicne,svaka ima svoje cari.I nema ih smisla proglasavati istim igrama sa drugom perspektivom gledanja.
Ne kuzim zasto bi itko iso pravit tako ocitu kopiju MC-a, i to jos 2D o.O
...
Pa zato da bude na 1. mjestu najprodavanijih naslova na Steamu 
Može li se potpisati neka peticija koja bi zaustavila daljnji razvoj ovakvih kretenizama od nazovi-igara? Kao da jedan Minecraft nije bio dovoljan da zagađuje PC platformu.
Ono što trenutno PC-u treba, u već konstantnom pet-šest godina dugom propadanju platforme, jesu odlični ekskluzivni naslovi poput Witchera 2 ili Starcrafta 2, odnosno igre s visokim budžetima, i koje iskorištavaju snagu PC-a na pravi način.
Terraria će samo i dalje uništavati PC, ono što Minecraftu posljednjih godinu dana odlično ide.
Može li se potpisati neka peticija koja bi zaustavila daljnji razvoj ovakvih kretenizama od nazovi-igara? Kao da jedan Minecraft nije bio dovoljan da zagađuje PC platformu.
Ono što trenutno PC-u treba, u već konstantnom pet-šest godina dugom propadanju platforme, jesu odlični ekskluzivni naslovi poput Witchera 2 ili Starcrafta 2, odnosno igre s visokim budžetima, i koje iskorištavaju snagu PC-a na pravi način.
Terraria će samo i dalje uništavati PC, ono što Minecraftu posljednjih godinu dana odlično ide.
Ma,ja sam odavno shvatio da je jako cesto svaka "visoko budzetna" igra jednom rijecju smece(svaka cast iznimkama).
Cemu radenje igre koja je monotona,izgubis volju za desetak minuta.
Jedino sto je dobro u njima je grafika,ali sto ce mi to kada joj je tematika kao da ju je izmislilo dijete od 10 godina.