The Silver Lining otkazan

poruka: 8
|
čitano: 734
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Silver Lining otkazan".
2 godine

I šta sad reć?

3 godine
-.-
2 godine

Activision je novi EA, bolje da ne budu toiko bahati jer će im se prije ili kasnije sve odbiti u glavu.

2 godine

Koja su to pohlepna go*na!!!Viče

Mislim, kakav čovjek moraš biti da napraviš takvo nešto? Ne znam kakva je to igra, ali fanovi su u to uložili 8 godina (!!!) i onda im to učiniti...

Sramota, Activision, sramota!Viče

3 godine
RE: The Silver Lining otkazan
znam da nisko mogu pasti,ali toliko...
3 godine

A kakva je to uopče igraSramim se, nikada nisam igrao pa neznam

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
4 godine

"Nakon tri godine došlo je do prepucavanja s tadašnjim vlasnicima licence Vivendijem koji su naredili zaustavljanje radova, no nakon peticije su ipak promijenili mišljenje i dozvolili autorima da nastave s poslom uz uvjet da igra ne novi naziv King's Quest. Dugačak naslov zamijenjen je kraćim The Silver Lining i razvoj je navodno dobro napredovao, no prije dvije godine Vivendi i njihova prava su postala dio Activisiona."

Zar nije možda obrnuto? Vivendi je 54% vlasnik Activision Blizzarda i oni su njegova podružnica - tako da su Activision i njihova prava Vivendijeva.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine
RE: The Silver Lining otkazan

šteta, ovako već nešto dugo nisam vidio...

Dompa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice