The Old Republic gubi pretplatnike

poruka: 35
|
čitano: 1.472
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Old Republic gubi pretplatnike".
19 mjeseci
protjeran

Da, baš bum zvadil karticu nakon kaj dodaju još nekoliko setova armora bez kojih ne možeš i par dungeona u koje moraš ić da bi dobio armore. Da mi se takve stvari igraju, bio bih wowtard. SWTOR je dobar samo zbog storylineova i to je sve.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
5 godina

Pametnije bi im bilo, da su radili novi nastavak KOTOR-a...

14 0 hvala 0
3 godine
Re: The Old Republic gubi pretplatnike
Langsdorff kaže...

Da, baš bum zvadil karticu nakon kaj dodaju još nekoliko setova armora bez kojih ne možeš i par dungeona u koje moraš ić da bi dobio armore. Da mi se takve stvari igraju, bio bih wowtard. SWTOR je dobar samo zbog storylineova i to je sve.

zato si gwtard gdje je sasvim svejedno koji armor set nosas okolo, razlike gotovo ni ne postoje, pvp gear dobijes gotov pri kreiranju lika, osjecaj nekakvog postignuca skidanja teskog bossa ne postoji. ah a tek gw prica, comunity, popratni sadrzaji...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
19 mjeseci
protjeran

Zapravo sam skilltard ako ćemo već nabijati mak na konac. Nije bad ako ne razumiješ riječ skill jer znam da je nepoznata tebi i sličnima. {#}

12 mjeseci

flamewars has began

kame hame haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 godine
neaktivan

wowtard, gwtard, skilltard ...

mora da sam opet na onom čudnom dijelu interneta.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
19 mjeseci
protjeran

Zahvali smiglu koji nemre podnijet da se kaže nekaj protiv WoW-a. {#}

5 godina

Ova igra je izašla kad, krajem prošle godine, a već je izgubila trećinu pretplatnika.

5 godina
Langsdorf, da kazes neku cinjenicu vs wow? Jedino kaj ja vidim je trolanje. Wowtard? Trolas igru koju nitko nije skinuo s trona - ikad. Niti ce gw2, ni sljedeci ubergengstashit mmo... sve dok blizzard tako ne odluci.
Bio sam medju retkima kaj je rekel da je swotr sranje i da ce prije ili kasnije postati f2p - dajem jos 6 mjeseci i pa pa. Tresla se brda, rodio se mis.
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
4 godine

Sve to meni miriše da će nakon nekog vremena lagano Free-to-play sa mikrotransakcijama nastupiti.

Life suck's and then you die.....
5 godina

igram swtor negdje od početka 2 mj. i "tek" sam lvl 36, kažem tek jer stvarno igram laganini, većinom vikendima, pošto sam mladi otac s obitelji i uz posao buljenja u komp cijeli dan, većinom mi se neda još doma buljit, tak da mi ostaju vikendi.......

Ali meni je igra ok, uživam u njoj kao u dobroj cigari uz čašu vrhunske frankovke i malo cole što daje bambus, hehehee....

Zašto toliko pljujete po igri, istina nije to nikakva revolucija koja će skinut s trona wow, a i kako bi mogla biti, šta ste očekivali, virtualnu stvarnost???

Volim starwars, cijelu priču, svjetove, likove proizašle iz lucasovog mozka....ko klinjo sam novu nadu pogledo toliko puta dok nije traka se izlizala na videu.....

Nastavit ću ju igrat, imam jednog lika, republic comando i samo polako, malo praviš oružje, malo galaktik market, malo flashpointova, warzonea, a većinom soliram, to bi mi bila jedina zamjerka, što na izabranom serveru nema baš puno ljudi, pa za heroice moraš čekat da ti se neko smiluje, al zato je tu guilda, a i ne brine me to previše......

Dakle, ko hoće igra ko neće ne mora, živi i pusti živjeti...........

Force is a powerfull ally and a terrible foe.....

Keep this frequency clear...
5 godina
neaktivan

nemojte flejmati, braćo, WoW i SWToR su svjetovi čiji tehnički pristup sam po sebi govori da se nikada neće potući... nema pobjednika ako se svi volimo... gradite mir, uživajte WoW, ali uživajte i Silu...

liberate tutemet ex inferis
19 mjeseci
protjeran
ukay1000 kaže...
Langsdorf, da kazes neku cinjenicu vs wow? Jedino kaj ja vidim je trolanje. Wowtard? Trolas igru koju nitko nije skinuo s trona - ikad.

Vjerovao ti ili ne, ovo je tema o SWTORU, ne o trolanju WoW-a. Problem nastupa kada sve prigovore koje imam za SWTOR preslikam na WoW na kojemu je baziran. Prihvati činjenicu da postoje ljudi koji tvoj voljeni WoW ne podnose i smatraju ga slikovnicom za djecu.

19 mjeseci
protjeran
Tiberius kaže...

igram swtor negdje od početka 2 mj. i "tek" sam lvl 36, kažem tek jer stvarno igram laganini, većinom vikendima, pošto sam mladi otac s obitelji i uz posao buljenja u komp cijeli dan, većinom mi se neda još doma buljit, tak da mi ostaju vikendi.......

Ali meni je igra ok, uživam u njoj kao u dobroj cigari uz čašu vrhunske frankovke i malo cole što daje bambus, hehehee....

Zašto toliko pljujete po igri, istina nije to nikakva revolucija koja će skinut s trona wow, a i kako bi mogla biti, šta ste očekivali, virtualnu stvarnost???

Volim starwars, cijelu priču, svjetove, likove proizašle iz lucasovog mozka....ko klinjo sam novu nadu pogledo toliko puta dok nije traka se izlizala na videu.....

Nastavit ću ju igrat, imam jednog lika, republic comando i samo polako, malo praviš oružje, malo galaktik market, malo flashpointova, warzonea, a većinom soliram, to bi mi bila jedina zamjerka, što na izabranom serveru nema baš puno ljudi, pa za heroice moraš čekat da ti se neko smiluje, al zato je tu guilda, a i ne brine me to previše......

Dakle, ko hoće igra ko neće ne mora, živi i pusti živjeti...........

Force is a powerfull ally and a terrible foe.....

Kak da ne pljujem igru koja je u totalnoj banani i koju izvlači samo vrlo dobar storyline? Da nisam fan SWa, ovu katastrofu od igre ne bih dirao ni hrđavim grabljama. Pazi, škvadra je utukla 200 miljona dolara i napravila nikakav posao.

5 godina

prevelik hype, previse love spucano u igru na kraju nista spektakularno cak i losije nego sto se inace mislilo...

It's not who u are, it's who u know.
12 mjeseci
neaktivan
ukay1000 kaže...
Langsdorf, da kazes neku cinjenicu vs wow? Jedino kaj ja vidim je trolanje. Wowtard? Trolas igru koju nitko nije skinuo s trona - ikad. Niti ce gw2, ni sljedeci ubergengstashit mmo... sve dok blizzard tako ne odluci.
Bio sam medju retkima kaj je rekel da je swotr sranje i da ce prije ili kasnije postati f2p - dajem jos 6 mjeseci i pa pa. Tresla se brda, rodio se mis.

Malo trolamo mjesavinom krusaka i jabuka?

Decica budu i dalje igrala gear based MMO-e (WoW, SWTOR...) dok ce ostali igrat skill based MMO kao sto je GW2 pa bi bilo zgodno ne mjesat WoW i klonove s nextgen igrom kao sto je GW2.

3 godine
mkolaric kaže...
ukay1000 kaže...

Malo trolamo mjesavinom krusaka i jabuka?

Decica budu i dalje igrala gear based MMO-e (WoW, SWTOR...) dok ce ostali igrat skill based MMO kao sto je GW2 pa bi bilo zgodno ne mjesat WoW i klonove s nextgen igrom kao sto je GW2.

skilled based gw2... dobra dobra... isto kao i gw1, to je cista skillbased igra samo 1337 ekipa to moze igrati :) kupis acc, instaliras za 10min imas full pvp giranog lika i prasis pvp. nema krivulje ucenja skillova, dobijes 27 skillova i onda si ti odaberi 5 komada pa kud puklo.

dajte pogledajte opet WvWvW i recite mi opet da je to skilled based igra... najvise mi idu na zivce papci koji uopce wow nisu igrali ali su postali hejteri jer mmo koji se njima svidio nije uspio (gw), ali kaj ja pricam pa to su leet igraci, jedu malu djecu. ego do krova, sve wanna be gameri.

samo i dalje cekam da mi netko objasni sto je to tocno next gen u gw2?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 15:24 (smiglcro).
5 godina

skill nije nista drugo nego ona pojava kad jedan igrac izmisli npr. neki build i onda to koristi. kasnije dođe rulja i kopira build onda to prestaje biti skill.

5 godina

ja jos uvijek igram, uglavnom samo pvp,pve me ne interesuje(zasada) 

igram jer ovo je SW igra,ali sam realan sto se tice kvalitete

-igra nije atraktivna za hard core mmo igrace

-cut scene i  voice acting su ok za SP, ali potpuno bacanje novca i vremena za jedan MMO

-previse friendly za solo igrace

-mnogo asocijalnoh igraca

-previse servera,moji republic likovi su na  popularnijem US west coast serveru i tamo zaista imam osjecaj da  igram mmo a ne SP+MP

-previse pi%di u PvP

nadam se da nece postati F2P jer to u stvari iluzija (pay 2 win je realnost i previse skupa opcija),jer sto se mene tice to ce biti opcija da prestanem igrati ukoliko mi prije ne dosadi(ili izgubim strpljenje sa crashanjem nakon 1.2)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 16:12 (Van_Blaster).
3 godine
Langsdorff kaže...

Zahvali smiglu koji nemre podnijet da se kaže nekaj protiv WoW-a. {#}

zahvali sebi koji nisi jos ni jedan jedini post na ovom forumu napravio a koji je zapoceo fw a da nisi popljuvao wow iz totalno hejterskih razloga. zanimljivo kako nikada nisi ni jedan mmo usporedjivao s svojom fan mmo wanna be GW igrom. bolje nam reci kako je arena net to kvalitetno odradila nego sto hejtas i trolas po kvalitetnijim igrama.

19 mjeseci
protjeran

Ribica, pričaš stvari o kojima pojma nemaš. Opet. {#}

5 godina
ukay1000 kaže...

Nisi bio jedini koji je to rekao, jer cim je izasao prvi gameplay video i bio linkan ovdje na Bugu, prvi komentari su bili: "Vau, WoW sa Star Wars skinom", odmah se zna sto ce biti s tom igrom. A i opcenito koliko sam pratio razvoj igre prije ikakvih gameplay videa (pitam se, pitam zasto ih nije bilo do zadnjeg casa...), nista posebno, osim naravno onog RPG dijela, tj. storylinea koji je kao sto je vec receno zbilja odlican, sve drugo vec videno, samo prepakirano, omg shiny.

Glede drugog dijela, rekla ti je kristalna kugla ili si samo vidovit? Uostalom, koga briga hoce li ikakav MMO skinuti WoW s nekog imaginarnog "trona" ili ne, zbilja, "who da fuck cares"?

EDIT:

Obi Wan kaže...

skill nije nista drugo nego ona pojava kad jedan igrac izmisli npr. neki build i onda to koristi. kasnije dođe rulja i kopira build onda to prestaje biti skill.

Na zalost za dobru vecinu ljudi, na srecu za nas ostale, to nije slucaj u GW 2 jer buildova nema. ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 16:51 (1domagoj1).
5 godina

moze imati build u smislu odabira onih utility skillova i raspodjeli onih traitova... 

3 godine

gw2 je prilagodjen za noob igrace, ne biras si gdje ces utrpati statse da pojednostave muku i paniku low skilled igraca. sto se tice skillova i to ce manje vise biti cista kopija top slozenih skillova jer sjeti se to je gw nema twikanja armora :) niti skill stabala...

5 godina
smiglcro kaže...

gw2 je prilagodjen za noob igrace, ne biras si gdje ces utrpati statse da pojednostave muku i paniku low skilled igraca. sto se tice skillova i to ce manje vise biti cista kopija top slozenih skillova jer sjeti se to je gw nema twikanja armora :) niti skill stabala...

ajde brate nemoj pretjerivat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 19:17 (Obi Wan).
3 godine
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

pa ok ako pretjerujem reci slobodno koji dio onoga sto sam rekao nije istina?

5 godina
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

pa ok ako pretjerujem reci slobodno koji dio onoga sto sam rekao nije istina?

dio koji kaze da je prilagođen noob igracima.... kako ti mos procijeniti tko je noob igrac a tko ne?

5 godina

double post -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 19:16 (Obi Wan).
4 godine
smiglcro kaže...

Smigl zar ti sad ne pljucaš po GW???

A kako mi se čini iz more pročitanih poruka na raznim forumima nije ni čudo da gube pretplatnike jer čini se da nisu dobili kvalitetu koju su najavljivali.

So say We All
20 mjeseci
protjeran
Langsdorff kaže...

Ako pod storyline spada kill/collect, u redu.

Čak i glavni quest koji dobivas svakih 10 levela il nešto se vrti oko toga da skupljaš artifakte -.-

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice