The Witcher ide dalje

poruka: 14
|
čitano: 994
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "The Witcher ide dalje".
4 godine
The Witcher ide dalje

Me before reading BUG online:   :pokerface:

Me after reading BUG online   :   (^___________^)

Fuck you NATO!
3 godine
The Witcher ide dalje

naravno... samo se nadam da expanzije neceo previse cekati.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
4 godine
Re: The Witcher ide dalje

kvalitetna igra sa dobrom pricom... jedva cekam...

i mislim da ce izac brze s obzirom da vec imaju engine na kojem su radili dugo vremena za witcher 2

It's not who u are, it's who u know.
3 godine
Samo da ukljuce i ostale Witchere u nastavak price. Sta se desilo sa Vesemirom i ostalim witcherima iz Kaer Morhena. I neka vrate Lethu, bila bi fora da se udruzi sa Geraltom.
4 godine

ne bi bilo dobro vratiti letha... ta je prica zavrsane kako god okrenes

4 godine
JackIsBack kaže...
 I neka vrate Lethu, bila bi fora da se udruzi sa Geraltom.

Sumnjam da budu, jer na kraju je njegov život u Geraltovim rukama pa šta će biti sa onima koji su ga odlučili smaknuti

Fuck you NATO!
4 godine
The Witcher ide dalje

uistinu dobre vijesti. :)

jedna od rijetkih igara koja me uspjela uvuci u svoj svijet potpuno (jos da mi se knjiga docepati).

nadam se da vec klepaju treci nastavak.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
17 mjeseci
The Witcher ide dalje

Počela je mužnja franšize.

4 godine

muženje je kad napravis dragon age origins, pa dobijes dragon age 2

za razliku od toga witcher, koji je bio iznenađenje dobio je nastavak preko witchera 2, masivno poboljsanje.

toliko o tome.

3 godine
AA-d00d kaže...
JackIsBack kaže...
 I neka vrate Lethu, bila bi fora da se udruzi sa Geraltom.

Sumnjam da budu, jer..

Ma i ja sumnjam, samo kažem da bi bilo fora :). Leto mi je na kraju ispao totalna faca.

Nego opčenito su se malo "zahebali" sa 16 (ako se ne varam) alternativnih završetaka. Koji god odaberu kao relevantan za nastavak priće uvijek će biti onih koji su priću završili sa drugačijim ishodom.

Jedini način da to izbjegnu je da ne spominju više uopće likove iz dvojke osim Tris što je po meni šteta. Nećemo saznati što je bilo sa Rocheom, Iorvethom, Sile de Tansarville, Saskia, Philippa itd.

4 godine

sve zavisi sta ce oni stavit da je canon...

u jedinici canon je bio postedi thallera, neutralnost i ubij siegfrida, addu i yaevinna. tako da sve o tome zavisi.

22 mjeseca
Obi Wan kaže...

muženje je kad napravis dragon age origins, pa dobijes dragon age 2

za razliku od toga witcher, koji je bio iznenađenje dobio je nastavak preko witchera 2, masivno poboljsanje.

toliko o tome.

Ovisi o igraču. Meni je Witcher 2 bio odlična igra ali čisti prosjek u usporedbi s jedinicom.

22 mjeseca
Obi Wan kaže...

sve zavisi sta ce oni stavit da je canon...

u jedinici canon je bio postedi thallera, neutralnost i ubij siegfrida, addu i yaevinna. tako da sve o tome zavisi.

Pa nije, nema ovdje kanona, sve ovisi o portanom saveu (makar je to jako slabo urađeno u usporedbi s recimo ME2). Glupo bi bilo, da se opet ne može portat save.

4 godine

ne ovisi o portanom save-u... to samo ako ti hoces...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice