The Old Republic gubi pretplatnike

poruka: 35
|
čitano: 1.473
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Old Republic gubi pretplatnike".
5 godina
Re: The Old Republic gubi pretplatnike
stormich50 kaže...
Langsdorff kaže...

Da, baš bum zvadil karticu nakon kaj dodaju još nekoliko setova armora bez kojih ne možeš i par dungeona u koje moraš ić da bi dobio armore. Da mi se takve stvari igraju, bio bih wowtard. SWTOR je dobar samo zbog storylineova i to je sve.

Ako pod storyline spada kill/collect, u redu.

Čak i glavni quest koji dobivas svakih 10 levela il nešto se vrti oko toga da skupljaš artifakte -.-

zavisi za koju klasu.

meni je bounty hunter storyline bio odlican.

It's not who u are, it's who u know.
12 mjeseci
neaktivan
smiglcro kaže...

gw2 je prilagodjen za noob igrace

h8rs gonna h8....

Back to topic;

Mislim da je ova situacija za SW i bila ocekivana, jer nazalost ipak je to samo klon WoW s drugacijom pricom.

5 godina
smiglcro kaže...

gw2 je prilagodjen za noob igrace, ne biras si gdje ces utrpati statse da pojednostave muku i paniku low skilled igraca. sto se tice skillova i to ce manje vise biti cista kopija top slozenih skillova jer sjeti se to je gw nema twikanja armora :) niti skill stabala...

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Sigil

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Rune

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Trait

Fakat nema izbora uopce, prejednostavno je, vec me hvata muka i panika {#}

5 godina
dretva kaže...

Joj, pa jel moguce da vec od levela 1 s prvim gearom koji dropa imam mogucnosti apgrejda? {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
19 mjeseci
protjeran
stormich50 kaže...
Langsdorff kaže...

Da, baš bum zvadil karticu nakon kaj dodaju još nekoliko setova armora bez kojih ne možeš i par dungeona u koje moraš ić da bi dobio armore. Da mi se takve stvari igraju, bio bih wowtard. SWTOR je dobar samo zbog storylineova i to je sve.

Ako pod storyline spada kill/collect, u redu.

Čak i glavni quest koji dobivas svakih 10 levela il nešto se vrti oko toga da skupljaš artifakte -.-

Ne dobivaš glavni quest svakih 10 levela, wth? Moj primary je Consular i njega prašim od početka. Storyline mi je prekul. Jedi Knight storyline mi je još jači, a njega igram na sekundarnom liku. Troopera sam dogurao do lvl 22 i njegov storyline mi se sviđa. Ono kaj mi se ne sviđa je činjenica što sa sva tri lika idem po istim planetima i radim iste lokalne questove pored primarnog. Mislim da se to moglo izbjeći do određene granice. Druga stvar koja mi se ne sviđa je endgame content. Nisam nimalo raspoložen za raidove, a još manje sam raspoložen za stajanjem ispred bossa velikog kao zgrada dok ga mojih 15 frendova mlati 10 minuta. Igra zahtjeva minimalan skill, a pvp je smijeh. Pazi, umjesto da "expertise" doista i bude skill igrača, oni ga implementiraju kao stat na opremi. I onda imaš situaciju da nemreš igrat pvp ako nemaš poseban pvp gear. Da stvar bude gora, warzones su na razini pješčanika u vrtiću. Naletiš li na tim s jačom opremom, nema tog Forcea koji će ti pomoć da te ne pregaze. Najjača stvar je što te igra doslovno nagrađuje za campanje.

Ne znam za ostatak ekipe, ali meni se od takvih stvari riga i užasno mi je smiješno kada netko za gear-based pvp kaže da zahtijeva skill. Poanta svega je da preferiram Star, ne Gear Wars.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice