The Walking Dead - smrt i smrad rulaju

poruka: 22
|
čitano: 1.313
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Walking Dead - smrt i smrad rulaju".
4 godine

ko u mom WC-u... {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
23 mjeseca
neaktivan
Re: The Walking Dead - smrt i smrad rulaju

opet menga uhvatila znači?? {#}

5 godina

Damn jedva cekam, samo nek im je inspiracija vise strip nego serija i nemoze ispast lose . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
5 godina

Igrao sam ovu igru i svojom atmosferom, voce actingom, likovima je fantastična. Grafika odlična i specifična, gameplay za pnc avanturu odličan. preporuka svim ljubiteljima PnCa, dobre atmosfere.....

Međuscene i gameplay izgledaju identično...

SLIKA 1    SLIKA 2    SLIKA 3    SLIKA 4

ššššš - možda su u šumi
4 godine

Igrao sam prvo sam mislio da ce igra biti kao l4d kao ona banana ali kako sam igrao sve dalje i dalje igra je okej... ;)

5 godina

Ma odlična je igra.. Mala Clem je tako slatka.....

Samo sam zapeo kod onog motela kada trebam uzet kacavidu iz auta. Ne mogu razbit prozor niti otvorit vrata...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 0:27 (doktor1).
3 godine

^^Si uspio preći ili...?

Slažem se inače, odlična igra. Bio sam skeptičan u startu, a sada sa nestrpljenjem čekam idući dio. {#}

I possess a skill to google.
5 godina

Ne nisam igrao od tada. Ali šta treba tamo napravit; ne mogu razbit prozor niti otvorit vrata.

A ako voliš PnC definitivno odigraj Yesterday te nevjerovatni The Book of Unwritten Tales; probao samo te je igra nevjerovatna - priča, atmosfera, grafika 2D/3D, am sve; to sljedi nakon walking dead naslova...

ššššš - možda su u šumi
3 godine
doktor1 kaže...

Ne nisam igrao od tada. Ali šta treba tamo napravit; ne mogu razbit prozor niti otvorit vrata.

A ako voliš PnC definitivno odigraj Yesterday te nevjerovatni The Book of Unwritten Tales; probao samo te je igra nevjerovatna - priča, atmosfera, grafika 2D/3D, am sve; to sljedi nakon walking dead naslova...

Inače ne igram PnC ali ova me navukla totalno...

spoiler!

Imaš sa lijeve strane od tog kamioneta auto na parkiralištu kod kojega je zombi, tog zombija treba prvog ubiti, ali moraš imati jastuk koji si trebao pokupiti na početku zida, tamo skroz lijevo. U tom autu ćeš naći svječicu sa kojom ćeš moći razbiti staklo na kamionetu.

I possess a skill to google.
5 godina

Prešao.... Jedva čekam nastavak. Fantastična virtualna interaktivna mini serija...

ššššš - možda su u šumi
2 godine

imam jedno pitanje i jako sam tuzan :/ dal se moze spasit shawna kad ga traktor prikljesti ili nis od toga... ?

3 godine
doktor1 kaže...

Moram odigrat te dvije igre čine se odlične pogotov ova The Book of Wnwritten Tales.

5 godina
Praetorian1 kaže...

Moram odigrat te dvije igre čine se odlične pogotov ova The Book of Wnwritten Tales.

Baci oko i na Pendulovu Runaway trilogiju. Vrhunski point and click.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
5 godina
Danny_HR kaže...
Praetorian1 kaže...

Da vidiš mislio sam bacit oko i na to...ali sadda igram The Book of Wnwritten Tales i samo mogu reći da je to jedan od najboljih igara u žanru! Nevjerovatno krenuvši od muzike, dizajna, grafike, priče, atmosfere, humora... ma svega!!

ššššš - možda su u šumi
4 godine

ja nemogu prec ono na pocetku ad kaze da pogledam kroz prozor one kuci da vidim jel neko unutra. stiscem na ono oko ali on samo nesto kaze i to je to.

5 godina
mar123 kaže...

ja nemogu prec ono na pocetku ad kaze da pogledam kroz prozor one kuci da vidim jel neko unutra. stiscem na ono oko ali on samo nesto kaze i to je to.

Sa kotačićem miša odskrolaj dole jer ti se pojave ikone u obliku oka, ruke i slično za razne akcije...

ššššš - možda su u šumi
2 godine

al fenomenalan je, presao upravo im sve ukupno SPOILER 5 tezih odluka....

3 godine
Danny_HR kaže...
Praetorian1 kaže...

Budem i to odigro izgleda super, još je Cartoon grafika, milina.

5 godina
Grafički je igra prekrasna, čak i prvi dio koji je ako ćemo relano dosta star.

Ništa ne može zamijeniti takvu, rukom crtanu grafiku.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
3 godine

Kako je dobra igra The Walking Dead, zombiji u najboljem izdanju, baš su super potrefili atmosferu. A što je najbolje nisam znao za igru sve do juče.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 16:19 (Praetorian1).
18 mjeseci

uber igra

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 20:35 (Perceto).
2 godine

Igrao netko epizodu 2 ? Pas im **ter suze mi krenule... mark....

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 6:15 (mislavgray).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice