Pa zar nije testiranje upravo zavrsilo i patch 4.0.1 sutra dolazi na "live" servere ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo, patch 4.0.1 je sutra na live serverima, nije to nikakava nadolazeca zakrpa, nego je sutra aktivna.
Drugo, skidati patcheve se je moglo i do sada, a ne samo s Cataclysm Launcherom, ali se sa spomenutim moze igrati prije no sto se skine cijeli patch...
Pa što sutra ne bude već na serverima live 4.0.1 patch? 
Prvo, patch 4.0.1 je sutra na live serverima, nije to nikakava nadolazeca zakrpa, nego je sutra aktivna.
Ah dobro.. tako sam i ja mislio da će biti 
Što nije ekspanzija zakazana za 07.12., a ne početak studenog?
Patch je 5 giga ljudiii.
može netko sa svim patchevima i svim nastavcima reć kolko im zauzima WOW folder, sa pripadajućim backup i ostalim folderima... ?
može netko sa svim patchevima i svim nastavcima reć kolko im zauzima WOW folder, sa pripadajućim backup i ostalim folderima... ?
Oko 27,6 giga (uključujući i patch 4.0.1).
Oko 27,6 giga (uključujući i patch 4.0.1).
zajezezaš? 
no krasno..
Patch je 5 giga ljudiii.
Zato jer je citav vanila WoW u njemu samo u novom ruhu.
Jucer sam aktivirao account ponovo samo da vidim sta ce biti. Sudeci po raznim forumima ima jako nezadovoljnih betom.
Meni sve vise izgleda da je WoW pre jednostavan prema ono sto citam sta su izmene. I onako sa WotLK su prekrojili igru za sve od 7 do 77, sada izgleda razvodnjeno jos vise...
Ali, posto nisam imao prilike da zaigram betu, nije red govoriti pre no sto se proba. Jedno je procitano a drugo je videti svojim ocima.
Sacekajmo do sutra
Što nije ekspanzija zakazana za 07.12., a ne početak studenog?
Ekspanzija da, no patch dodje ranije. Tako je bilo i sa wotlk-om. Patch 3.0 je dosao prije.
Patch je 5 giga ljudiii.
Zato jer je citav vanila WoW u njemu samo u novom ruhu.
Nije, to će doći sa 4.0.3.
Ne znam, meni se sviđa sadržaj novog patcha za sada.. poboljšana grafika (u opcijama se sve može poštelat na 'Ultra'), novi glifovi, mehanika igre, prerađeni UI.
Isprobao sam levelanje sa nekoliko low lvl i middle lvl klasa i zbilja je zabavno. Sviđa mi se što sada klase već od 10. lvl-a imaju osjećaj koja su specka - specifični spell-ovi i skill-ovi se dobivaju jako rano u oslabljenom obilku.
Instanciranje je isto glatko, uz manje izmjene taktike - što je dobrodošlo jer je gameplay već bio dosadan - sve se znalo napamet..
Prijatelj mi se žali da mu je DPS sa fury warriorom pao sa 6500 na oko 3900 - nije još zamijenio epic gem-ove po opremi niti naučio sve rotacije i combo-e.. ja kažem - neka! Neka igra postane malo izazovnija i neka je DPS u globalu manji.
Još da uvedu potrebu za malo jačim Crowd Control-om i ima se opet što za igrati mjesecima 
patch pet giga
dobro je
sveukupno na mome kompiću sve wowe zajedno sa kataklizmom će zauzet 18 i po giga
Evo do sada sam isprobao skoro sve klase i mogu reči da su napravili pomak prema boljem gameplay-u, no i dalje nema onog osjećaja 'opasnosti' u instancama - prolazi se kao kroz putar 
Izgleda da će zahtjevnost i takjtiziranje ipak ostaviti samo za endgame i Cataclysm content.