The Witcher 2 - borba

poruka: 22
|
čitano: 1.135
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Witcher 2 - borba".
4 godine
The Witcher 2 - borba

Sviđa mi se ovo "you can create your own unique fighting styles..."{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
4 godine
The Witcher 2 - borba

Ovo sučelje me na nešto podsjeća, hmmm, da vidimo...  Ah da, Dragon age 2 {#}

4 godine
Re: The Witcher 2 - borba
jastreb kaže...

Ovo sučelje me na nešto podsjeća, hmmm, da vidimo...  Ah da, Dragon age 2{#}

Ne spominji ovu ..... "igru" blizu Witchera 2!!!

2 godine
protjeran
The Witcher 2 - borba

wičer 2 će biti mjerilo ..posebna igra,kao sto su nekad bili BG2,morronwind itd

4 godine
The Witcher 2 - borba

Nece biti nikakvo mjerilo, u odnosu na jedinicu vidi se neki konzolaški štih. Nadajmo se da ce unatoc tome biti kvalitetna igra!

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 13:11 (AA-d00d).
22 mjeseca
AA-d00d kaže...

Nece biti nikakvo mjerilo, u odnosu na jedinicu vidi se neki konzolaški štih. Nadajmo se da ce unatoc tome biti kvalitetna igra!

Ne bih rekao da je to pojednostavljeno zbog konzola, nego zbog svih. Borba je u Witcheru 1 znala biti dosta nespretna.

4 godine
The Witcher 2 - borba

Meni je bila dobra, a to sto je nekima bila "nespretna"...{#}

2 godine

Meni je borba totalno nebitan faktor bila i u jedinici, a bit će i u dvojci. Ono što me kod igre najviše očaralo su priča, atmosfera i odlična mjuza, sve skupa je ostavilo bolji dojam nego neki prvoklasni holivudski film, a nek sam proklet ako radnja nije i nadmašila ogromnu većinu njih. Za mene je jedinica u ovom trenu među tri najbolje igre koje sam ikad igrao u zadnjih 20 godina, a nadam se da dvojka može to i nadmašiti.

4 godine

ocekujem da ce igra bit odlicna, no prvo trebam iskusit sam, pa tek onda davat neko misljenje

svi znamo sta je bilo sa dragon age 2, super demo, epska prica, ovo, ono, na kraju ispalo tesko sr*nje.

sta se tice borbe sviđa mi se sto su ukljucili singove u combat kako se ne bi prekidala, i jos su je napravili fluidnom. volio bih doduse vidjeti ima li neki drugi pogled osim ovog ''over shoulder''. osobno mi se vise sviđa top-down perspektiva, volim vidit sta se događa oko mene.

vidim da su i engine promijenili, onaj bioware-ov je dobar, ovaj novi je vise dinamicniji i bolje izgleda.

It's not who u are, it's who u know.
2 godine
The Witcher 2 - borba
Mislim da će dvojka biti pun pogodak. U prvom dijelu borba je bila nespretna kada se geralt ponekad postavljao u čudne položaje i nije udarao protivnika. Witcher će podići rpg na sljedeću razinu i to radi kombiniranja efekta magije, koliko znam to još nema ni jedna igrica (za skyrim je najavljeno).
4 godine
The Witcher 2 - borba

Na što točno misliš pod "kombiniranja efekta magije"?

3 godine
The Witcher 2 - borba

Zasto ne lete glave i udovi?

4 godine

@jastreb

po onome sta sam ja vidija dozvoljava koristenje signova bez prekida chain attacka. u jedinici moras chain attack razbit da bi ga castao, ili eventualno koristit na pocetku ili na kraju chaina...

mac92

ja sam uz to dosta problema imao sa grafikom... previse lagg-a kod ingame cinematica i svaka veca bitka bi postala neigriva, npr zadnja sa grand masterom, kad spawna masu onih fire demona.nije bilo ni do pc-a, igra je bila patchirana i sve to sta ide, ali bez uspjeha. po tom su pitanju napravili ogroman koraka. dobra je stvar sto nece vise bit loading screena kad se ulazi u drugo podrucje, opet zahvaljujuci njihovom enginu, jer je od bioware-a malo bio sakat.

It's not who u are, it's who u know.
2 godine
jastreb kaže...

Na što točno misliš pod "kombiniranja efekta magije"?

Sad ću dati primjer za općenito neki rpg. Recimo da u tom rpgu možeš raditi s magijom vjetra i vatre, pa recimo napraviš efekt magije kao flamethrower, odnosno izbaciš vatru prvo,a s vjetrom napraviš krug, proširš ili nešto slično tome. Razumiješ?

4 godine
The Witcher 2 - borba

I Dragon age 1 i 2 imaju mogućnost kombiniranja magije na način kako si ti opisao. Recimo, u jedinici prvo možeš zamrznuti neprijatelje i onda na jednog od njih baciti kamen i postoji velika šansa da će se on rasturiti u komadiće. Ima još nekoliko takvih kombinacija ali se ne sjećam svih.

U dvojci su ti efekti podijeljeni na razne klase, recimo mage zaledi neprijatelje i onda warrior ima veće šanse dokrajčiti ih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 22:12 (jastreb).
2 godine
neaktivan
The Witcher 2 - borba

Za mene totaaaaaaalno razocarenje od igre,da me se ne shvati pogresno,igra ima odlicnu grafiku,fiziku,prica nije losa,questovi takodjer,aliii mehanika borbe pfff,za mene usra.. citavu igru, katastrofa.Ne moguce se boriti sa vise neprijatelja odjednom,uletis medju njih i samo sto zamahnes drugi te s ledja ili sa strane,zamahnes drugi put treci te pukne totalna glupost,nema sanse se boriti osim taktike "hit and run" moras izdvajat jednog po jednog protivnika da bih ga mogao ubiti,a signi malo pomazu u tome doduse,ali za mene je ovo totalno ne igrivo.Igrao sam 3-4 dana i nemam vise zivaca,uninstall odmah.Ne znam za sto su mijenjali nacin borbe uopste,da su ostavili isto bilo bi odlicno,ovde moras taktizirati pola sata da ne bih poginuo totalna glupost,trebali su se ugledati na Assasis Creed nacin borbe ili u najmanjem slucaju ostaviti kako je bilo u prvom dijelu.

3 godine

glupost,trebali su se ugledati na Assasis Creed nacin borbe ili u najmanjem slucaju ostaviti kako je bilo u prvom dijelu.

Dap, AC način borbe, gdje te jedan mlati a 15 ostalih čeka u redu s brojem.

U Witcheru 2 se borba može lijepo voditi kombinacijom izmicanja, magije ( koja je jako bitna ) i oružja, ja sam je na normal bez problema rješio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
2 godine
neaktivan

Moze moze lijepo voditi,kombinacijom udari i bjezi,pa udari i bjezi i sve tako,fali samo mogucnost pauziranja kao kod DA 2

4 godine
zlajutin kaže...

Za mene totaaaaaaalno razocarenje od igre,da me se ne shvati pogresno,igra ima odlicnu grafiku,fiziku,prica nije losa,questovi takodjer,aliii mehanika borbe pfff,za mene usra.. citavu igru, katastrofa.Ne moguce se boriti sa vise neprijatelja odjednom,uletis medju njih i samo sto zamahnes drugi te s ledja ili sa strane,zamahnes drugi put treci te pukne totalna glupost,nema sanse se boriti osim taktike "hit and run" moras izdvajat jednog po jednog protivnika da bih ga mogao ubiti,a signi malo pomazu u tome doduse,ali za mene je ovo totalno ne igrivo.Igrao sam 3-4 dana i nemam vise zivaca,uninstall odmah.Ne znam za sto su mijenjali nacin borbe uopste,da su ostavili isto bilo bi odlicno,ovde moras taktizirati pola sata da ne bih poginuo totalna glupost,trebali su se ugledati na Assasis Creed nacin borbe ili u najmanjem slucaju ostaviti kako je bilo u prvom dijelu.

A da probas od skillova izabrati "parrying" i "whirl"? Mozda, ali mozda bi moglo to pomoci, mozda...

2 godine
neaktivan

Izabrao,ustvari to sam cekao od pocetka igre,da dodjem do levela do kojeg mogu otkljucati te skilove,onaj skill gdje dobijes mogucnosti da zahvatis vise neprijatelja odjednom pomaze ali malo,ni blizu nije izvedeno kao u prvom kao u prvom dijelu.

4 godine
zlajutin kaže...

Izabrao,ustvari to sam cekao od pocetka igre,da dodjem do levela do kojeg mogu otkljucati te skilove,onaj skill gdje dobijes mogucnosti da zahvatis vise neprijatelja odjednom pomaze ali malo,ni blizu nije izvedeno kao u prvom kao u prvom dijelu.

Da su to slozili kao u "jedinici" onda ne bi valjalo, ovako konacno postoji neki izazov u borbi.

2 godine
neaktivan

Eh svako ima svoj ukus ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice