Testiranje R.U.S.E.-a

poruka: 9
|
čitano: 826
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Testiranje R.U.S.E.-a".
2 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Skida se na steamu :D

3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Jel igra tko ovu igru s ovog foruma osim mene , mene je ugodno iznenadila.

3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Ja sam jutros malo zaigrao betu, ali za sada još ne kužim sve jer sam imao malo vremena.

Ima li negdje kad se skine beta nekakva dokumentacija tipa popis kontrola i sl?

Grafički je solidna igra, a i UI je ok izveden Namigiva

Lijep pozdrav ;)
3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Ma igra je super, nikad prije nisam igrao nešto ovako, odigrao sam 3 partije protiv easy AI i odmah sam prešao na MP, jucer sam odigrao nekoliko partija i sve sam pobjedio, i to one s puno vecim lvlom od mene, bit ce da ekipa jos ne kuzi igru.

Pogledaj na njihovoj stranici, filmice, puno ces toga nauciti, kako se upravlja jedinicama, kako sakirvas jedinice, građevine, spijunaza, decoy napad, strasno.

Igrao sam samo jednu 1v1, ostalo 2v2,3v3, 4v4. Sviđa  mi se to, ako si dobar, mozes sam stuci i vise od jednog protivnika, ako tvoji pajdasi sucksaju.

Ali ima i problema s trzanjem , vidi se da je ovo još beta, ali sve u svemu jako dobra igra, ugodno me iznenadila.

Što se tiče kontrola, mozes sve s mišem, ne trebaju ti shortcuti kao u Starcraftu, jer igra nije toliko brza, stignes se pripremiti da odbiješ  napad i onda protuudar, to mi je jucer bila glavna taktika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 10:51 (Bobosmrade).
3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Inače nevolim igre u  2. svj ratu ali ova je nadmašila sve .

Sve je super napravito.

Dobro mi je 4v4 e tu se deremo.

Izgradnja baze , nabava novaca, izgradnaj  ovih i onih jedinica a i super mi je kaj možeš raditi  koliko god hoćeš svega .

Mape se barem u beti sve jednolične .

Igral sam danas protiv tipa 40 lv 4vs4  e ...... smo ko svinje , nisam se stigao ni okrenut već me i s prijeda naprao i onda me još flankira i pozdrvih se ja .

Najgore mi dok pošaljem svoje tenkiće a ovaj u šimicii čeka ma...

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 17:37 (WItcher).
3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Ajmo jel jos tko igra ovu igru, pa da bacimo zajedno, moj nick je mdotok, pa ako netko hoce da prasimo zajedno, nek me stavi na flistu. Ima jedna stvar sto dosad nisam vidio ni u jednoj drugoj strategiji, a to je da mozes poslati lazni napad recimo slijeve strane, i dok on koncentrira obranu na tu stranu, ti pravi skriveni napad pošaljes s desne strane i dođeš mu ravno u bazu, ako nije pazio.

Tako sam jucer u igri 3vs3, skrio zgradu s tenkvima na desnoj strani, a u sredini drzao sve ostale i rokali smo se artiljerijom, poslao lazni napad u sredinu, a onda s king tigerima, koje sam skrio radio silencom, i ukljucio blitzkrieg uletio s desne strane potukao artiljeriju, koja je bila sama, ionda sve zgrade po redu. :)

3 godine
RE: Testiranje R.U.S.E.-a
WItcher kaže...

Inače nevolim igre u  2. svj ratu ali ova je nadmašila sve .

Sve je super napravito.

Dobro mi je 4v4 e tu se deremo.

Izgradnja baze , nabava novaca, izgradnaj  ovih i onih jedinica a i super mi je kaj možeš raditi  koliko god hoćeš svega .

Mape se barem u beti sve jednolične .

Igral sam danas protiv tipa 40 lv 4vs4  e ...... smo ko svinje , nisam se stigao ni okrenut već me i s prijeda naprao i onda me još flankira i pozdrvih se ja .

Najgore mi dok pošaljem svoje tenkiće a ovaj u šimicii čeka ma...

Ne smijes tenkove slati u grad, ako nisi 100% siguran da tamo nema neprijateljske pješadije, inace odoše tvoji tenkici, ista stvar i sa sumom, ne smijes ih previse pribliziti sumi. Prvo pošaljes pjesadiju unutar grada i u sumu da provjeris pravo stanje. To koristi kao prednost da se obranis, posaljes pjesadiju u sumu i grad, i onda si siguran od tenkovskog blitzkriega, nece se sigurno provuci kroz grad, prvo mora istjerati pjesadiju, dotad ti vec mozes pripremiti obranu.

3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Igra je samo za stratege .

Otvarati se toliko mogučnosit za napad ,o obranu i sve ostalo da ti je samo mašta kraj.

Sagradiš li zgrade jednu do druge može ti ovaj doći s bombanderima i jednim udarcem te riješiti .

Tak sam ja i ostala su mi  neka 2 tenka i kaj sa njima mogu , moram kroz grad oću neću i naravno pješadija me dočeka ali pobijem ja i njih i ateljerija me dočeka :( .

Još neviđeno u ostali mstrategijama .

Nadam se samo da beta ne završava uskoro jer baš i nemam novaca za orginal .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 11:52 (WItcher).
3 godine
Testiranje R.U.S.E.-a

Beta traje jos 20-tak dana, tako barem meni piše na steamu, pod games, ja sam ju i skinuo preko steama, ne znam da li se uopće moze igrati beta, ako nemas steam account.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice