ko u mom WC-u... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opet menga uhvatila znači?? 
Damn jedva cekam, samo nek im je inspiracija vise strip nego serija i nemoze ispast lose . . .
Igrao sam prvo sam mislio da ce igra biti kao l4d kao ona banana ali kako sam igrao sve dalje i dalje igra je okej... ;)
Ma odlična je igra.. Mala Clem je tako slatka.....
Samo sam zapeo kod onog motela kada trebam uzet kacavidu iz auta. Ne mogu razbit prozor niti otvorit vrata...
^^Si uspio preći ili...?
Slažem se inače, odlična igra. Bio sam skeptičan u startu, a sada sa nestrpljenjem čekam idući dio. 
Ne nisam igrao od tada. Ali šta treba tamo napravit; ne mogu razbit prozor niti otvorit vrata.
A ako voliš PnC definitivno odigraj Yesterday te nevjerovatni The Book of Unwritten Tales; probao samo te je igra nevjerovatna - priča, atmosfera, grafika 2D/3D, am sve; to sljedi nakon walking dead naslova...
Ne nisam igrao od tada. Ali šta treba tamo napravit; ne mogu razbit prozor niti otvorit vrata.
A ako voliš PnC definitivno odigraj Yesterday te nevjerovatni The Book of Unwritten Tales; probao samo te je igra nevjerovatna - priča, atmosfera, grafika 2D/3D, am sve; to sljedi nakon walking dead naslova...
Inače ne igram PnC ali ova me navukla totalno...
spoiler!
Imaš sa lijeve strane od tog kamioneta auto na parkiralištu kod kojega je zombi, tog zombija treba prvog ubiti, ali moraš imati jastuk koji si trebao pokupiti na početku zida, tamo skroz lijevo. U tom autu ćeš naći svječicu sa kojom ćeš moći razbiti staklo na kamionetu.
Prešao.... Jedva čekam nastavak. Fantastična virtualna interaktivna mini serija...
imam jedno pitanje i jako sam tuzan :/ dal se moze spasit shawna kad ga traktor prikljesti ili nis od toga... ?
Moram odigrat te dvije igre čine se odlične pogotov ova The Book of Wnwritten Tales.
Moram odigrat te dvije igre čine se odlične pogotov ova The Book of Wnwritten Tales.
Baci oko i na Pendulovu Runaway trilogiju. Vrhunski point and click.
Da vidiš mislio sam bacit oko i na to...ali sadda igram The Book of Wnwritten Tales i samo mogu reći da je to jedan od najboljih igara u žanru! Nevjerovatno krenuvši od muzike, dizajna, grafike, priče, atmosfere, humora... ma svega!!
ja nemogu prec ono na pocetku ad kaze da pogledam kroz prozor one kuci da vidim jel neko unutra. stiscem na ono oko ali on samo nesto kaze i to je to.
ja nemogu prec ono na pocetku ad kaze da pogledam kroz prozor one kuci da vidim jel neko unutra. stiscem na ono oko ali on samo nesto kaze i to je to.
Sa kotačićem miša odskrolaj dole jer ti se pojave ikone u obliku oka, ruke i slično za razne akcije...
al fenomenalan je, presao upravo im sve ukupno SPOILER 5 tezih odluka....
Budem i to odigro izgleda super, još je Cartoon grafika, milina.
Ništa ne može zamijeniti takvu, rukom crtanu grafiku.
Kako je dobra igra The Walking Dead, zombiji u najboljem izdanju, baš su super potrefili atmosferu. A što je najbolje nisam znao za igru sve do juče.
uber igra
Igrao netko epizodu 2 ? Pas im **ter suze mi krenule... mark....